АПРИЛската дружина, с бодра крачка тръгва на градина!

• 41 004
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Нанни разликата им ще е 2г и 9мес,  ааааа мръднала съм +10кг съм Blush качила съм основно в крачетата и дупето(моя слабост Blush)
Но_нейм благодаря Hug
Олче аз ни в клин ни в ръкав, ми щукна да сменям интериора в стаята на Диди(ще бъде стая на принцеси, колко преди бях против тия розови *принцески* работи сега ми харесват, пък нали пак принцеса чакаме  Whistling), та и поръчах ей тези неща чакам ги да ми ги доставят скоро(като подредя стаята ще ви я покажа  Wink), та за коледен подарък изобщо не съм мислила ще ми е интересно да споделите идеи Peace

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 17:35 от Мимето*

# 616
  • София
Миме, много сте сладки всички! Диди голямо момиче вече. Heart Eyes А ти с коремчето изглеждаш супер, много си се разхубавила. Wink

Половината ден гледам каталог на Комсед и разни други такива - на Марсел, Toytown... и т.н.
Подаръците за Коледа започват да се превръщат в леек проблем (все такива да са ми проблемите, де! Laughing), не мога да харесам нищо.. или го имат (или подобно Crazy), или ми се струва, че няма да събуди интерес. Thinking

Някой вече минал ли е на Коледна вълна? Flutter Да сподели някоя и друга идейка за подаръци, pls... Praynig Blush Hug

# 617
Добър вечер! Hug
Благодаря на всички за споделеното за коластрата и за съветите! Hug
Нашата коластра е като тази на Джема.Досега давах само по една на ден, но ще увелича дозата.Хремата на Ния не минава!Обадих се вчера на докторката, каза да й взема Цинабсин- хомеопатични  таблетки за синузит и др. подобни.Засега няма ефект, вече втори ден ги пие.Каза също да спра с Назика и да пръскам само физ. разтвор.За сиропа забравих да питам дали да го продължавам, но аз реших да й го спра.Имам чувството, че само я кара да кашля, а тя няма какво да отхрачва.Ще видим тези дни ако не се подобри, ще я водя на друг лекар.Какво ли не праобвах вече, омръзна ми!Даже днес й правих парна баня, поседя 5мин., веднага започна да кашля.Като почистих носа с бейби вак не излезе нещо кой знае какво.Милата не може да спи нито на обяд, нито нощем.Не издържам вече!А и тя е една кисела, непослушна..не дава вече нищо да й капя в носа.Даже от рев и кашляне ака през нощта!Какво е това чудо не знам! ooooh!
Миме, сияете!Много хубава принцесешка стая!Супер!Поздрави по случай рождения ти ден, извинявам се за закъснението!Да си жива и здрава!Много щастие ти желая с любимите хора и живот и здраве леко раждане и здраво, хубаво момиченце!  bouquet  bouquet  bouquet
Силви, до колкото знам раничката не е нещо опасно, случва се на много жени и може да мине от само себе си!Аз не смея да кажа от кога не съм ходила на гинеколог, а пък на мамолог никога не съм ходила! Embarassed
Олче, тези дни и аз съм на коледна вълна.За Ния съм измислила да й купя кукли на герои от дисни, нали сме фенове на филмчетата CrazyТя много харесва Рапунцел и мисля да й купя нещо такова:http://www.mytoys.de/Disney-Princess-DISNEY-Rapunzel-Mini-Prinze … a02.12.09/2077189
Също много харесва разни куфарчета с мънички неща за подреждане вътре.Например куфарче с мънички чашки, чинийки, вилички и т.н.Друго, което много обича е да и правя къща от чаршаф или одеало, така че се замислям и за някакъв вид надуваема къща или палатка.Надуваемо, защото става и за скачане вътре.Това са ми идеите засега.
Лека нощ от нас!Целувки на всички болнички и хремави!
Аааа, забравих да споделя и аз две рецепти за кашлица:
3лъж. мед, 3лъж.олио или зехтин и 3 лъж. ракия се кипват на котлона.Като изстине сместа се дава 3х1 лъж. на ден.Отвратително е на вкус и Ния не го пи, както и аз!  Embarassed
Другото е: Сваряват се няколко дюли със семките и се подлсаждат на вкус.Пие се на воля, но много запича!

# 618
Миме, много красиви и нежни артикули си подбрала за Дидито! Супер са!
Силви, на мен още същата година като родих малката и то секцио ми определиха, че имам ерозио /раничка на шийката/. Но цитонамазката беше 1-2ра група и се разминах с едни глобули. Миналата година цитонамазката ми бе 2-ра група+hpv, но нискорисков. Тогава се стреснах, защото не можах да си обясня как така се проявава и такова допълнително заболяване, след като с мъжа ми сме заедно от 2002г. Но гинеколожката ми каза, че почти всяка жена е носител на hpv. Хубаво е той да не е високорисков. Тогава пих и антибиотик, и на контролната цитонамазка след месец всичко бе чисто. Сега и аз се каня пак да си направя. Но съм с хрема и гърлобол. Смятам да изчакам да оздравея, защото сигурно имунитета ми е паднал и кой знае какво ще излезе пак. Дано при теб нещата са наред!  Hug
Преси е вече много по-добре. Кашлицата намаля значително, секретите от носоглътката се поизчистиха от капките Коларгол и сега спи спокойно. Тази седмица е на ясла и дано се задържи поне месец, понеже в началото на ноември колежката ще води обучения в страната и трябва да съм на линия на работа. В петък ще водим малката на УНГ и се надявам да не ни отчая с лоша диагноза относно 3-та сливица. Стискайте палци.

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 22:38 от sisely

# 619
  • Лудогорието
Леле, колко много сте изписали!
Моите съмнения за бълха в леглото на яслата се оказаха верни. И на втория ден взех Ванката с нови пъпки.  Rolling Eyes  Тактично ги предупредих и като смениха чаршафите всичко се оправи. В петък взех Иван с течащо носле. Давах коризалия и промивах със стеримар. Секретите се сгъстиха, няма кашлица, веселяга е. Снощи промих нослето с физ. р-р и клеева тинктура и съм много доволна от резултата  Peace
Коластра не съм давала до сега, но съм опитвала това с ряпата. При нас обаче нямаше особен резултат. Desirée И аз съм го правила номера със спирането на всички илачи-и детето се оправя  Thinking
Миме , ще си имаш пълна стая с принцеси!  Heart Eyes Аз взех да се замислям често дали ще ме бива да връзвам опашки?  newsm78
Да не забравя: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!   bouquet

# 620
Миме, страхотни снимчици, просто сияеш!

Малко странен въпрос и съвсем не в контекста на темата за коледните подаръци,но исках да попитам някоя от вас роди ли с епидурална упойка?

Колкото до коледните подаръци-тази година мисля да му купя някакъв лекарски комплект-според мен много ще му се зарадва. По-трудно ми е с подаръците за приятелчетата-миналата година купих от ибей "на едро" разни дървени пъзели и бяха много готини и тази година се чудя дали пак да не купя нещо така.

# 621
  • Някъде там...
Аз вече съм на коледна вълна. Нашите подаръци вече са купени (взех ги по намаленията лятото), сега пазарувам за близки дечица.
Основният подарък ще е ето тази кухня:

Иначе ще имат и по едно бебе:

И разни дребни съм предвидила: докторски комплект, пъзелчета, конструктор, формички за пластилин Плейдо. За именния им ден малко след НГ мисля да им взема по едно конче от този тип или шейни, че си нямаме:

# 622
Жабче, много хубави подаръци си измислила.

Аз в петък ще щурмувам за подаръци новооткриващия се Комсед в Младост. Дано да има голям избор, че с тази промрция -50 % не се знае какво ще има.

Нани, благодаря ти, че си се сетила за адашката. Калина е добре. Гледаме се. Ходим по разходки, по площадки. Много обича да общува с деца и все си търси компания.

Миме, много сте хубави, всички.

# 623
Миме чудесно семейство си имаш  Hug Стаята на Диди ще е супер чакаме снимки като дойде
Йо йо аз исках епидорал ама бях метър на метър  Embarassed и анестезиологът реши че и за двете пълната упойка е по добрия избор / бях секцио/
За подаръците аз вече купих ето тези кукли
http://www.bart.bg/index.php?m=320&lang=1&category=29&am … &prodid=17574
и чичо доктор но наш тати беше ларш и го подари вече както бйх писала Предвидили сме още
такъв влак
http://www.bart.bg/index.php?m=320&lang=1&category=46&am … &prodid=17648
и други дребни неща като куче което лаело / желание и на двете/ Mr. Green Нов пеещ дядо коледа щото счупиха техните  ooooh! магнитни дъски и добавка към подарения им вече комплект пластелин с части да си правят човечета и животни но се оказа че пластелина е недостатъчен  Twisted Evil
Мисля с това да приключа списъка че парите ни само за лекарства отиват  ooooh!
На Мади така и не иска да и минава и днес пак сме на лекар УНГ да видим какво ще измисли
Маймунка как така бълха в леглото  Twisted Evil нас не ни пускат да влезем в групата че помещението трябвало да бъде чисто и играчки наши не може че сме внасяли микроби и бацили ти ми говориш за бълхи  ooooh!

# 624
Io-io аз родих с нормално с епидурал Peace с две ръце съм ЗА(е мен после 7 месеца ме боля кръста, като си мислех че е от епидурала, но се оказа че не е, а от самото раждане) Wink
Жабчемного хубави подаръци Peace
Маймунка07 живи и здрави да сме ще се научиш да връзваш опашки, не се притеснявай ти само дерзай Wink
Хубав ден   bouquet

# 625
Миме, страхотни сте. И друг път съм ти писала, че ми е голям кеф да гледам твои снимки, когато имате някакъв повод, все едни табиетлийски такива Heart Eyes Диди е прекрасна! Много лъчезарно момиче.

Io-io, една приятелка ражда второто си с епидурална, каза, че е супер. Не е имала след това болки в кръста.

За коледен подарък мога да препоръчам на всички момиченца Бейби борн кукла бебе. Вики много си играе с бебета и все иска да ги къпе, все били наакани ooooh! , а само то може да се къпе.Иначе друго направо не знам, заринати сме с играчки от кака й. От къщата взехме само една малка част, има няколко чувала още и леглото, където спеше Габи, отдолу е цялото в чували с играчки. Ще купувам малки символични подаръци, същото и от името на бабите, а парите ще им събирам с тях да им купувам дрехи, че от това най-много имат нужда, много бързо растат и двете.
Макар, че аз такъв проблем имам с Вики, направо не знам как ще се оправям. Не иска да носи нищо ново, с много скандали и разправии обличаме някоя нова дреха, особено трудно е като се сменят сезоните, същата работа е с пижамите вечер, или пък с обувки, шапки. Купила съм и няколко чифта чехли, пантофи, дебели чорапи, само и само да пожелае нещо да обуе в къщи, а тя нищо не дава Close Добре, че свекърва ми оплете на Габи едни терлици с понпони и Вики ги хареса, и като оплети и за нея с кеф ги носи. Голям инат, голямо чудо Tired

# 626
  • София
very, не сте само вие с претенции към облеклото. Снощи половин час се дрА, защото понечих да и облека пижамата с Бечо-Бечо (Ежко Бежко, бел. превод. Laughing) и и свалих любимия суичър. ooooh! Такъв рев отдавна не беше излизал през нейните уста. Twisted Evil ("ИЦкаШ ли си ТЕТЕТООО?"- блузето отпред е с едно голямо цвете... ooooh!)
По същия начин отказва да облече едно ново дебело поларено горнище с Kitty, от чиста проклетия.
По цял ден мери обувки и преди да тръгне на разходка все претенции - с кои ботушлета точно ще е, кое АКЕ (яке), сОзи нОлата (сложи шнолата...), край няма. Ако брат и е с шапка, а на нея не и е предложена... big dramma! ooooh! ooooh! ooooh!
С две думи - не си сама. Tired

Честит празник на всички именници днес, Йо Йо на теб да ти е живо и здраво момченцето, Дес на теб мъжО Laughing, ако има други празнуващи, зло да ги забрави.  bouquet

# 627
Миме, страхотни сте! Heart Eyes Всичко бонбонесто, което си показала за детската стая, изглежда обзавеждането-мечта за всяка малка дама. Grinning
Йо-Йо, честит имен ден и от мен на малкия ти Митко! Heart Eyes
Олче, мерси за поздравите! Grinning Ще ги предам на виновника за повода!
За коледни подаръци не съм мислила още, с интерес ще следя какво показвате. Hug

Наздраве и хубава вечер на всички!  bouquet

# 628
оо зло да ги забрави Честит имен ден на Митето на Йо-йо и на Десирее! Да са живи, здрави и винаги весели и засмяни!
Наздраве Wine Glass Drunk

# 629
Цитат
Честит празник на всички именници днес, Йо Йо на теб да ти е живо и здраво момченцето, Дес на теб мъжО , ако има други празнуващи, зло да ги забрави.

A, баш!  bouquet

ООо, и наш'то овне не пада по -долу от инатливите. Тази нощ си откопча чувала, че го сърбяло крачето. Хубаво, ма сърбежа не минава  Joy, 5 минути чесане. Искам да му пъхна обратно крачето - РЕЕЕВ. #Crazy Ами порева си. ДОбре, че му се спеше, та не събуди комшиите. Миналата нощ така ме разиграваше, че не можел да диша, а няма хрема. Да съм му била сложила солени капки. Ставам, нося капките, при което той ФРЪЦ на другата страна. И не ми дава, сложих капките на шкафа и му казах да заспива, съответно пак рееев. Ами няма угодия! Диване!
На сутринта го питам помни ли какви ги е вършил, той се хили.

Много хубави играчки сте избрали, аз не съм се спряла на нищо. Моите обичат Лего, от най - дребните обаче. Имаме една антика  линейка от татко им останала, много се занимават с нея.

Дани, като каза чичо доктор комплект, наскоро взехме на Дани за градината един много хубав. Не от най  - боклучавите, но не и скъп. В куфарче, слушалките, като се допрат до телцето и издават ТУП -ТУП звук, термометъра писка, инструмента за гърло свети, спринцофката е с пружина, сама се прибира и всичкото това за 12 лв.

Баткото ни е с Т. Tired

Общи условия

Активация на акаунт