Януарчета 2009...лятна тема...

• 31 952
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Ми наздраве на най-най...абе важното е да сме най  Mr. Green
Дзън с това
, което преди 3,5 години пиех всяка събота вечер. Сега пия мляко с какао и се наслаждавам на две малки невероятни, спящи същества и на едно не толкова малко  Grinning, но пък много обичано такова  Wink Wink Wink

# 646
останахме най-железните, а според някои и най-глупавите ,ама здраве да е.
Мен ако питаш, само бременните и с малки деца, плюс пияниците  Embarassed
Ай наздраве!!!
аз към пияниците ли спадам  Whistling
newsm78 ако не си от тях  hahaha hahaha hahaha- тогава си бременна Joy
Не ви трябва surecheck, шом Тоби е наблизо  hahaha
Ели не е ли в повече какаото в млякото  newsm78. Давай с чисто, че медът е алерген, а от захарта се пълнее  Hug
П.П. Догледах серията, спокойна съм  Whistling

# 647
Ай наздраве!!!

Хм, аз сега очевидно съм към бременните, после ще съм към тези с малките деца.....нооо...след това мисля с гордост да се присъединя към пияниците Grinning

Лентичката даже не ми е вярна- термина ми е на 5-ти, в Сряда Rolling Eyes Вече почвам да се чудя бременна ли съм, или просто много дебела Mr. Green

# 648
Ай наздраве!!!

Joy Joy Joy

# 649
  • София
Ай наздраве!!!
Плюх си три пъти в пазвата  Joy
Което ми напомни на следната случка - Леля и нейна приятелка слизат, за да катерят пещерите край Карлуково. На гарата един луд ги посреща и си говори - Тия са или за при нас или за при зъболекаря. Ма той днес не работи, значи са за при нас  hahaha hahaha hahaha
Забравих да спомена, че от тази година и в нашата градина има Йога - ахаммммама.....Знам ли, може и да прияви интерес Хриси, какъвто е инициативен кат майка си

П.С След малко потеглям с раята към Кораба (градинката на св. Троица)

# 650
като каза за луд на гарата и се сетих вчера ми разказаха един виц...
една жена си пазарувала и на касата един лудгледайки и покупките и казва, вие сте самотна жена...е как разбрахте само от покупките ми...ми как, грозна си... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

аз изпращам катерина след малко с два броя баби и два броя дядовци в зоота, дано не поиска и аз да тръгна...

# 651
Ай наздраве!!!

Плюй през рамо!
Въх!!!!

Наздраве!

# 652
  • София
Привет:) Да взема да драсна и аз някой ред. Събота и неделя бях при ЙоЙо, за последно на тази седмица пътувахе, другата най-накрая си ги прибираме с бабата и дядото:love: Одавна не я бях снимала, снимки-във фейса. Все още има някакви сополи, но не й тече постоянно носа, а и си спи нормално- предполагам, че от голямата разлика в температурите там- навън е доста хладничко, особено рано сутрин. Иначе е в някакъв любвеобилно- инатлив период, т.е. постоянно повтаря колко мноогоооо ме обича, но и това не пречи по Н- на брой пъти на ден да се тръшка за нещо Heart Eyes
Радостчо- честно да ти кажа, първото нещо, отваряйки форума тази сутрин ми беше да прочета за теб, продължавам да стискам палци Hug
Лорини- стана ми интересно за английския- сподели впачетления, на Катерина харесва ли й, интересно ли й е? Много се замислих дали да не потърся и из наше село, тоест Банишора нещо подобно, да я води бабата...
Вие сте на вълна покупки за детска градина, а аз на вълна покупки изобщо, трябва да й купя някакви обучици за есента, както и ботушки, друго си има. И в тази връзка, да попитам, ползвате ли все още бодита Rolling Eyes, защото аз установявам, че не са ми вече удобни за ползване, докато го разкопчая и рискувам ЙоЙо да се напишка.

# 653
Ние приключихме с бодитата вече.Освен това не мога да намеря и толкова големи.За миналата година бях поръчала да ми ушият и жената направи компромис.Каквито и да съм купувала при изпиране и се свива.Незнам какви сте ползвали вие но аз единствено на вис виталис  бях доволна.Все пак не сме китайчета.Тази година не съм си и правила труда да търся директно му взех потничета със слипчета и готово.Много е сладък като е с такова комплектче като истински мъж е  thumbsup

# 654
Ей ме на и мен.(Към пияниците ме бройте Mr. Green Crazy)
Как сте мацки?!Аз съм в джаза яко.Реформи във фирмата,а-у,много гърч,ама работа да има,че без нея сме на улицата. WhistlingЙоаницата днес беше на ясла за първи ден и е минало доста добре до обяд,да видим утре,уж искала да ходи,ще видим.
Радостчо,още малко и ще се гушкате с новия член на семейството.Успех и дано всичко мине по мед и масло и после като станеш една слаба,майкоУУУ. Hug Heart Eyes Мен и двете имена ми харесват,но наистина май Изабел повече Peace
Ралче,радвам се,че скоро Йо-Йо ще си е при вас,че много е пусто без детенце в къщата. HugПоздрави!
Друго не знам какво щях да пиша,освен наздраве!Довършвам тубичката с бЕлото и почвам червеното винце скоро! Blush Whistling

# 655
Momi4etaaa, imame si bebe momi4ence Grinning  Grinning  Grinning Rodi se tazi sytrin v 10.20. Teji 3.690kg i e mnogo sladka Grinning

# 656
Да ви се оплача, Андрей много се напикава в градината. Незнам защо така прави това дете там, като вкъщи дори нощем не се напикава- винаги си казва. Там почти всеки ден от както е тръгнал и се оплакват госпожите. Незнам стрес ли е, притеснява се да си каже ли, напук ли прави...майка ми казва, че щели да го намразят лелите, ако продължава така. Даже утре мисля да занеса памперси и да им кажа като ляга да спи да му слагат, че всеки ден сменят чаршафи..голям резил!!!И всеки ден ми повтарят как той е най-голям, а най-много се напикава, еди обяснявай, че само там се държи така. А те не го слагат на гурне преди лягане, а го питат "имаш ли пиш?" и той все отговарял "Не,не". Обаче с този памперс пък да не го върна назад към памперсит пак?

# 657
Имам удоволствието първа да съм с честитките!

РАДОСТ - само РАДОСТни дни с новия член. Колко е хубаво такааааааааааааааааааа! Зсраве, щастие и бързо възстановяване! (дано всичко е минало леко).

# 658
Радиии, честита ви дъщеричка!!! Да ви е жива и здрава, да расте много щастливо и безгрижно дете. На теб бързо възстановяване и скоро очакваме официално да ни представиш малката принцеска Hug  bouquet

Бодита не ползвам откакто махнахме памперса, купувам комплектчета потник и гащички.
Бейбиблу, как ще го намразят лелите, ми той е малък още, какво пък толкова. А да носиш памперс да слагат докато спи, звучи добре, аз също понякога когато не се изпикае преди следобедния сън й слагам, колкото и да протестира. В градината досега веднъж се е напишквала, аз бая се притесних, ама госпожата ми каза, че не е проблем, честичко се случвало.

Ралче, хубаво е, че детенце вече ще е при мама и тате  Hug

Дани
, ха дано свикне Йоанка с яслата. На теб силици и нерви на работа, но съм сигурна, че всичко ще е ок, ти си оправно момиче  Hug

За английския - за сега ще се въздържа, имаме го като допълнително занимание в градината, заедно с народни танци, но евентуално от пролетта.  Мисля и на балет да я пробвам, от 3 годишни започват, та пак там някъде - март, април.

# 659
  • Ловеч
Радосчо Hug Hug HugДа ви  е жива и здрава малката принцеса и бързо възтановяване !

Ивко  , днес беше за първи ден на градина - заведох го усмихнат  - така си го и взех. Беше доволен,хапнал,спал малко и изобщо не е плакал и заяви ,че утре ще ходи пак Simple Smile
Аз естествено бях на черешата Mr. Green
Ей наздравеееееее днес пък имаме и повод в отбора( и аз от пияниците за сега
 Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт