Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 038
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Симпатюхче, напоследък лоу кост компаниите си вдигнаха осезаемо цените и все пак се намират по-евтини варианти. А за времето - истината е, че не е толкова времеемко, колкото изглежда. На мен ми е по-главоболно да се занимавам с туристически агенции, да не говорим, че после се чувствам като овца в стадо като се почнат едни общи екскурзии, ужас. Друго си е самолетчето, после хотел, разходки за ръчичка с любимия сами, мотаене където и колкото ни се иска Wink Изобщо варианти има, много добра работа върши и сайтът, който дадох по-горе като линк, дават чудесни идеи за евтини пътувания Peace

# 526
Добавките ще е добре да ги дадат, ще видим на кого, колко. )
Но предполагам, че масово ще дадат мин.раб.заплата, а на началниците ще си им дадат по 1заплата. )

Почивките в чужбина на МО са си скъпи, има по-добри оферти определено.
И предложенията за НГ също не са особено евтини.

# 527
 Ще разгледам, благодаря  Hug

За добавките съм на мнение като Мирама, ноооооооо...колкото толкова, по- добре от нищо.....

# 528
Хмм, къде са ги пуснали?
Да не са оправили сайта на агенцията най-накрая?

Щяло да има добавки към заплатите. ) По преценка на командирите. )

Минимум 270лв, макс - до размер на заплата...Слагат ги към ноемврийските заплати и облагат с данък. До 25.11 трябва да се изплатят. Няма да вземат тези с наказание от "строго мъмрене" нагоре и тези, които нямат  действително отработени 2/3 от работните дни за периода 1.01 - 31.10.
Дерзайте!
AIR,да те питам нещо.Мъж и има наказание строго мъмрене от април тази година ,дали ще му дадът добавки или не  newsm78

# 529
  • Някъде в Европа...
Хмм, къде са ги пуснали?
Да не са оправили сайта на агенцията най-накрая?

Щяло да има добавки към заплатите. ) По преценка на командирите. )

Минимум 270лв, макс - до размер на заплата...Слагат ги към ноемврийските заплати и облагат с данък. До 25.11 трябва да се изплатят. Няма да вземат тези с наказание от "строго мъмрене" нагоре и тези, които нямат  действително отработени 2/3 от работните дни за периода 1.01 - 31.10.
Дерзайте!
AIR,да те питам нещо.Мъж и има наказание строго мъмрене от април тази година ,дали ще му дадът добавки или не  newsm78

Би трябвало да му дадат, наказанията са с давност 6м, а върнато назад това значи от май насам....Но знам ли как ще тълкуват.....

Шехина, честита първа голяма звездичка Peace...да ги умножите и утроите  Peace

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 22:45 от AIR

# 530
А какво ще кажете за новините от днес - режат заплати , увеличават годините за пенсия  ooooh!

# 531
А какво ще кажете за новините от днес - режат заплати , увеличават годините за пенсия  ooooh!

Само предложение е още, и то ще намалят бр. на изплащаните заплати на заетите в административния сектор, а не на тези на реална служба. Годините ще се увеличат с 2-3г. Което на фона на общата пенсионна възраст към момента в държавата не е кой знае какво.

# 532
Само предложение е още, и то ще намалят бр. на изплащаните заплати на заетите в административния сектор, а не на тези на реална служба. Годините ще се увеличат с 2-3г. Което на фона на общата пенсионна възраст към момента в държавата не е кой знае какво.

Дано да е така, защото на мен ми се струва, че сега ще гласуват само за администрацията, а другата година и за останалите  Wink

# 533
  • Пловдив
Дани, дано не се окажеш права, че тогава не виждам кой ще служи newsm78

# 534
Дани, дано не се окажеш права, че тогава не виждам кой ще служи newsm78

Че къде ще ги вземат тези мързели, които само си клатят краката и нищо не правят?
Частник няма да ти дава по 700-1000лв да стоиш и да гледаш умно. )
Ще си останат повечето и няма и да мръднат от местата си.

# 535
 Хахахах, тъкмо и аз това си помислих  Grinning

Само като знам колегите на мъжа ми с какво телосложение са и как са им са се подули очите от пиене...Къде ще идат тези....Да не говорим, че и млади момчета не могат да минат медицинските заради наднормено тегло и високо кръвно...

# 536
simpatiuh4e, и аз това казвам, че колкото и да реват, няма да се помръднат повечето. Защото никъде няма да получават такива пари, за работата, която вършат.
Но жалкото е, че всеки месец всички си вземат парите без значение кой работил, и кой гледал. Ето това ме дразни.

# 537
  • Пловдив
Абе да Ви кажа - зависи...
При нас до подбора 2008 бяхме над 200 човека, е честно - живот си живеехме - през 3 дни на 4тия дежурни; самото дежурство - в повечето случаи - песен...
Е да, ама всичко хубаво свършва... След юни 2008 останахме 47 сержанта и войници и 10тина офицера... Естествено, работата не намаля... Даже напротив - това, което правихме 10 човека преди подбора, след подбора го вършехме 3 - сами се сещате как става...
От 6-7, дежурствата на месец станаха поне 10тина, от които поне половината са ОХР Rolling Eyes
Поделението ни е на няма и километър от ромската махала на селото и предполагам се досещате, че "набезите" са ежедневие...

Ако не е "великата световна криза", вярвайте ми, нито аз, нито мъжа ми ще сме там, но за момента, наистина това е мястото, където заплатите са сравнително добри и местата ни са сравнително сигурни...

# 538
sweet_maniche , а как се справяте с часовете? СЛед като давате по толкова много дежурства на човек?
Тук страшно много ги гонят да нямат много часове над нормата.

# 539
  • Пловдив
Изравняват ги на 6месечие - юли и януари.
Сега не знам как е положението при нас (КП), но при мъжа ми (възела) е нещо страшно - влиза в месеца с 18-20 компенсации #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт