явлението модерна баба

• 24 258
  • 551
  •   1
Отговори
# 390
Детегледачки и чистачки нямат място в домовете на здравомислещите хора. Или ако все пак се наеме такава жена трябва да има скрити камери във всеки ъгъл.
newsm78
не мисля - особенно пък що се отнася до чистачката!
Аз обаче съм си вкъщи докато тя чисти

# 391
Детегледачки и чистачки нямат място в домовете на здравомислещите хора. Или ако все пак се наеме такава жена трябва да има скрити камери във всеки ъгъл.
newsm78
не мисля - особенно пък що се отнася до чистачката!
Аз обаче съм си вкъщи докато тя чисти

А защо не си чистиш сама?

# 392
защото работя и защото къщата ни е 240м²
Не ми се отделя един ден за чистене, като мога да го прекарам с децата си.

# 393
Що пък да си чистя сама след като може да го прави някой друг ?
За детегледачката съм съгласна.

# 394
Що пък да си чистя сама след като може да го прави някой друг ?
За детегледачката съм съгласна.

Поради две основни причини. Най-важната е, че не знаеш дали можеш да имаш доверие на този чужд човек, който пипа навсякъде в къщата ти, отваря всички врати и шкафове, не знаеш какво може да вземе, или какво може да подхвърли някъде в къщата ти, не знаеш дали няма да огледа какво и къде има за крадене и т.н.
 Втората причина, която лично за мен е от значение е, че не вярвам че чужд човек може да изчисти така добре и така качествено и старателно както аз самата. Никога не бих взела жена да ми чисти. После да ходя да контролирам след нея всичко ли е на мястото си и всичко ли е както трябва, че и да и плащам за това.

# 395
тази жена чисти вече 5а година у дома и аз съм доволна от нея.

# 396

Това си е твое решение. Аз просто съм недоверчива и предубедена, и не бих се възползвала от такива услуги.

# 397

Това си е твое решение. Аз просто съм недоверчива и предубедена, и не бих се възползвала от такива услуги.

Като ти се слугува. Други са родени, не за да въртят парцала.

# 398
И нашата е май от 5 години.
Аз пък съм от доверчивите  Laughing пък и пак за разлика от теб не бих могла да изчистя по-добре от нея.

Да кажа само ,че аз не го намирам за слугуване ,работа като всяка си е .То пък и всяка работа си е слугуване до някаква степен.
Ама да не изместваме темата.

# 399

Като ти се слугува. Други са родени, не за да въртят парцала.

Много глупаво изказване. Никой на този свят не е роден да слугува, всеки човек има достойнство и е уникална личност със собствени интереси и убеждения, които не се изчерпват с почистването на собствената си мръсотия. Ако за теб има нещо срамно в това да си изчистиш собствената къща и собствения боклук за мен няма. Аман от повърхностни пръдли, които си мислят, че са нещо особено. Не си нищо повече от другите хора.

# 400
тук не става въпрос за слугуване, а за разбределяне на времето.
За да изчистя къщата ми трябват 6-7 часа- кажи го един работен ден.
Ами предпочитам този един аз да върша моята работа, а чистачката нейната. Просто моят труд е по-добре заплатен от нейният

# 401
 Piny, разбирам те, така си решила, така правиш, пък и професията ти явно е такава. Аз имам много свободно време, и жилището ми е малко, така че не би ми и хрумнало да се занимавам с чистачки.
 Подразни ме не твоето мнение, а това на Касита, че който си чистел сам къщата бил роден за слугуване, и с парцал в ръка. Съжалявам, но това нещо може да го каже само една тъпачка. Без извинение.

# 402
  • Бургас
Финансово бихме могли, да.

Кои бихте могли? Мъжът ти? А ти с какво си допринесла? С красотата си?
това какво общо има с темата?
Е,ти пък,нали трябва с някой да се заяжда Wink.А и завистта е коварно качество Laughing.А,да не забравям,ще става/е свекърва,естесвено,че се дразни като някоя красавица счита паричките на синчето за общи,нищо,че синчето може и да иска това да е така. Laughing

# 403
Финансово бихме могли, да.

Кои бихте могли? Мъжът ти? А ти с какво си допринесла? С красотата си?
това какво общо има с темата?
Е,ти пък,нали трябва с някой да се заяжда Wink.А и завистта е коварно качество Laughing.А,да не забравям,ще става/е свекърва,естесвено,че се дразни като някоя красавица счита паричките на синчето за общи,нищо,че синчето може и да иска това да е така. Laughing
Може би с другата тема за свекървите има общо .Как снахичката се дразни за скъпите шампоани ,които купува свекъра на свекървата ,която не работи. Mr. Green

# 404
 Joy Изобщо не се дразня, луди ли сте Joy Просто ми направи впечатление - колко 65 годишини жени си позволяват да си купуват това в БГ?. А най-интересното е, че дядото не е паралия, съвесем обикновенни хора са, я взема 1000 лв на месец, я не. Та за това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт