Честит празник на именниците!!
Смятам, че ще му е много по забавно там между децата, отколкото постоянно с мен да обикаля улиците и седи пред телевизора. Там няма накъде ще трябва да почне и да говори.
.
, но просто както Доника казва в живота има правила и порядки, които щем не щем ни обвързват и задължават.

. Болна била, лошо й било, с високо кръвно /90 на 140/ и вече припада, преиграва и т.н. В моето семейство това никога не е било - всички се справят както могат, без разни театрални изпълнения на немощ и болести
. Сега ще трябва да го изпратя при майка ми в Ракитово, колкото и да не искам. Няма как иначе да си плащаме сметките ............. Иначе искрено завиждам на майки, които могат да си гледат децата в къщи - познавам не една и две такива, но в интерес на истината децата на всички тях ходят на ясли и градини. Лично аз, мога да дам на моето дете много много повече отколкото яслата или градината. И като занимания, и като познания, и като всичко. Когато лятото беше с майка ми, тя го водеше навсякъде с нея - на полето /понеже се занимава със земеделие/, в данъчното, по разни мероприятия и събирания, навсякъде - той просто е бил чудесен. Това е за моето дете. Всеки познава и знае кое е най-доброто за неговото дете. От градината научава песни, но аз съм го научила на повече, от градината научава английски думи, но от мен ще научи повече, защото ще се занимавам с него, ще чета повече приказки, няма да му липсват игрите с деца ... За съжаление, няма как да стане в този случай.....
,а такива покрай мен с лопата да ги ринеш.За пример една не толкова добра позната-дълги години неуспешни опити за дете,забременя -наложи се да го махнат в 6 месец ,реши да си осинови дете-
, не е чак толкова далече, ама не е и близко-няма как да го водим без кола. Другото, което си представям, е периодът на адаптация, за който всички знаем, колко е ужасен и за майката и за детето, а Преслав е ужасно консервативен човек
Не се ли случват нещата, както той е свикнал, положението излиза от контрол
Препоръчани теми