Много тъжно ми стана от написаното, сила на теб, и близките ви 
Видях кученцето във ФБ, невероятен сладур е и ще е верен другар на татко ти
Лека адаптация на Делян!Мони, страхотно легло, още по-страхотен Преслав

Ралче, и аз те разбирам, всеки има различна емоционалност, като нашите взеха Александрина на Разлог преди да родя, ревах 2 дни. Все си мисля, че от притеснение родих Никчо 17 дни по-рано

Дони

Мим, браво на Елия

Александрина трети ден е на градина. Първите два дни - супер, оставям я, влиза при децата, играе, станала е веднага любимка на госпожите, научила е още първия ден имената на децата и кое гардеробче на кое е, даже ги е упътвала като излизали да пият водичка, щото имало някои които не се ориентирали
Днес обаче още със ставането каза - не искам да ходя при децата, искам при тебе
В колата рева, рита по седалката, не искаше да слезне от колата, взе да нарежда - качвай се и си тръгвай, няма да хода на градинкааа
. Аз обаче не се давам, поради тази причина я водя аз, а не мъжа ми, едно че тя за него страшно много плаче, второ че той е доста по-мек и отстъпчив. Гушнах я й се качихме, като през цялото време плака. Взе я госпожата, аз стоя разбира се на стълбите и чакам да видя кога ще се спре да плаче. Буквално след 2 минути ревът спря, излезе госпожата и каза, че вече се е успокоила. Сега като звъннах казаха, че всичко е ок, даже си е изяла закуската. Ами така, ще има явно известно време такива изпълнения, важното е да е здрава и там да не реве, а да се забавлява с дечицата. 

) да се обади и запише час. Знам ли какъв ще е наплива 
.