Януарчета 2009...лятна тема...

• 31 244
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Дони, чудя се как Кокосът не е ревнала още на репликата ти за дечковците  Mr. Green. Пък аз не се ослушвам, ама то не става само така  Mr. Green

За органите - Кало си има пишка или чурка. Това е, няма разни странни имена. Обаче за момиче и аз съм се чудила преди как ги наричате тези неща  newsm78.

И аз не разбрах лафа с хапчетата  Rolling Eyes. Кво беше - "купих си от ония хапчета за памет, ама ги забравих"  Laughing.

Мони, не знам какво да ти кажа за болните деца в яслата.. Наистина е сложно и няма една страна.. Аз също не искам да водя Кало, когато има сополи и/или кашля, но това е невъзможно, просто защото той нон-стоп е така. А не е болен. И все пак - този уийкенд беше с Т - само за 2-те нощи - петък срещу събота и събота срещу неделя. През деня нищо му нямаше, ама хич не можеш да кажеш, че е бил с Т, или че е болен. В нощта на неделя срещу понеделник не вдигна Т и аз си го заведох на яслата. Сигурно не е било правилно, но просто не мога да си позволя повече отсъствия заради предполагаема болест  Rolling Eyes Та наистина е сложно...

# 706
Моник и аз не схванах за какви хапчета говорят.... Hug
И аз съм изтрещяла напоследък и си пия едни розовки да ми е по харно
но май не ми действат нещо извод май доста съм изтрещяла Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Толкова ми се е свило сърчицето Влади и тази сутрин плака а от вчера от както съм го забрала от яслата се уговаря че не иска да ходи.НО няма начин трябва да свиква а аз да почвам работа.
Днес ще ходя на едно място стискайте палци.

# 707
  • Ловеч
Добрютро!
Туй с хапчетата не го взимайте навътре Simple Smile С хапчета или без важното човек да си признава , че  е поизтрещял-защото аман от такива дето се взимат на сериозно Naughty
 Аз съм супер разсеяна -сестра ми каза че съм като родилка Mr. Greenно на мен не ми пречи - другите да свикват.
Лорини млада си още почакай.

# 708
Ето ме идвам да се противя на изказването на Доника  Mr. Green Рано ми е, млада съм, имам творчески планове за близкото бъдеще пък и нали след 1-2 години някой трябва да държи фронта на бременните, мисля си по-скоро тогава да съм  Sunglasses
Към момента плюя три пъти в пазвата по съвет на Тобито  Whistling  hahaha

Таис, пазаруването съм го намалила  Rolling Eyes Последно бях на вълна ларедутски анцузи на Адидас  Rolling Eyes и козметика от Ив Роше  ooooh! ааа и чакам телефон и сешоар от 3суис  Joy  hahaha  Joy Направо съм спряла да пазарувам  Mr. Green

Нещото при нас се нарича пишка и мама просто няма пишка  Mr. Green Не знам за момичетата как се казва.

Отношение по въпроса с болните деца в яслата не искам да вземам. Разбирам и двете позиции и ми е неприятно и да съм в двете - да си водя детето в не 100%-ов здрав вид, но както каза Сиса той вечно е с кашлица, а не е болен и заразен въобще. Както и да ми върнат детето болно, защото е прихванало от някое друго.

Хайде наздраве с по едно кафе, защото за друго е твърде рано. А пък аз днес съм на романтичен обяд с мъжо  Flutter Нещо последно време много се старае в тези работи и аз съм много доволна  Party

# 709
  • Ловеч
Кокос- пази се и внимавай, щото това старание от страна на мъЖо почти винаги завършва с preggo
А за новините-много се надявам следващата да е daninceto Hug

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 10:08 от tobito

# 710
  • София
Комшу, това за хапчетата не засяга никой от пишещите тук - споко. Просто някъде трябваше да излея чувствата си. Загнатата госпожа да се моли да не я срещам, защото аз също обичам да казвам каквото ми е на душа и ще я навра където и е мястото.
Но да не си разваляме настроението с махленски караници и да удостоявам внимание на някой, който абсолютно не заслужава.
Комшу, понеже не можем да се видим в квартала, от сега си записвам час за 14-ти, петък, къмту обед - да те хИнспектирам кво толкова работиш и да те водя на по лимонадка  Wink Тъй и тъй ще съм до твоята работа...
Кокос последния лек, който чух за кашлица и бил уж много ефикасен - изстискваш сока на една глава лук, смесваш с мед и по 1 лъжичка 3 пъти на ден. Аз ще не съм го пробвала, че не е имало нужда (да не ме чуе Дявола). Да не би да е влажен въздуха в градината. При Хриси всички деца след сън бухат като тютюнджии, защото е адски влажно...И...аз ще продължавам с тормоза за децата  Joy
Моите имат пишка или чурка, според зависи  Joy Татко им и той, а аз си нямам  Rolling Eyes Аз имам тити - това е извода Simple Smile
Аз довечера съм родителска в яслата - да видим колко ще ни оръсят  Twisted Evil

# 711
  • София
Здравейте, момичета и от мен!
Нали обсъждате въпроса за контрацепцията и аз като чета, че Дони пише за хапчета и си мисля за противозачатъчните, а нали и аз ги пия...та съвсем се омотах, докато свана, същност за какво иде реч Embarassed А аз ги пия не само заради конрацептивния ефект, а и защото иначе правя кисти, боли ме зверски и цикъла я идва, я не и е някакъв ад, та за мен просто са по-малкото зло.
Аз също на този етап няма да се вреждам за второ...искам да видя как ще се развият събитията около желанието ни за жилище, а и особено пък след събитията снощи- да споделя- мъжа ми остава без работа, съкращават го Tired Cry Много ми е кофти, едно, че работи за тази фирма много време и винаги е бил изпълнителен и си е вършел съвестно работата, едно че все пак не се знае от тук нататък какво ще намери- в момента не се намира така лесно работа Tired Та, в тази връзка, Бонита, стискам ти палци най-искрено за работата Praynig Поне това изпитание ни обедини и за сетен път се убедих, че наистина няма по-важно нещо от семейството ти, другото- както дойде, в един момент е добре, но точно на следващия може всичко да се преобърне.
За названието- за сега май нямам определено.
Моник- гледах при моя лекар, спиралата, заедно с поставянето струваше 120-30 лв, ама все пак това в частен кабинет.

# 712
  • София
РалиHug дано намери бързо работа.
За контрацепция - всички джаджи на хормонална основа ме правят истерична и ги избягвам. Засега се пазя с аспирин... Embarassed Иначе имам позната, която забременя със спирала Confused

# 713
Мда, хормоналните и на мен не ми харесват... Жалко, че и спиралата е такава, иначе беше удачен вариант. И презервативи не харесвам също, въобще... Освен със смятане и молитви, друг начин за предпазване не знам  Laughing

Ралче, дано мъжът ти си намери скоро работа  Praynig, ужасно е това, което ви се случва, но наистина в такива моменти се "приземяваме" и разбираме кои са най-важните неща на света...  Hug

Бонита, и на теб успех с намирането на работа  Praynig  Hug

Доника, как така с аспирин бе, жена?!  Shocked Надявам се, че си се пошегувала...  Rolling Eyes

# 714
  • София
Сис, не се шегувам - четИ сега - Слагаш аспирина между краката и стискаш да не падне...То от стискане секс няма как да правиш  hahaha

# 715
  • Варна.....

Доника, как така с аспирин бе, жена?!  Shocked Надявам се, че си се пошегувала...  Rolling Eyes[/b]

Смайлинг, ще ме умориш..........

# 716
Ааааа, такъв аспирииин. Сега разбирам  Laughing. Ама верно, навремето една съученичка разправяше разни аспиринчести гадости и аз взех, че за тях си помислих  Mr. Green

Таис, сакън  Mr. Green

# 717
  • Варна.....
Похвалих ли ви се, че от днес съм оранДжева?

# 718
  • София
Похвалих ли ви се, че от днес съм оранДжева?
А снимка ? Айде ПОздрав тогава  Joy

# 719
  • Варна.....
Айде сега пък, на цвят ли ще се обиждаме  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт