Обаждания от сегашната приятелка на бивш

• 5 278
  • 159
  •   1
Отговори
# 45
Това ще е някой крупен чорбаджия-земеделец, който си кара черния джип по джапанки. Такива са голям хит в Южна България. Grinning

# 46
😀 Да, може да ви се струва смешно, но това беше реалност спали сме си в тях в Пловдив, извън Пловдив също. Карате ме да влизам в подробности,които няма смисъл, не съм била скрита в никой случай.. Дали настоящата спи това не мога да кажа, очевидно човека още е с жена си, има и нов играч неизвестен в случая 😀 където го заварих аз..
Не е земеделец 😑
Не разбирам още защо е бясна тая женица на мен.. Бъдете си щастливи, той си е такъв

# 47
Ми не е яко да се закачаш така с бившия си. Има всякакви жени - ревниви, неревниви. Като попаднеш на първия тип, нормално да получиш съобщение. Каквото си търсиш, ще си го намериш. Не се меси в на хората нещата.
Допълвам се, не бях прочела цялата тема, не че първоначалният ми пост се променя, просто искам да ти кажа да питаш него, какво е това между тях. Какво питаш нас тук, ние от къде да знаем? Вярно, че гледам на карти, ама чак пък толкова не съм задобряла. 🥲

# 48
Маймунките на клона сте много, от жена му по-сгодна няма.
Ако не беше бизнесмен жена му нямаше да търпи унижение.
Вие също си гоните интереса...
Бивш,бивш,ама му се ровите между чаршафите.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 20:09 от Smile_ :)

# 49
  • Далечният изток
Е, браво, защо е бясна на теб? Сериозно ли питаш? На мен ли да е бясна, да не съм му писала аз?!

Не се държиш като бивша... Нито приемаш него като бивш.
Кой кого остави, той теб ли?

# 50
Тя по твойта логика да е бясна на жена му и при човека, с който го заварих.. Защо на мен е бясна? Поне да го бях минала аз, не неизвестното

# 51
  • Далечният изток
Щото ти му пишеш СМСи...

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 20:39 от AIDA_N

# 52
Турци ли сте? Имаше преди време тук една съфорумка, пак в Пловдив живееше, туркиня по произход, която ходеше при някакъв, да я еве, докато жена му е в другата  стая с негово дете. И той беше турчин, че и по почивки ходеше с двете.

# 53
# 54
Е щом жена му знае за теб, кво има да му криеш бизнеса. Надали чете бг мама.
Уф, сега видях, че авторката имала семейство, собствен бизнес, и била под 30 години.
Бляк.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 20:30 от Прекрасная Василиса

# 55
Притеснявам се по-скоро от сегашната му играчка, питаше яростно кога сме се виждали последно и т.н., как да и кажа,че той беше на трето място 🤔 Знаеше адреса ми на един магазин, дори ако продължава мисля да пусна жалба. Това звънене нон стоп на телефон и вайбър, не ми изглежда на център.. 8 пъти само на вайбър вчера и днес. Знам само първо име без фамилия и телефон , запознати да кажат мога ли да напиша жалба, мисля не

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 20:39 от Vanilis

# 56
Търсиш потвърждение да си вярваш, че си по-яката любовница ли? Не разбирам вълненията ти. Нито тъпия ти смс, който си пратила с каква идея е, след като жената знае за любовниците му..
Цялата история е доста евтинка.

# 57
Според мен играчът я е захвърлил като непотребен парцал и тя сега беснее, че си е намерил други парцали...

# 58
Не търся нищо, нито гоня някой. Не разбирам защо човек в такива отношения ми търси сметка и то на мен. Идеята на смс е чисто закачка,че пак шава. Но при все,че съм получила отговор от мъжа пак закачка, защо тази седмица ме търси това хахо?! Явно сметката му следи, нямам си идея. За мен не е нормално, да си Н-та в списъка,не сме те виждали в картинката и да ме търсиш мен, при все че аз отговор от него имам.. Освен да я баямосва нея,че е единствена

# 59
Вулгарна, евтина тема. Погнусих се. Към авторката ми съветът е да си намери по-смислени забавления от подобни пързалки.

Общи условия

Активация на акаунт