Пейпал - помощ! - 4-та тема

• 54 144
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Мацки,извинявам се,че нахълтвам така,но имам проблем.Трябва да поръчам едно нещо,скъпо нещо и не за мен.  Rolling Eyes (как мразя...) Понеже цената в Ибей е за едно,а аз искам 4 броя,човека ми прати инвойс на мейла,обаче аз не мога да платя.Имам пари в картата,а не става-пише ми 'You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card.' До сега съм си плащала с нея,нямам проблеми.Имате ли идея какъв е проблема и как да платя,защото ми е спешно?  Tired
Благодаря предварително!

Картата верифицирана ли е?
Има ли достатъчно пари в нея? Може да не достигат няколко стотинки, особено ако ти ги смята по курса на Пейпал или банката ти ако ти взима някаква комисионна.
Опитай да ги купиш едно по едно нещата.

# 586
Мацки,извинявам се,че нахълтвам така,но имам проблем.Трябва да поръчам едно нещо,скъпо нещо и не за мен.  Rolling Eyes (как мразя...) Понеже цената в Ибей е за едно,а аз искам 4 броя,човека ми прати инвойс на мейла,обаче аз не мога да платя.Имам пари в картата,а не става-пише ми 'You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card.' До сега съм си плащала с нея,нямам проблеми.Имате ли идея какъв е проблема и как да платя,защото ми е спешно?  Tired
Благодаря предварително!
Провери дали не надвишаваш дневния лимит на картата за ПОС. Ако е така може да се обадиш на банката да ти увеличат лимита временно, или да купиш на две части в два различни дни.

# 587
Здравейте. Моля, да ми помогнете как да сменя номера на картата, старата ми изтече. Правила съм го друг път, но сега не мога да се сетя как беше. Благодаря.

# 588
Алекс,благодаря ти.Оказа се,че не е верифицирана.  ooooh! Старата ми изтече и ми издадоха нова,а аз съм пропуснала да я верифицирам.Странното е,че си плащах с нея малки суми,не знам колко точно,но както и да е.
Днес ми дръпнаха 1,50 Е и получих смс с кода,всичко е Ок,платих. Simple Smile
Успешни покупки на всички.  Hug

# 589
  • Magrathea
Моля пак за мъничко помощ.
Ако  баланса си имам сума в британски лири и искам да я изпратя в картта си Виза, банката взимаше ли някаква сума за това (за валутен превод примерно)? Знам, че зависи и от банката, но горе-долу да се ориентирам дали само само тези 2 евра или не.
Мерси предварително Hug

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 14:51 от Трилиън

# 590
  • близо до морето
Моля за помощ! Искам да си изпратя пари в друга карта чрез ПейПал ,за колко време ги превеждат, и незнам парите директно в картата ли влизат или в акаунта си седят.  newsm78

# 591
 В акаунта отиват парите и би трябвало да можеш да ги ползваш за плащане (пейпал) веднага . За прехвърляне в картата май срока беше 3 работни дни.

bisy_k акаунт - профил - добавяне/смяна на кредитна карта

Трилиън прехвърляла съм пари към картата, ама много отдавна, не помня. Би трябвало само 2 евра да се таксуват.

# 592
Някои банки таксуват превода на пари от Пейпал като "входящ валутен превод" и дерат 4-5 кожи. Затова, внимавайте!

# 593
  • близо до морето
Много ви благодаря!  Hug  bouquet Отказах се да правя прехвърлянето.  Rolling Eyes

# 594
  • Magrathea
Мерси Hug
Алекс, и аз имах някакви бегли спомени за точно такива такси и затова реших да питам. Освен да се обадя направо в Райфайзен и да питам, пък да видим Thinking

# 595
Оооо, за тях ти казвам директно - 10 евро за суми до 100 евро /ако не се лъжа за 100-те/. За 10-тте съм сигурна, че мъжо го чарджиха така и се оказа, че има и да им дава дори.

# 596
  • Magrathea
Мерси пак Simple Smile Много ми помогна Hug

# 597
И аз имам нужда от помощ! Регистрирах се и докато схвана кой код да въведа, вкарах 3 погрешни, съответно всеки път ми теглиха от наличността в картата по 1.50 евро. В крайна сметка въведох след няколко дни правилния. Верифицирах картата и в момента ми стои един баланс от 4.50 евро - различен от наличността по сметката... Не мога да разбера този баланс всъщност не трябва ли да е сумата по картата ми? И ... след колко време ще ми върнат последното 1.50 евро, след като вече съм въвела кода от него? Доста ми е объркано  Rolling Eyes

# 598
Пейпал не е електронно банкиране, за да виждате наличността по сметката си. Обикновено в баланса са само нули, освен ако някой не ви е пратил пари или не са ви върнали от Пейпал.
4.50 евро в баланса са 3 пъти х 1.50 за всеки поискан код. Т.е вие сте поискала 3 пъти кода, след като имате точно тази сума в баланса. Въведен е третият, правилен код и са ви върнали и трите суми.
С тези пари /4.50 евро/, може да платите следващата си покупка в евро. Те ще се изтеглят автоматично от баланса, а остатъкът /ако има такъв/, ще се доплати от картата.
Успешно пазаруване!

# 599
  • София
Зравейте. Hug От 2 години не ми се е налагало да пускам диспут в Пей Пал, но сега една поръчка от Хонг Конг ми се бави вече месец.Какъв беше срока за пускане на диспут?

Общи условия

Активация на акаунт