Аз нямам какво ново да кажа и затова не се изказвам. Вълненията ми в момента са с първолака. Аница е ясна. Дива до безобразие, върти ни всички на малкия си пръст и дори не се напъва.
Вчера питам в градината защо всеки път нося нощничка и никой не я отразява и се седи в багажа и? Госпожата ми каза, че Аница имала била нощничка и затова. Оказва се, че девойката с претенции. Харесала си една по-дълга блузка от нейните си, дала я на госпожите, заявила, че с това ще спи и че аз съм я приготвила тази блузка за спане и с това се приключил въпросът. И понеже всеки път я взима различен човек и не мога да хвана, като съм я пуснала с едни дрехи сутрин, с какво се прибира всъщност и мацката си решава някакви неща и си ги заявява от наше име и госпожите си и вярват щото "тя си е много оправна" и така...
Младежът пък не иска да пише ченгелчета защото "Не иска да става поет и ако сме го карали да става поет щял да умре
. И преди някой да ме обвини в снобизъм да разкажа и случката. Закарва Митко един килим на майка ми за пране, кръгъл. И те му го смятат за квадрат. Той пита защо му го смятат за квадрат като е кръгъл(разликата в крайната сума е незначително, но е важен принципът, според мъжа ми) и онези му казват, че не знаят как да го сметнат за кръг с цитирам "Ние тукА пЕрЕмЕ килими, да не сме математици, ако моеш да си го сметнеш смЕтни си го!!!" При което Митко, който всъщност е математик си го сметнал за кръг и им платил дължимата сума и така. Калоян обаче дооооста се впечатлил от случката и баща му му обяснил, че трябва да учи за да сполучи, а не да пЕрЕ килими
. Та на мен сега това ми върши чудесна работа за ченгелчетата

Отплеснах се.
Моник, ти защо не му тегли една подобаваща на този галфон рокерски?!?

) гледат да се размножат накуп, че да е по лесно после с връщането на работа. Аз сега си доучвам- имам още около година и после се пускам на трудовия пазар с ясното съзнание, че с две малки деца и без никакъв опит по-специалността ще е мнооого трудно да си намеря желаната работа.
.
/.... сега като свеки не може да дойде, трябва да го заведа при майка ми = 6 часа път и 200 лв гориво
- много добър стимул, явно при вас действа. А девойките винаги ми се виждат по-оправни от мъжете.
Кат си рекла
))