Претопляне?

• 1 393
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
Откакто стана прекалено топло, дъщеря ми се буди много загрята. Мерих и температурата първия път като се случи и беше 38.4. Като я заведа в другата стая, в която е по-хладно и я понамокря, за половин час се оправя. В стаята която спи е много горещо. Пускам климатик от другата и отварям вратите, но пък ме е страх да не настине. Пробвах всичко - по-облечена на климатик, леко облечена без климатик и т.н. но все се буди топла. Пъпки няма по тялото, но бузите и почервеняват. Дали наистина се претопля или вдига температура заради друго ( в момента и избиват 3 предкътника) ? Отделно, откакто взе да се буди топла, не иска и почти нищо да яде, а досега хапваше много и всичко. Случвало ли ви се е такова нещо?

# 1
абе 38,4 ми се вижда много за Т от претопляне и то без да стои на слънце newsm78 по-вероятно е да е от друго. Колко градуса е у вас и по-специално в нейната стая?

# 2
  • София
38.4 я мерих в устата (с биберон-термометър). И на мен ми се вижда много, но за половин час след като стане от сън си е вече ОК, затова мисля че се претопля. А колко градуса е вкъщи, ами като пусна климатик, на мен ми става хладно, изстиват ми краката и ръцете затова мисля че не е толкова топло, но пък имам един термометър в спалнята, който показва много - 26-27  Shocked

# 3
Не виждам как при 26-27о в стаята детето ще се претопли толкова, че да вдигне температура над 38о, до 37,5 - да Peace. Предполагам, съвсем леко облечено е, дори само по памперс, както държа вече моето. Бих търсила другаде причината за такава температура.

# 4
Не виждам как при 26-27о в стаята детето ще се претопли толкова, че да вдигне температура над 38о, до 37,5 - да Peace. Предполагам, съвсем леко облечено е, дори само по памперс, както държа вече моето. Бих търсила другаде причината за такава температура.

съгласна съм напълно  Peace посъветвай се с педиатъра.

# 5
  • София
днес я сложих да спи в стаята с климатика и за пръв път не се събуди топла  newsm78
но все ме е страх да не настине..

# 6
Или е болно детето, или пробвай с друг термометър.

Общи условия

Активация на акаунт