Януарчета 2009...лятна тема...

• 31 237
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Ralche, и от мен стиснати палци за бързо намиране на работа за мъжа ти  Praynig

Относно контрацептивите, ето моя опит: аз гласувам за таблетките Жанин или както ги представяха в БГ преди време -хапчето за разкрасяване. Нямаха странични ефекти,поне при мен, напротив. За съжаление тук ги няма. След като се роди Дани бях с инплант Импланон в ръката: 1 година без цикъл (дали от него, дали заради кърменето), но после 3 месеца нон стоп  ooooh! Опитах всички препоръки на докторите, но ефектите бяха краткотрайни и 2г. след поставянето го махнах. По същото време спрях и кърменето. Зарекох се никакви такива хормонални ексерименти... Да но никога не казвай никога... От преди 3 седмици съм със спирала Мирена, по строгата препоръка на 2-ма доктори (не само за контрацепциа Naughty ) и пак не съм хеппи... още има леко зацапване от време на време  ooooh!... Женски неволи... Но има и др методи,например за мъжете...  Mr. Green
Успех от мен с плануване на бебчета  Hug Най - добре съгласувайте с лекар, всичко е много индивидуално:възраст, организъм...
Честито оранжево на ТаисPeace Искам и аз  Rolling Eyes

# 721
Честито Таис.     
Това е един от любимите ми цветове.
За контрацептивите никога не съм ползвала и не мога да взема отношение.

За работата се двоумя.Става въпрос за смешни пари и се чудя дали си заслужава.От друга страна свободията ще е до небето от приказките на момичетата там.Ще си помисля тази вечер и ще трябва да взема решение а в това съм........много ми е трудно

# 722
  • Русе
Добър вечер!
Ралче, съжалявам! Дано мъж ти си намери скоро работа и да е по-добра от тази. Peace
И дано скоро да си решите въпроса с жилището. Ние пък се опитваме да продадем старата кола. Днес някакъв се обадил и я искал за 1200лв. Е, то по-добре да я подарим.  Rolling Eyes
Таис, честита причОска! Покажи се, ако искаш.
Бонита, успех и на теб, каквото и да решиш!
Ние се пазим с кондоми. И преди съм споделяла, че се ужасявам при мисълта за поставянето на чуждо тяло в мен. Хапчетата не са ми вариант, тъй като съм пушачка, а и може някой път просто да забравя да го изпия.Това със смятането на овулацията също ми се струва несигурно, а и като правихме Карина година и половина не даде резултат.  Wink
Хайде, ще ходя да гледам "Столичани"-те Simple Smile Майка ми се обади по тел. и беше потресена, че Къванч незнам кой си бил убит. Оказа се фалшива новина. Да успокоя фенките му, ако има такива тук.  Simple Smile

# 723
какво общо има пушенето и хапчетата антибебе...ние се пазим с прексване...овуто след раждането си го усещам като цикъла...болки ниско в корема и течение...няма как да сбъркам...

# 724
  • Русе
По принцип не е добре да се пуши докато се вземат противозачатъчни.

http://www.az-jenata.bg/article/52/Protivozachatachnite/

# 725
  • Ловеч
Брейййй ,няма кой едно наздраве да каже !
Таис ,честито ти оранжевко!
Гледам наближава нова тема-дано ни е на късмет и все хубави неща да пишем-Ралче Hug
Аз не ,че ползвам хапчета ,но навсякъде пише, че не е редно жената да пуши когато ги ползва.
Секса при мен е почти мираж-знаете ,че наблягам на ябълките Mr. Green така че , се предпазвам с плюене в пазвата-3 пъти, ако не стане ще се похваля  hahaha
Едно ми е лигавоооо ще е от времето-голяма жега ,но от неделя студ.
Днес ми дадоха пари за дрехи от службата -сега кроя планове за шопинг smile3508
лека от мен и умната Wink

# 726
  • София
И къв е извода - Никакъв сееекс  Mr. Green
Мина родителската, одрусаха ни с по 30 лв. Показаха учебниците. Аз като примерна ученичка вече поръчах от Сторето и един комплект за вкъщи, защото като си знам дятиту - нищо няма да работи в яслата...Или може пък да ме сюрпризира  Praynig Бях приятно изненадана, че си имал не една, а две приятелки и играел само с тях. Той, дето деца не признава  Laughing
Айде сега пък, на цвят ли ще се обиждаме  Crossing Arms
как можа да си го помислиш  Cry Снимка, снимка, снимка newsm18 newsm18 newsm18
Някой каза ли  newsm24

# 727
Комшу, това за хапчетата не засяга никой от пишещите тук - споко. Просто някъде трябваше да
Комшу, понеже не можем да се видим в квартала, от сега си записвам час за 14-ти, петък, къмту обед - да те хИнспектирам кво толкова работиш и да те водя на по лимонадка  Wink Тъй и тъй ще съм до твоята работа...
Абе не съм си и помисляла, че става въпрос за някой от списващите, просто си се дразня, като някой почне да разказва нещо, и не го довърши... Щото съм любопитна гарга  Sunglasses
А итаче при нас не мож се инспектира - толкоз сме секретни, че и ние не знаем кво точно работим  Joy Бъзик, де  Mr. Green Иначе гости и компания за шопинг приемам по всяко време  Mr. Green
Тайс честито!
И аз от днес съм с нова прическа - намерих страхотен фризьор в центъра и се поочовечих. Ама нищо драстично като за първи опит с него  Stop Следващия път - повече  Peace Бива го и обеща да ми докара цвят на косата тип Ева Лонгория от един път  Thinking
Утре е денят "Х" - тръгва на градина  Confused Стискайте много здраво палци да не е много драматично, че наистина ще взема да мина на хапчета...
Наздраве!!!

# 728
  • София
Кат станеш Ева Лонгрия, може да се жертвам и аз...Хванали са ме братята и от една седмица мисля само как да се подстрижа, кога (понеже с моето работно време работещ фризьор не сварвам)...бе луда работа ooooh! И ме сърбят ръцете... Поне една дружка каза, че имала връзки в Карлуково и съм спокойна  Blush
Ще взема да се банна, защото всеки втори пост е мой Embarassed Отивам да се срамувам в леглото Mr. Green

# 729
  • Варна.....
Ще предоставя снимков мат`риал амасега ме мързи да търся фотото.
Тоби ти и от ябълките ли се пазиш бе душа?  Mr. Green
Дони, чак пък толкоз, то още в ясла детето! А ТЕС? Не го забравяй, ако не можеш да се справиш сама има и консултанти в София  Naughty  Ай стига де, пиши си, не пречиш  Mr. Green Даже ти се кефя на искреността и директността.
Какво казахте, че ще пием?

п.п. Дони, ти сама ли ще се срамуваш? Или в поредицата на Ланг : брат1, брат2, сестра 1...

Което ме подсети, че Пъсела искал сестричка, нооо се разминах с Ококошката, като и кучето е сложено в линията на роднините по права линия  Mr. Green

Уффф, не съм се оплакала, че кучето ми е на Балчик, на чист въздух и гледка към морето. ИИИ по- лошото е, че Мильо не ще да си го прибираме, щото само той го разхождал (сякаш пък аз се кефя да готвя, вместо да се шматуркам по улиците с мастията)

# 730
  • Ловеч
Добро утро!
3 дни на градина = на сополи  Crossing Arms
Таис ,дай го тук Мильо така ще му покажем верният път,че разходката с куче ще му стане любимо занимание ,даже  ще му се прииска и да готви Joy
Дони ,пиши си мила иначе хептен ще ни угасне искрата тук  bouquet
Уффф отивам на работа  Rolling Eyes
п.п. Дони , и тук има психоболница- ще ти нося кафенце Wink

# 731
Добро утро!
3 дни на градина = на сополи  Crossing Arms 

Добро утро и от нас !!!
И при нас формулата е същата и днес си го оставих в къщи.
Момичета реших да почна докато си намеря нещо по добро и като
заплащане най-вече.Става въпрос за студио за красота много скъпо оборудвано
и друго в града такова няма сигурно само едната лампа му е 5 бона но цари пълен хаос
няма шефове на главата и всеки прави каквото си иска идва и си тръгва когато реши
Това за мен е удобно тъкмо ще съм свободна за детенце но парите....парите са малко
Някои от тях искат да се разработи и да има работа като в началото ,но според мен ще е
доста трудно ще видим пък .Нищо не се знае.
Усмихнат ден на всички и до после .... Hug

# 732
Здравейте всички, не съм писала страшно дълго време, въпреки че чета когато мога какво става с вас.На работа ме погнаха с яко задачи и сега ми е пълен хаус, чудя се къде да огрея най напред. В работа напрежение, после търчане до  детската градина, готвене , чистене и вечер съм труп!!!И ние вече изкарахме първия вирус, още от 2-рия ден в детската се подрискаме, ужас голям Tired
Та така мова е на бързо ежедневието ми напоследък!Успешен и усмихнат ден на всички мами!

# 733
  • Русе
Бубс, честито за косата! Стискаме палци за първия ден!
Night Air , здравей! Разкажи нещо за вас!
Дони, какви учебници за яслата? Какви 5 лева?
Карина остана най-дъртата в нейната група. Вчера я изкарали пред строя да пее на бебетата за зеленчуците.  Heart Eyes
Пфу, тази обедна почивка от половин час за нищо не стига.  #Cussing out Чаос!

# 734
  • София
Работят по 2 системи според възрастта - едната е тази
Другите са  , ,
Зарила съм се в едни бумаги.... ooooh! И Гого е най-дъртия, но си е на един акъл с бебетата  Cry

Общи условия

Активация на акаунт