Януарчета 2009...лятна тема...

• 32 012
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Съболезнования Бубс  Flowers Rose Flowers Rose
Прегръщам те силно и кураж мила...  action032

# 496
Bubsss,най-искрени съболезнования!Съжалявам за загубата на най-близкия ти човек. CryНека почива в мир!много тъжно ми стана Cry Cry

# 497
  • София
Бубенце, миличка CryАма, че нещо ви се е струпало Sad
 ooooh! ooooh!
Много силици, съжалявам Cry

# 498
  • София
Честит рожден ден на Слънчогледчето Hug Hug HugПепи, бъди много щастлива и усмихната smile3525 newsm51
Да ви се изфукам-имаме си двуетажно легло, ще го снимам да ви го покажа Grinning
Много ми харесва-втоярият етаж е син- а долният-розов Grinning GrinningСамо трябва да вземем преградка, да не пада красавицата и Тачо да се научи да спи сам (че досега спеше с мен на спалнята) и всичко ще си дойде на място Sunglasses
Лека, хубавици!

# 499
  • Варна
Честито легло, Моник:)

Ели ей сега ще я водя за трети ден на ДГ - ами много е щастлива.....излезе, че при мен се глезунчи Laughing, имах аз едни такива съмнения. Казва си за тоалета, пие си от чашка, спи следобед Shocked, заспивала сама на леглото.... Е, малко не иска да яде супи и манджи, но пък хляб има ли.... Ама то как да яде - те закусват към 8.30-8.45 и после в 11.30 айде обяд.... едва ли огладнява.... Както и да е, важното е, че и харесва, иска да ходи.  Обаче си личи, че е първа група - мн нови деца, а нито едно не реве Shocked

Хубав ден! Отивам да я будя, че пак се успа hahaha

# 500
  • Ловеч
Ето ме и мен- на работа съм Shocked Shocked Shocked
Честито легло на Моник и браво на Елия  bouquet

# 501
  • София
Добрютру Simple Smile
Мони, много съм навита за двуетажно легло в детската, но баща им е твърдо против "казармени" изпълнения Close Има толкова красивииии. Той иска да ги отделяме в различни стаи. Аз все още не, че зимата тоз хамбар как се топли Rolling Eyes
Мим, Браво на Елия Hug При нас се очертава проблем приемането на нови деца в групата...Гого нали е консерва и не обича промени, та не може да се примири с тях. Вчера хванал ръката на лелята да хване новото дете и сочел вратата. Да го махала Rolling Eyes Като ги вземат на обед ставал друг човек - спокоен, весел. Вчера дори ял допълнително Laughing
Снощи е спал сам в детската на леглото на брат му. Твърдо отказва да спи в собственото му hahaha
И за Ягодка спешъл

# 502
  • София
Мони- Честито легло, представям си го много сладко с двата цвята Heart Eyes ЙоЙо засега все още си сипи в кошарката, като се надяваме, ако си купим ново жилише, тогава направо да й обзаведем нейна си детска стая с легълце Praynig, ама ако продълават така да се проточват и да се бавят нещата, може би в някакъв момент ще се наложи и за тук, където сме сега да й купим легло, но това ще е свързано с много размествания и липса на пространство /нали делим апартамента със свекърите/ Tired.
Дони- снимките от рожденния ден наистина са прекрасни, браво на теб, че си успяла с толкова много приготовления  bouquet
Мим- браво на Елия за добрата адаптация в детската градина, радвам се за вас!
Моето си е на село с бабата и дядото, използва последните хубави слънчеви дни постоянно да е навън, даже накарах свекърва ми да топли вода и към един часа, на поляната отвън, да й изважда ваничката, да се плацика там- че после вече няма, тям и сега вечер си става хладно, а като паднат температурите още малко и там направо ще си стане студено. Всяка вечер се чуваме и противно на моите терзания, че съм я оставила там, изглежда, че тя се чувства прекрасно и не изживява болезнено раздялата ни, звучи весела и ми разказва какво е правила през деня Heart Eyes- за разлика от мен, обаче- на мен постоянно ми липсва до болка, във всичко- вчера пренареждах разни нейни дрешки и направо се разплаках, защото за някои от тях, инстинктивно тръгнах да я търся в другата стая са видя дали ще й станат, докато се сетих, че я няма в апартамента Sad Същото ми се случи и онзи ден в магазина, отиваме да пазаруваме, и аз тръгнах да слагам в количката от едни нейни любими бисквитки, докато мъжа ми не ме попита защо ги купувам сега, при положение, че сме й взели и тя си има- просто докато се усетя, че в момента не е при нас.
Иначе ми пратиха съобщение, че ако искам да я пусна с набор 2008 да кандидаства, ама аз се отказах- и за него пак си има много деца за местата, които са ни удобни, така че пак шанса е много малък. Ще си чакаме следващото класиране.
Обадих се и днес ще идват да пръскат за хлебарките, да използвам докато ги няма моите хора, че вече не мога да ги понасям, колкото и да чистя, те са си навсякъде.

# 503
  • Варна.....
Ралче, като те чета или аз съм темерут, или защото не съм се разделяла с Преслав ми се струва пресилена твоята реакция.
Дони, направо си се престарала!!!
Мим супер, че Елия така доре се адаптира!
И вземете драснете нещо си.

# 504
  • София
color=deepskyblue]Мим[/color], супер за Елия, дано така да е занапред Hug
Ралче, аз напълно те разбирам-като бях оставила Преслав за няколко седмици в казанлък, направо ми се ревеше ConfusedКато го чуех по телефона, после вместо да се чувствам по-добре, ми ставаше едно такова празно и кухо Sad Ясно ми е напълно как се чувстваш, но изполвай, да си свършиш разни неща, за които все не ти остава време, възполвай се от отсъствието й, а и освн това, знаеш, че тя е добре и няма за какво да се тревожиш, а за другото-майка си, то остава и да не ти липсва чедото Rolling EyesИ на мен ми пратиха мейл, да сменя набора, ако искам, и аз се навих-нищо не губя мисля, е не че има някакъв шанс, ама защо да не опитам Sunglasses
Дони, браво за РД Peace
И за всички, които нямат, или аз ги нямам добавени във ФБ Hug

Целувки!

# 505
Мони страхотно е леглото  Peace
Сватя евалата на Елия  Heart Eyes Дано и моя се адаптира толкова лесно, че от трети другия месец тръгва с песен  Whistling Не помня вече дали ми показвах, но това е градината, на която се спряхме http://www.slaveiche.com/ . Много ми допадна, пък и ми е супер удобно като локация. Дано само той се чуства добре там  Praynig
Иначе аз се старая да продължа напред, въпреки че грам не ми се отдава  Cry Много ми е мъчно - и за майка ми и за детенцето, което изпратихме в понеделник  Cry Не мога до повярвам, че ги няма  Rolling Eyes Преди месец седяха двамата на нашия балкон /много си се обичаха, мама си го гледаше още от бебе/ пиеха кафенце и се уговаряха как ще ходят за гъби, а сега ги няма  Cry Еспокоявам се с мисълта, че са си пак двамата на по-добро място, с това се опитвам да успокоя и неговите близки, ама... Реалността е страшна - само се събираме - тяхното и нашето семейство на по двойки и си плачем тихичко  Cry
Добре, че ми дойде малоумната идея да взема кученце на татко - днес дойде БОК  Heart Eyes Та и двете семейства му се радваме и го глезкаме, а и малко живнахме  Simple Smile

# 506
  • Варна
Бубс, градината ми харесва, дано и на Делян му хареса! А за мъката ти - предполагам още доста време ще се чувстваш зле, не знам какво да ти кажа. Когато започнеш работа сигурно ще се разсейваш.

В тази връзка, аз бачкам, но Ели страшно ми липсва....Ралче, разбирам те отчасти, нищо, че аз си я вземам в 16ч и си е с мен....  Вчера са имали тържество за първия учебен ден - Елия страшно се е забавлявала, танцувала, пяла....на обед почти е заспивала още на масата:) Когато я взех, беше супер превъзбудена, разправяше ми за каките, които са пеели! Чувства се отлично...само и болести да няма и всичко ще е наред!

И да ви се оплача с нещо смешно...кога свърши лятото....става ми едно такова много подтиснато, като си помисля, че коро сменяме времето и ще се стъмва рано!

Моник леглото е страхотно!!!

# 507
  • Ловеч
Добро утро!
Вчера и Ивко беше на пробно посещение в ДГ. Докато баба му си пиела кафето с бившите си колежки ,той даже успял да се самопокани на обяд с децата,хапнал си и заявил че иска и салам Laughing
След това си избрал легло ,даже си съблякъл дрешките и се приготвил да спи там hahaha
Мислех ,че ще ми е мъчно за него когато съм на работа,но когато го виждам че  не страда изобщо за мен съм супер спокойна.Само забелязвам ,че е станал един мил и гальовен към мен,целуваме без причина  Crazy
Хубав ден на всички  Nature Sun With Face

# 508
  • Варна.....
Моник, много сладурска стая!!
Бубс, похвали се със снимков материал на БОК!!
А градината изглежда много уютна. Дано Делян се адаптира лесно.
Иии, намирай си занимания, да те разсейват поне малко  Hug
Мим, ей го де е другият юни  Mr. Green

# 509
  • София
Добрютру...
Ние с адаптацията в яслата проблеми нямахме, но адаптацията на другите деца в яслата се оказва голям проблем за Гого. Не ги понася...агресивен и неспокоен е, докато не ги вземат на обед Embarassed Днес не искаше и да влезе, а си му харесва като цяло. Стана ми криво и обмислям дали да не го спра за месец, докато приключи приема на нови деца и вече са спрели да плачат...Та той толкова не е плакал и бил неспокоен дори и в първите негови дни. А миналата седмица, понеже нямаше прием влизаше с усмивка...
Иначе за гальовност - само търси кой да го целува и гушка. Мазни се на лелите, викал им гуууу-да го гушкат...а той на двете им е до гърдите  Rolling Eyes
Вече тотално отказва е с памперс...отказва да казва кога има какво да прави, както и да седне било на гърне, било на тоалетна  ooooh!
Баси...то стана невъобразимо мрънкащ пост Sick И за да се поправя -  уредИх дечурлигата с ботуши за зимата  Laughing Вече може да вАли  Joy
Стискайте палци кака ви другата седмица да и разпишат отпуската, че нещо изкукуригах вече  Blush
Комши, е нищо за БОК не каза  Wink Каква порода е? - видях го  Wink

вярна напоследък на принципа брой до 10 и тогава действай изрих едно дълго словоизлияние

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 11:58 от Доника

Общи условия

Активация на акаунт