Depeche Mode

• 115 926
  • 669
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Прегледах няколко страници назад, ама не открих да сте коментирали. Та значи далеч ли е от метрото на Рожен до стадиона пеша? Като гледам в Гугъл мапс е поне 20 минути. Или бъркам?

# 406
  • София
Аз гледах на картата и ми изглежда далеч метростанцията.Аз от центъра ще пътувам и също се чудя как  Rolling Eyes С такси, метро и после нещо си, с трамвай 12.Но е половин час пътуването с трамвая, аз така или иначе в 6 свършвам  Tired Може да успея да се наредя на терена някъде отзад...да гледам небето и да слушам  Tired
Мен ме завладя сега една истерия.Не мога да си намеря шалът на Депеш, който половинката ми подари едно време за предишния концерт, който беше отменен. 100 години седя в шкафа, кълна се, че го мернах преди 2 седмици.И сега го няма. Ще кажа само, че съм ядосана, защото ако трябва да си описвам точното състояние ще си счупя компютъра.

# 407
Чудни сетлистове сте спретнали  Grinning

Ужасно бих искала да чуя Rush и Martyr, ясно е, че нямам никакъв шанс.  Laughing Но поне изгледите за Home са добри.  Praynig

Толкова дълго чакам този концерт, не мога да повярвам, че е утре.  Crazy

# 408
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Аз пък въобще не се бях сетила, че и там минава метро. Не съм наясно много-много, но мисля че не е близо... По-скоро да взема да попитам днес  newsm78, може да ми е полезно в един момент.

снимки от нашето летище

edit: Хвърлих едно око на картата на Метрополитен. Значи, стигнете ли до най-близката спирка на метрото от стадиона, ви остават още максимум 15 минути пеша до Централна гара. За мен този вариант отпада. Системата си остава непроменена. Вървим си, пеем си и се смеем докато не ни застигне празно такси  Laughing

# 409
lacunababe, много хубави снимки!  Heart Eyes
Erienne, не се ядосвай за шала! Сигурна съм, че и без него ще си изкараш страхотно.  Hug

Надявам, се че времето е хубаво при вас и ви пожелавам една незабравима вечер!  Hug

# 410
 Shocked It's No Good няма ли да я изпълняват?
От 20 часа ли е началото на концерта, в смисъл Депеш от толкова ли излизат?

# 411
  • София
От 20 часа излиза подгряващата група. Депеш излиза от 21. Стадиона отваря от 17.30.

# 412
  • София
Мойта дружка за концерта нещо много лежерно го дава  Tired Накрая нищо няма да видя от този концерт, защото вместо в 6 да си хванем такси за стадиона, в 7 без 20 някакъв щял да ни вземе, после да ни кара...Аз с моята внушителна височина, ако не съм по-рано там, за да успея да се добера по-близо до сцената, ще гледам ръба на екраните. Та явно голямо бутане и преминаване ще му ударим.

# 413
 LaughingХихи, за наказание на дружката ще  се качиш на раменете му  Joy

# 414
# 415
Жесток концерт!!!

# 416
Благодаря zvanche!   bouquet Очаквах да се включите.  Hug  Кои песни изпяха?

# 417
  • София
Беше страхотно, сега ще ме държи еуфорията доста дълго време  Laughing

# 418
Нямам думи Grinning Пометоха ни като ураган!  Crazy

# 419
  • софия
0. Intro
01. Welcome to My World
02. Angel
03. Walking in My Shoes
04. Precious
05. Black Celebration
06. Policy of Truth
07. Should Be Higher
08. Barrel of a Gun
09. Higher Love (Martin)
10. When the Body Speaks ( Martin)
11. Heaven
12. Soothe My Soul
13. A Pain That I'm Used To ('Jacques Lu Cont's Remix' version)
14. A Question of Time
15. Secret to the End
16. Enjoy the Silence
17. Personal Jesus
18. Goodbye
—-
19. Home
20. Halo
21. Just Can’t Get Enough
22. I Feel You 23. Never Let Me Down

Още снимки https://www.facebook.com/media/set/?set=a.591993217486747.107374 … 176580&type=1

Беше неописуемо. Още не мога да повярвам.

Общи условия

Активация на акаунт