АПРИЛската дружина, с бодра крачка тръгва на градина!

• 41 008
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
ssillvvi Ави я няма в албумчето качи нова снимчица в колаж 2011 засега има само 4 снимки дано станат повече  Grinning

# 601
Цитат
За Коларгола,аз не знам да задръства носа Обикновено го ползвам ако е мнооого зле положението и не минава от нищо друго хремата.Той засушава и хремата става не така течаща и водна.

Незнам, моят опит с коларгола не е голям. Веднъж педи беше в отпуск и една друга д- рка ни го изписа, та и тя така каза: ' Секретът ще се сгъсти, няма да е водниста хремата, дори може да започне да кашля', което за мен точно това означава - секретите не излизат, а се задръства нослето. Друг е въпросът какво омазване пада и че не се долюбва от Кико. Знам, че съдържа сребро и изработката му не бива да е "на око", каквато е практиката зад щандовете / последното съм го чула от познат фармацефт/. И все пак има аптеки и аптеки, да не прозвучи, като анти- реклама.

Олче, Туту, Бау - ковците са невероятни чаровници, 1-2 липсващи зъба са просто подробност. Иначе как ще се смени 100- каратовата усмивка с още по -сияйна. Grinning

ДесиPeace малкият шрифт с рецептичката ми подейства опреснително.  Hug

# 602
Миме, Честит рожден ден и от мен.
Бъди много здрава, обичана и щастлива.   bouquet

Бързо оздравяване на всички болнички мъници.

# 603
Благодаря ви за хубавите пожелания  Hug да ви се връщат 100-кратно Wink
Деси да наближава момента  Heart Eyes чакаме девойката на 16 декември, но ако е като кака си може и на 14ти декемви да се появи(Диди се роди 2 дни преди термин)та ще видим живи и здрави да сме само Peace Това за ряпата е много интересно, какъв модел ряпа трябва да е?
Оздравителни цунки и гунки за всички Hug

# 604
Честит рожден ден, Миме! Хубаво да те поглезят твоите най-любими и с подаръци да се засипят!   bouquet

# 605
Миме, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана! Оттук нататък само хубави неща да предстоят.
Хе, хе, новата девойка стрелче, ако е на 14 ще е на моя РД. Ти си свикнала с овнешки инат, ама и стрелците не падат по-долу.

Силви, а, бе, как коластра от бик, много ме разсмя Joy От новозеландски крави е.

Принцеске, Джиема ти е писала, когато е на капсули, разтваряш в малко вода в една лъжичка, може да смесваш и със сок и с храна, хомеопатката ми даже казваше, че на нейния син я ръсела върху филия с масло hahaha само и само да я поиска. А много добре действа и за капки за нос. Разтваряш я в 10-на мл вода и капеш с капкомер, което остане го изпива и така няколко пъти на ден. Може да се пие през час до 15 капсули на ден.
За хремата писала съм и друг път, аз като виден експерт  Sad (Вики вече 1 година е нонстоп със сополи) най-добре действат промивки с физиол.р-р, купува се голяма банка от аптеката, 1 спринцовка 10 кубика, половината в 1-та ноздра, другата половина в другата и так 5-6-7 пъти на ден. По едно време Вики ми даваше с кеф да я промивам, а сега се налага насила да я държа, а тя е много силна Rolling Eyes

# 606
Миме, честит празник и от мен!  smile3525

# 607
Миме, черна ряпа. Hug

Силви, а, бе, как коластра от бик, много ме разсмя Joy От новозеландски крави е.
Joy Joy Joy

# 608
Миме, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана! Оттук нататък само хубави неща да предстоят.
Хе, хе, новата девойка стрелче, ако е на 14 ще е на моя РД. Ти си свикнала с овнешки инат, ама и стрелците не падат по-долу.
Хе хе аз на стрелче се надявам, стигат ми толкова рогати у нас (Диди и татко и са овнета) Joy но живо и здраво да се роди претенции нямам само се майтапя ако ме пита де кога да се появява бих предпочела да е преди 22ри декември  Wink
Миме, черна ряпа. Hug

Joy Joy Joy
Мерси Деси ще пробвам и аз много ми се задръсти детето няма сопол, някъде по средата е  Confused

# 609
Хахахаха,вярно какво съм писала Mr. GreenИскала съм да кажа бивол или bovine,т.е. биволско мляко.Както и да е стана смешката hahaha Mr. Green

Миме,че защо и аз помня,че някъде по Коледа чахате малката принцеса newsm78То вярно,че не останало. Party Hug

Вери,много интересно си писала за тези промивки.Ще взема и аз да пробвам ако въобще ми даде Ави де.Със смукалото/вакуума за носа/ и спрея за нос горе долу го докарваме до консенсус,но дали ще даде със спринцовка,а е хубаво дата да се промова носа особено с гадни и здръстени сополи.

Дани,благодаря ще вляза тогава да видя за нови снимки.

Момичета днес бях на гинеколог.Откриха ми раничка.За пръв път имам такова нещо в живота си и много се притесних.Сега 10 дни ще чакам да стане цитонамазката и ще ми мине какво ли не през главата.В четвъртък пък ще си взема резултата от влагалищният секрет дано поне там всичко е наред PraynigСлед това ще взема направление за мамолог.Дано там няма изненади Praynig

хайде стига за бо;ести  от мен.Лека и хубава вечер.

# 610
Силви, дано всичко е наред. Сигурна съм че е така де, и няма да имаш никкви причини за притеснение.
Аз изкарах 1 седмица на работа и малкия 1 седмица на яслата и  снощи ми вдигна т . И пак сме с прословутите сополи. Аз слатам лайка със сода във носа. С нея промивам вместо физ. разтвор.Знам че може и малко мед - захаросан да се слага в носа. Но това не съм го пробвала.
Не знам как е при вашите ясли и градини но тук при нас много родители си пращат децата с жълти с...ли .

# 611
  • Някъде там...
Аз купих Бейби вак помпичка за нос и действам с нея. Иначе беше голяма борба и с двете и не постигах почти никакви резултати... С тази става бързо и лесно.

За ловците на коледни подаръци:

На 28, 29 и 30.10 ще има 50% намаление на всичко в новите магазини на Комсед - в Била Младост и Люлин.

Официално откриване на новите магазини на КОМСЕД АД в БИЛЛА Люлин- бул."Царица Йоана" 72 и БИЛЛА Младост- бул."Александър Малинов"
Заповядайте и се възползвайте от нашата супер промоция -50% на всички стоки в тези два нови магазина в дните : 28, 29 и 30 Октомври, 2011г!

# 612
Ssillvvi официалния ми термин беше за 23ти декември, но след първия ултрасаунд док категорично каза оо местим с 1 седмица напред за 16ти декември и на всичките ултрасаунди до сега все така си показва размери за 16ти декември Peace (ами живо и здраво да е когато тогава) Wink

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 23:01 от Мимето*

# 613
Жабче, как навреме ми дойде това инфо за Комсед.  Hug Hug Hug

Миме, много чаровно това усмихнато Диди. А за теб мога да кажа, че не си мръднала откъм визия, освен пупата. Разликата и между моите две диванета е такава /+ - 1 мес./. Измислихте ли име /или съм изпуснала/?  Rolling Eyes

Ssillvvi, всичко ще е наред при теб. След първото раждане и аз имах раничка, махнаха я безболезнено. След второто не се появи друга, като в момента цитото ми е 1-ва степен.

Имамама, как сте днес? Спадна ли Т.? Бързо оздравяване! Hug

ma_lolo, много телеграфно! Naughty Как е адашчето Калинка?

# 614
Ех, дойде сезонът на рецептите за капки за нос....за кашлици, за гърло..... ooooh!
Благодаря на всички майчета, които споделят ценен опит!  Hug Аз току си записвам по нещичко в едно тефтерче, събрало голяма част от моя живот за последните хъм...10-тина години... Whistling

Миме, цялото семейство сте страхотни! Малката чаровница Диди "няма" на кого да се метне при такова прекрасно майче!  Hug

Жабче, информацията е върха!   bouquet

Преско втора седмица е при нашите, миналата седмица си изгорил ръчичката на ютията... Cry Не дава вид да го боли особено, ама изглежда много кофти и ми е ужасно жал. Ходихме уикенда да го видим и  Sad

Общи условия

Активация на акаунт