Обаждания от сегашната приятелка на бивш

• 5 605
  • 159
  •   1
Отговори
# 135
Аааа, аз не чета с разбиране, ама ти и с математиката си малко флиртуваща, както и с дедето. Той дедо бил амен-амен на 60, ти викаш над 50 Joy Ми тъй де, не си излъгала, и над 40 да беше казала, пак вярно щеше да е Joy И кво викаш, 60-годишното чиче върти мадами като хеликоптер, по една, по две, по три  Joy

# 136
50+ по точно съм написала, а вие не знам с кого сте били, колкото и да ви е смешно хората си доставят удоволствия, дори на тези години 🤗

# 137
  • По света и у нас
Дай и да прегледа форума да види как ще се развие бъдещата и връзка, ако реши да създаде такава с дърт бизнесмен.

# 138
Аз се припознавам само в майката на авторката и си викам божке, божке, ако това един ден е дъщеря ми... Fearful

Между другото, моралните ценности се попиват в семейството, от родителите. Така че майка ѝ едва ли ще бъде изненадана.
На мен ми стана интересно какво ли мисли по въпроса мъжът на „младото гадже“.

# 139
Е, тя нищо не прави. Само шпионира бившия и прави интрижки.
Добро момиче.
А тези лоши жени любовниците защо я нападат. Че даже жена му не я търси, а някакви други любовници. Joy

# 140
  • По света и у нас
Е, тя нищо не прави. Само шпионира бившия и прави интрижки.
Добро момиче.
А тези лоши жени любовниците защо я нападат. Че даже жена му не я търси, а някакви други любовници. Joy

Точно, според мен тя си е мислела, че е била единствената любовница и е звезда. Гламоризирана на крехките 25, и колко е веща, че успяла да привлече застаряващия дядо...!
И после като е разбрала, че и говори новата му която е с 20 г. по-стара от нея, я е доядяло яко.

Абе жалко ми е, че го чета това и че момичетата така се излагат, но като няма бутон да изкюча известията...до като не спре да се обяснява Ванчето няма да свърши тая излагация.

# 141
Хем казвате,че жена му е наясно с много любовници,сега пък не сте била забавление,за какво сте му била?
Ако е искал сериозни отношения с вас да е напуснал жена си,а това с възрастта е оправдание за нараненото ви его.
Предвид финансовото му положение може да си позволи и някоя 20 годишна,че и дете да й направи ако иска...
Такива като вас много,жена му е тази,която търпи всичко,затова и има почетното място да е единствена.
Като има бизнес да не е Дейвид Рокфелер,та всички жени да му клякат?!

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 20:18 от Smile_ :)

# 142
Картинката е ясна – бившата и настоящата любовници са се хванали за косите, докато жена му е най-печелившата в цялата схема. Харчи парите на дядката, без да се налага да спи с него, на всичко отгоре има и дете/деца, което/които ще го наследят някой ден.
И коя от целия харем реално е спечелила джакпота, а? Laughing

# 143
  • Далечният изток

Чети с разбиране, човека има 2 деца отпреди мен, не мисля,че ме е отсвирил като хлапачка просто съм учила математика това дете като е на 20 той ще е на 78?! И ако не си разбрала младото гадже съм аз 😉
Ако още не си разбрала, младото гадже си БИЛА ти, в минало време.
Щом те е зарязал за 40-годишна, вече си направихме изводите. Твой ред е да го проумееш.

# 144
Нито съм зарязана от него 😀 нито страдам, като старата Геновева. Да се пени жената, смс не е предназначен към нея, нито очаквам отговор от нея. Така че това е фокуса, вие тръгнахте разбор да ми правите на мен, на мен ми е все тая, била съм с него, мога да мина пак, мога да остана и така. Колкото до финансовите облаги много сте убедени кое на кого остава 😀 на това се надява и жена му 😎 с непълнолетното дете

# 145
Пиши ѝ във Вайбъра да пусне тема и тя, ще я разкостим веднага. Grinning

# 146
😁😁😁😁 тъкмо е пила ксанакса днеска и е кротка.. Не ми се рискува

# 147
А не бе, не страдаш никак, затова дебнеш къде ходи, къде спира, с коя е сега, че и му пишеш да напомниш за жалкото си съществуване, защото той очевидно си живее много добре и без теб.

# 148
Леле, 30 години разлика, ти на 28, той на 58? Не те ли беше гнус?
Висок, рус, със сини очи?
Да не е Доналд Тръмп?

# 149
Дебна щом така ти харесва 😀 да седя у нас със затворени очи ли? Пловдив не е голям град, засичаме се поне 2-3 пъти в седмицата, да се преместя в друг град ли какво?! Ех мойто жалко съществуване 😁
Не е Доналд Тръмп 😄😄😄 прилича на Алек Болдуин

Общи условия

Активация на акаунт