даже не ни дава да си говорим нещо ако не е включена в разговора, почва да говори на единия от нас и да дърпа за ръката на нея да и се обърне внимание(както казва тя) - неее сега, а веднага
Този овен ще ме умори някой ден било то от смях или изтощение
ама хайде ще кажа) та аз по някой пък като карам колата и викам на някоя кола като ме ядосва Ей тъпанар махай се от пътя, та copy&paste Диди един ден се вози с мен и баща и в колата вътре тишина, една кола ме засича рязко забивам спирачки и отзад се чува *Ей къпанар(от тъпанар) махайсе аааааа*
и ние с баща и ей така 
Затова баща им ги пребира , ако отида аз ме правят на луда калинка докато се приберем . Много ще ми бъде интересно ако съберем бандитките и тайфунките какво ли ще излезе 

Тоя ще да е бил къпан тъпанар. 

Понякога ми идва в повече, особено в случаите, когато иска да върши непосилни за него неща и за да не му убия хатъра, търпеливо изчаквам. 

Беше тотално несебе си и все още е. От благо овенче сепревърна в малко чудовище със силно неприлично държание. Чудех се дали не се дължи на смяната на дома ,криза на възрастта и т.н. но вчера открих в устата му два наполовина излезли кътника
Поне се успокоих че с постоянните местенки не съм си повредила детето. А и така някак по мога да проявя разбиране към ПМС -то/по скоро пред зъбните му симптоми/ му
На публични места положението е страшно и напоследък ги избягвам, защото то това дете не се държи като преди и аз съм свикнала като кажа Не, да ме чува, а сега все едно на обувките си говоря-тотално неподчинение. Няма да коментирам внезапните приливи на любов в които обявява " мамо ти си мойта бофф/любов/ и само секунда следтова съм обявена за Лоша мама
А вечер получавам истеричен пристъп като чуя" мамо искам да вечерям ...нещо...ама нещо хубу" защото след това следва едно дъъълго предлагане на всичко наличко и отговор- Не това не е хубу, незнам какво искам,ама да е хубу" и стандартниь рев
Но, да е жив и здрав, да излязат всички зъби и знам че ще дойдат по спокойни дни
Ииии най-новия хит- да си бърка като цигане в носа и като му направя забележка, отговора е " Чакай малко, търся пипе!" да сечуди човек как да остане сериозен за да всее респект 
и само за нас пиша 
Нашият татко е съвсем отчаян вече, все ме обвинява, че съм ги разглезила.
А за добре дошли на два пъти ни надупчиха гумите на колата на паркинга. Та каръшката ни серия продължава.
В нашия новия блок навсякъде сме сложили камери-пред входа, пред общото предблоково пространство, в асансьора (че един все пикаеше
) и се оправиха нещата. 
И моята мома е дивичка и с мама най-много си проявява номерата, но вече и на баба си ги показва
А в яслата е все супер послушна и напоследък все доволни от нея, пу-пу. (Това защото си измени някак графика и голямата работа си я върши вече все вечер вкъщи, щото продължава понякога да не съобщава на време за таз случка, но има голям напредък.
А Йоана как нарича Яна? 

Тя го пита как се казва, отговора- "Ивааааан!" И докато той ревеше му прегледа зъбките и страшното свърши. После докато пишеше данните Иван се разбръмча с колите в кабинета. Беше особено щастлив на тръгване и обеща пак да отиде