Януарчета 2009...лятна тема...

• 31 975
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Аз почти не пиша, но пък си чета редовно и също апелирам да не пишете в бяло, че голям зор докато се усетя кой писал и какво брисал.

Аз нямам какво ново да кажа и затова не се изказвам. Вълненията ми в момента са с първолака. Аница е ясна. Дива до безобразие, върти ни всички на малкия си пръст и дори не се напъва.
Вчера питам в градината защо всеки път нося нощничка и никой не я отразява и се седи в багажа и? Госпожата ми каза, че Аница имала била нощничка и затова. Оказва се, че девойката с претенции. Харесала си една по-дълга блузка от нейните си, дала я на госпожите, заявила, че с това ще спи и че аз съм я приготвила тази блузка за спане и с това се приключил въпросът. И понеже всеки път я взима различен човек и не мога да хвана, като съм я пуснала с едни дрехи сутрин, с какво се прибира всъщност и мацката си решава някакви неща и си ги заявява от наше име и госпожите си и вярват щото "тя си е много оправна" и така...
Младежът пък не иска да пише ченгелчета защото "Не иска да става поет и ако сме го карали да става поет щял да умре  Shocked " . Та обяснявам аз, че тр да се пишат ченгелчета защото тр да се научи да пише и да чете иначе ще пере килими и ще рови по кофите. И пише, но му е доста неприятно. А това с килимите е една друга закачка, която използвам яко защото действа. В съзнанието на Калоян тези дето перат килими по автомивките са десета ръка хора и той по никакъв начин не иска да прилича на "перач на килими.."
. И преди някой да ме обвини в снобизъм да разкажа и случката. Закарва Митко един килим на майка ми за пране, кръгъл. И те му го смятат за квадрат. Той пита защо му го смятат за квадрат като е кръгъл(разликата в крайната сума е незначително, но е важен принципът, според мъжа ми) и онези му казват, че не знаят как да го сметнат за кръг с цитирам "Ние тукА пЕрЕмЕ килими,  да не сме математици, ако моеш да си го сметнеш смЕтни си го!!!" При което Митко, който всъщност е математик си го сметнал за кръг и им платил дължимата сума и така. Калоян обаче дооооста се впечатлил от случката и баща му му обяснил, че трябва да учи за да сполучи, а не да пЕрЕ килими  Joy Joy Joy . Та на мен сега това ми върши чудесна работа за ченгелчетата  hahaha hahaha hahaha

Отплеснах се.

Моник
, ти защо не му тегли една подобаваща на този галфон рокерски?!?

# 616
Ей ме и мен! Все още кръгла Heart Eyes
Вече направо не се трае. Цялата сък едно голямо бебе. Отвсякъде ме ръби, явно няма място вече. И само се сънувам една стройна и красива hahaha

Добре, че се включи Копривата да се успокоя, щото Анджито пак е в "настроение" от два дена и вчера направо ме докара до рев. Ходихме на женски шопинг- аз малко козметика си взех, а тя си потърча в мола с разни деца, което й е голям кеф. И явно от кеф се превъзбуди и истеряса, почна да се въргаля и тръшка, и аз с тоя голям корем не мога се оправя с нея....ужас, докато я вържа в количката и й тикна едно сокче, че да млъкне, станах вир вода. После на вечеря, се маже с храна умишлено, качва си краката на масата, направо не знам какво й става... уж сме умерено строги, готини родители... ooooh!

Мони, много изнервяща случка. Да беше някой простак, да го извиниш, заради умствения потенциал. Ама той педиатър #Crazy
А иначе Анджито и тя прави на Преслав номерата. Например, вкъщи ли си е баща й, не ми дава да я забърша като пишка, нито да я къпя. Не че се оплаквам от този факт, просто цялата тази претенциозност ми идва в повече на моменти.

За фантазиите- още не си измисля. Всичките й истории са базирани на факти от ежедневието. Или е твърде заета да ни прави напук и няма време да си фантазира hahaha

За работата и градините- сигурно съм разправяла. Тук са много скъпи. Ако бачкаш средно платена работа ти е по добре да си седиш вкъщи, иначе всичко ще отива за градина. Има го и варианта за детегледачка, който е по-приемлив ако си с повече от едно дете, защото им се плаща на час, а не на дете. Някои мами се комбинират и си наемат една да гледа примерно 3 деца. Затова повечето жени тук ( включително и аз Wink) гледат да се размножат накуп, че да е по лесно после с връщането на работа. Аз сега си доучвам- имам още около година и после се пускам на трудовия пазар с ясното съзнание, че с две малки деца и без никакъв опит по-специалността ще е мнооого трудно да си намеря желаната работа.

Лорини, честита прическа! Много е щурава Laughing

И нещо смешно- на Анджито всеки път като избършеш дупето и казва много сериозно, с перфеkтен английски акцент- "thank you mummy/daddy" Laughing

Ще ставам да правя сандвичи, че отиваме към детския клуб.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 14:29 от Радостчо

# 617
Добър вечер, едва се добрах на компа  ooooh!, тоя Мики Маус и на моя пъп излезе  Crazy.
Бубс, хубаво е, когато си удовлетворен от нещата, които правиш.
Мойто вече 3 дни е на ясла тази седмица, вече се появи кашлица /още няма хрипове, но вероятно ще получи  Tired/.... сега като свеки не може да дойде, трябва да го заведа при майка ми = 6 часа път и 200 лв гориво  Tired ......... и пред мен стои една ОГРОМНА дилема не мога да спя, да ям, да мисля, не знам какво да правя .............. по-късно ще споделя ... забелязали ли сте когато много искаш нещо и то изведнъж се случи сякаш не е точно това, което сте очаквали, а точно обратното..... ох много многоточия се събраха но наистина съм страшно объркана в момента ............
Копривке страшно много ми хареса частта с перачите на килими  Peace - много добър стимул, явно при вас действа. А девойките винаги ми се виждат по-оправни от мъжете.

Колкото до фантазирането - ми той все е в някакви фантазии, как си купува нещо, как ми дава разни неща, как си играем с някакви въображаеми играчки, доста добре се справя. Един ден майка ми му казала, че си има крачета с които да ходи /ходенето е голям проблем - все иска да го носи някой  ooooh!/, той казал: "Нямам, имам опашка!", при което майка ми направила жест, сякаш му откъсва опашката, той си я "взел", "сложил лепило" и "си я залепил". Най-редовно като си кара камиона и когато слиза "завърта ключа" и си го "слага в джоба" или като взема нещо в магазина отива да го "маркира" обикновено на кантара  Crazy - фантазията му работи и за неща, които не бих се сетила.

Моник, ами такива са децата - шумни, ревящи и щъкащи навсякъде. Има и места, където няма деца - да ходят там.

# 618
  • Варна.....
Тук съм.
Ама не съвсем.
Хаах, Доня хилих се като дивак като четох за Калоян в амтомивката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Радост, като вляза все за теб гледам първо дали не си се обебила.
Ели, сподели си  Hug
Бубс, 3 години са мноого време. Не мога да си представя толкова дълго да съм си у дома.
Хъм, Пъсела май не фантазира много много. Захласва е само по мечета и зайчета, как си бил иглал с тях и т.н
Кокоса и той са в пазаруването се подвизава  Mr. Green
Айде наздраве.
Направо сте спрели алкохола.

# 619
  • София
Кат си рекла Simple Smile))
Днес бях на рекетьорска, разбирайте родителска среща...700 лв трЕбе да съберем за смяна на осветлението Close
И аз я чакам Радостчета, ма на - малката си кротка на топло  Joy

# 620
  • Ловеч
Дони хубава картинка smile3501
Мойто почти не го виждам ,но със сигурност не фантазира,ако не броим това ,че баща му се казва Хензел и Гретел hahaha
Като стана дума за работа -вярно ,че ми минава бързо времето,но и батерийките ми се изхабяват яко.
Родосчо, време ти е вече да минеш към отбора на пиещите,то не остана  Hug
нещо ми е смачкано хайде лека Wink

# 621

Родосчо, време ти е вече да минеш към отбора на пиещите,то не остана  Hug

А, да, сега като се разкърмя винце няма да помириша дълго време Grinning

Хензел и Гретел hahaha И това ако не е лудо фантазиране!

Дони, че си кротка вътре, кротка си, ама не знам колко е малка. Имам чувството, че е огромно бебе. Ходя през няколко дена да ми слушат тоновете, понеже явно няма никакво място вътре и почти не мърда.

Ние ходихме тази вечер да си напазарим за хапване. И Анджелика си изгуби любимото бебе в магазина. Обикаляхме един час, заедно с мениджъра на смяна и така и не го намерихме. Много се разстрои и заспа с рев.

Айде лека!

# 622
Таис, как са Тимбърландките? Дойдоха ли и доволна ли си? Wink Че като видях снимката.... нищо общо с показаната в сайта  Whistling

# 623
  • София
Таис, как са Тимбърландките? Дойдоха ли и доволна ли си? Wink Че като видях снимката.... нищо общо с показаната в сайта  Whistling
Ето защо не иска кредитна карта  Joy Като нямам няма как и да поръчам нещо... Mr. Green Щото иначе малииииии Rolling Eyes Като луд с картечница

# 624
Ето защо не иска кредитна карта  Joy Като нямам няма как и да поръчам нещо... Mr. Green Щото иначе малииииии Rolling Eyes Като луд с картечница

И аз така! Преди пет месеца отказах да ползвам кредитната карта (освен ако не е нещо мноооого важно) и се чувствам много по-добре.
 Няма го вече чувството за вина Grinning Heart Eyes

# 625
Радост спомням си със София последната седмица никога не минаваше. Цяла вечност ми се струваше и само броях дни, часове, минути...Име избрахте ли или е изненада?

При нас новита колкото искаш, но все лоши. Криско си пукна главата в ДГ. Аз по принцип не мога да гледам кръв, пък от главата на Крис да не говорим. Та то беше рев, треперене, припадък и накрая и двамата в бърза помощ. Оказа се драскотина, която обаче успя да ми изкара акъла. Много си изкараха акъла и госпожите, но по скоро да не ги съдим, но на мен това ми беше най малкия проблем. Признавам отначало ми мина мисълта през главата, но все пак и те са хора и при тях може да се случи. Наказание от директора ще имат, пък и няма по голямо наказание от това да се чувстват виновни, а аз достатъчно допринесох затова.  Mr. Green
Сега сме и тримата със сополи, но София милата и е най трудно, че ни може да спи, ни да яде спокойно. Добре че поне нямат темп. и други симптоми, та дано бързо минава. Praynig
Днес трябва да ходя да правя кредитна карта в пощата за Криси и София. Изгубих 3 години с Криси, тъй като не съм знаела. Фактически държавата ти зарежда по 40 евро на месец на дете до 3 годишна възраст, та пак са нещо.  За новородено ти дават 1500 евро, които с Криси взех, но на година и година и половина имало по още 500 евро. Rolling Eyes Та сега със София ще взема всичко, ама колко са обиколки... ooooh!

# 626
  • Варна.....
Продадох ги. Не бяха моят тип.
Радост, браво бе!!!
Накри, струва си обиколките, а?  Mr. Green
Радвам се, че Криско е с лека травма.
Преслав е центриран в челото, под окото и на брадичката-това за два дена.

# 627
Накри, ужас, представям си как си се изплашила Hug Бързо оздравяване и на тримката!
За името още се чудим.

Даже, я дайте по едно  рамо в чуденката- Изабела и Рафаела, засега са ни фаворитите Heart Eyes

А за парите от държавата- хаха, аз затова оцелявам без кредитна карта- нали взимам майчинство. Ама пак съм за браво, де!

Явно всички са във фазата на травмите, понеже са много диви. Мойто звяр то е цялото в синини. Мислим да й взимаме скутер, че тук са много модерни и отсега изтръпвам.

# 628

Радостчо
И двете ми харесват...Изабел като че ли ми звучи по-добре...

НакриHug Hug Hug ти ли припадна бе мила...а ти си била в градината като е станало ли?

купих си пердета днес за детската стая, сега само мебелите останаха...

а по интернет се пазарува не само с карта...от бг сайтовете ти носят и плащаш, от чужите поръчвам чрез други хора, така че и без карта пак съм си луда с картченица...

# 629
Не не аз така го намерих... Няма да казвам какво се е случило, че няма да ги пращате вече на ДГ.  Абе малкия дявол е бил, но много е рискувал милия. Деца са, случва се, но много внимание искат, което за съжаление не винаги им е дадено. Ще подскажа само, че не драскотина, ми дупчица отзад на главата. Не ми се мисли какво е можело да стане, ми само се благодаря, че с това се разминахме. Да го спра не е решението (въпреки че това мислех), тъй като това може да се случи и догодина и в училище, абе да не дава Господ. Praynig
Да добавя само, че казах драскотина, за да не уголемявам нещата (както направих в началото в ДГ). В бърза помощ направиха снимка и няма нищо вътрешно засегнато... Иначе документ от бърза помощ имам и още мога да ги съдя, но засега не виждам смисъл.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 15:48 от nakri88

Общи условия

Активация на акаунт