Относно контрацептивите, ето моя опит: аз гласувам за таблетките Жанин или както ги представяха в БГ преди време -хапчето за разкрасяване. Нямаха странични ефекти,поне при мен, напротив. За съжаление тук ги няма. След като се роди Дани бях с инплант Импланон в ръката: 1 година без цикъл (дали от него, дали заради кърменето), но после 3 месеца нон стоп
Опитах всички препоръки на докторите, но ефектите бяха краткотрайни и 2г. след поставянето го махнах. По същото време спрях и кърменето. Зарекох се никакви такива хормонални ексерименти... Да но никога не казвай никога... От преди 3 седмици съм със спирала Мирена, по строгата препоръка на 2-ма доктори (не само за контрацепциа
) и пак не съм хеппи... още има леко зацапване от време на време
... Женски неволи... Но има и др методи,например за мъжете... Успех от мен с плануване на бебчета
Най - добре съгласувайте с лекар, всичко е много индивидуално:възраст, организъм...Честито оранжево на Таис.
Искам и аз 
Майка ми се обади по тел. и беше потресена, че Къванч незнам кой си бил убит. Оказа се фалшива новина. Да успокоя фенките му, ако има такива тук.

Снимка, снимка, снимка

Бъзик, де
Следващия път - повече 

Чаос!