Януарчета 2009...лятна тема...

• 31 967
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Наде  Hug Hug Hug Аз лично бих ги съдила  Peace

Радостчо
И двете ми харесват...Изабел като че ли ми звучи по-добре...

Peace И на мен Изабел ми звучи най-добре.
Радостчо да ти кажа, че и аз те дебна и само ме разочароваш като те видя на линия  Joy Чакам с голямо нетърпение добрите новини  Hug

а по интернет се пазарува не само с карта...от бг сайтовете ти носят и плащаш, от чужите поръчвам чрез други хора, така че и без карта пак съм си луда с картченица...

И аз съм същата  Embarassed Срам не срам да си кажа  Embarassed А сега с този стрес и депресия, плюс работа в центъра, няма да ви казвам колко пари потроших Rolling Eyes Вчера изхвърлих две огромни торби от гардероба с дрехи, че да има място за новите  Crazy Ще ме изселят  bowuu
И да ви кажа колко нахална съм станала... Исках си повишение - стискайте палци да стане, щото обещаха  Praynig

# 631
Аз пък не съм в депресия, ама като видя хубава рокля и купувам...и все си намирам поводи...оня ден си купих една , защото ще съм кръцтница...не че нямам подходящи и такива които не съм обличала...но все пак...сега мисля, че е ред на ботушите...или по-скоро на ботите...

И да се похваля, купих си маратонки за тичане и почнах да тичам сутрин в парка...карам колело и тичам...

# 632
Лелееее какво писане става тука докато ви прочета и нещо става и немога да драсна два реда.

Четох за фантазирането незнам кои го беше почнал и Влади понякога ми казва че има някои  в стаята но казва тоя човек и аз го питам къде пък го виждаш тук ли е и тои ми казва да бе ето там и ми показва с пръст направо умирам това с измислените чашки и игри направо бледнее пред това като ми посочва толкова сериозен че има човек в стаята ни.Тръпки ме побиват.
Радосчо май всички те дебнем и чакаме добрата новина и на мен името Изабел ми звучи по красиво,но вие ще си решите.
Накри правелно постъпваш и аз да бях щях да постъпя така.Важното е че детенце е здравичко и не е станало нещо сериозно.Все пак сме хора и може да се случи на всеки. Hug
Момичета ако знаете как ми се хакат парички сега.Една шопинг терапия ще ми се отрази много добре но финансите са ограничени за жалост.Последното хакане беше наскоро но за детенце всичко му беше умаляло и трябваше него да окупим.Нали той е най важния член.
Хайде приключвам с писането че ми се отвори една задачка трябва да я свърша....
Приятна вечер на всички ви.... Hug

# 633
  • София

И да се похваля, купих си маратонки за тичане и почнах да тичам сутрин в парка...карам колело и тичам...

Добре тичаш, ама кой те гони  Joy
Ох за харченето...кой не обича да харчи...Ама ако почна да харча с вашите темпове рискувам да гледам едно бавноразвиващо се дете цял живот...Пък белким като порасне и стане прочут доктор да ми донажда към пенсийката и аз на стари години да поживея Rolling Eyes
Радостче, аз лично не съм фен на чуждите имена, но от двете предпочитам Изабел...Лично аз, ако трябваше да кръщавам с чуждо име, щеше да е някое английско, за да не се чувства драстично разликата. Визирам Ема Simple Smile

# 634
Радост? Всички тръпнат, но аз си го казвам, де.  Mr. Green
Бон шанс при всички положения!!! Hug

# 635
  • София
Току що се връщам заредена с прекрасни емоции - не ми се случва често напоследък. Бяхме на 5 общ рожден ден със Септемврийчетата. Вече 5 години си се събираме отбор от 15тина майки. Времето не ни стига да се наговорим, децата да се налудуват. С тях ходим и на културномасови мероприятия...Стана ми криво, защо тук не се развиха така нещата newsm78 Ни една организирана среща в последните 2 години...А колко ентусиазирани бяхме преди точно 3 години...ехеее. Старите ленти говорят
Айде Радостче, тръпнем в очакване всички...и наздраве Simple Smile

# 636
Доника, то тук сме останали пишещи десет човека, ти за среща говориш...

аз пък днес си имах ученичка...много и хареса и макар да си седя кротко в мен като свършихме попита защо трябвада си ходим...иска пак...7 дечица, от които катерина и едно момиченце са най-големи, другите са малко под 2г...

# 637
  • София
Ами то и там не пишем много, но не ни пречи да се виждаме  Wink Решим ли - по канала всяка разбира Simple Smile
Я кажи за Игийския? Като не ще на български да взема да го пробвам на английски  Joy Къде ходите?

# 638
Ми и аз тръпна....ама кой ли ме пита!!! Като една напращяла, зряла круша съм Grinning
Ама като няма кой да ме обрули hahaha Нещо на лиготии ме избива Grinning

Дони, ми организирай ги ти нещата, де...наистина е срамота, че не се събирате!

А що така не пишат другите не мога да го разбера...аз си ви чувствам много близки и ми е страшно приятно да си пишем Hug

# 639
Радостче още ли си тука, душата  Hug  Joy Ама като ти гледам лентичката още една седмица има да тръпнем дружно  Crazy Иначе за лиготията - обожавам като ме гепи това настроение. Действа ми супер зареждащо - продължавай в същия дух  Peace
Иначе и ние днес го ударихме на яко скитосване и харчене на пари - за градината. Взехме две хавлии, малка и голяма със Светкавицата. Шише за вода - пак със Светкавицата. Раничка, обаче не можахме да немерим с Маккуин, за това се задоволихме с Мики Маус. Не мога да разбера, обаче защо си избра пантофи с футболисти не с Маккуин  newsm78...
И да питам как е с вашите градини, защото съм хипер неориентирана  Embarassed А вече ме е срам да тровя директорката, с която се чуваме на ден по няколко пъти  ooooh! Тааааа - обясни ни, че ни трябват две раници - едната голяма с двете хавлиени кърпи, с резервни дрехи, и пижамка, и пантофки, която се носи в понеделник и в петък се взема. А в малката освен вода и памперси, кво друго да носим  newsm78
Ей голямо напрежение с това тръгване на градина  Joy
Ай наздраве, че почна новия сезон на Супернатуралните суперготини братя  Hug

# 640
  • Ловеч
Радосчо,днес едно затишие тук,та си рекох дали  няма да ни раздвижиш малко  Rolling EyesМоже да сме 10 ама сме с теб Hugостанахме най-железните, а според някои и най-глупавите ,ама здраве да е.
Тук се пие cheers
За градината-почти същото и ние като Бубс ,само че там остават пижамата и кърпата ,а всичко друго  +пантофите се взимат всеки ден #CrazyНе разбрах ,защо да е детска раницата като аз ще я мъкна Mr. Green. Но не задавам въпроси-явно като новаци сме много подробни,после като стане рутина ще ни е все едно. Още се сещам за един списък "Какво е необходимо за бебето" -бях втрещена от всичките джаджи  за които пишеше там, чак сън не ме хващаше докато не се снабдих със всичко hahahaЕХ, как ми липсва времето от преди 3 години.Пфуу , размечтах се Thinking
Лорини стига търча по- парковете - време е Катерина да става кака,помня ,че споменаваше за разлика   от 3 години-време е и  си една палава с тази прическааааааа Wink

# 641
Ей, Радостче, стискам палци, то наистина всеки момент може да се случи раждането  Hug. Почивай си, глезоткай се още малко, че после няма да имаш голяма възможност за тия неща  Wink, от опит го казвам. Та в тоя ред на мисли - не пиша редовно, защото нямам време. Тъкмо седна и реша да изкажа някоя умна мисъл  Mr. Green или просто ей така нещо да напиша и споделя, и някое от чочетата  Heart Eyes се обади за нещо. Остане ли ми пък все пак някакво свободно време го използвам за други неща, та до писане във форума рядко стигам.
За името - с 2 ръце за Изабел. Съседчето ми се казва така, много ми харесва името, умалителното, което използват родителите Изи също ми допада, сигурно щото го свързвам с Анатомията на Грей, но е сладко много.

Лорини, супер ти е прическата, ама много  Peace. Браво за куража, аз съм се постригвала само веднъж драстично по-късо, но пак си беше моята прическа, просто по-къса. Към късите коси съм много резервирана, направо ги недолюбвам тия прически, но при мен е кофти спомен от детството, когато ни правеха със сестра ми на сасонче, късичко, да ни е добре лятото и особено преди морето задължително посещавахме нашата коафьорка леля Събка, която не се шегуваше с ножицата и действаше смело  Mr. Green Wink

Бубс, и аз много се вълнувах при тези покупки за градинката. На нас такива раници не ни искат. Всяко дете си има гардеробче и там си нареждам и закачам на закачалки резервните дрехи и сиучъри, якенце. Пантофките, водичката и кърпата за ръце пак са там. Иначе също всеки понеделник нося новите кърпа, пижама, дрехи, ако има използвани, а всеки ден й сменям водичката. Памперси пък дават ли ви в градината newsm78 Щото в нашата градина май избягват да вземат.
Ей, и стискам палци за повишението  Praynig Wink

Дони, браво за срещата, а снимките много ме изкефиха и върнаха назад в онзи готин, бременен период  Heart Eyes

В четвъртък имахме родителска среща. Първо на всички групи с директорката, мед.сестра, административен персонал. Казаха си правилата, права, задължения на родителите, увериха ни, че правят всичко най-добро за сигурността на децата, качеството на храната, дано наистина е така. Казаха също, че болни деца и такива с лекарства, не се допускат, остава да го реализират на практика и ще е много добре. За сега съм с добри впечатления от персонала. После имахме среща само на групата ни, едната ни учителка, която води родителската, е просто страхотна, толкова харизматична личност, много я харесвам, а както разбирам и децата. И другата госпожа е приятна, но просто не е толкова емоционална като тази. Срещата мина много стегнато, без празни приказки, казаха си хората всичко относно учебния процес и изобщо ежедневието на децата, дадоха ни думата да си зададем въпросите, евентуални предложения. Не мина без дежурното събиране на пари за помагала, пособия и пр., но пък в крайна сметка са за децата та възражения нямаше. В родителския комитет съм с още две майки, вече имаме идеи как да изненадаме децата и направим престоят им в градината още по-приятен и забавен.
Похвалиха Александрина, че въпреки че е най-малка в групата, се справя с отлично със стихчета, песни, ситуационни игри и други занятия, няма да крия, че ми стана много приятно. Облича се съвсем сама вече, макар че най-редовно петичките на чорапите са отгоре, но ще се научи. Има си вече приятелчета, онзи ден едно новичко много е плакало и тя много мило и загрижено го е успокоявала. А вчера като каза, че Ванко я прегръща, баща й ей така се оцъкли Shocked Shocked Shocked Само да е здравичка, че да ходи с желание. Тази вечер вдигна 38,6 Т, но я свалихме. Имало вирус някакъв каза доктора, дано ни се размине.

# 642
останахме най-железните, а според някои и най-глупавите ,ама здраве да е.
Мен ако питаш, само бременните и с малки деца, плюс пияниците  Embarassed
Ай наздраве!!!

# 643
  • София
Ай наздраве!!!
аз към пияниците ли спадам  Whistling

# 644
  • Ловеч
Ай наздраве!!!
аз към пияниците ли спадам  Whistling
newsm78 ако не си от тях  hahaha hahaha hahaha- тогава си бременна Joy

Общи условия

Активация на акаунт