Какво стана с ....

• 93 229
  • 714
  •   1
Отговори
# 660
А нали имаше още едно сляпо момиче дето спечели пак музикален формат Rolling Eyes Кое беше и какво стана с нея?

Нищо...поне аз не съм я чувала от тогава, тя спечели май България търси талант.

Направиха и една песен с клип и до там

# 661
  • Пловдив
А нали имаше още едно сляпо момиче дето спечели пак музикален формат Rolling Eyes Кое беше и какво стана с нея?

Нищо...поне аз не съм я чувала от тогава, тя спечели май България търси талант.

Направиха и една песен с клип и до там

http://www.aspekti.info/bg/news/i/1930-bogdana-petrova-predstavy … ichnoto-studio-5/

# 662
  • при късмета
Това е от вчера
http://sofia.dir.bg/news.php?id=14192485
За щастие все повече стават осъдените, нищо, че е болницата, а не персонално.Надявам се и дотам да стигнат. В коментарите пише, че Маджунов си работи, вярно в поликлиника, но работи.

# 663
  • в 1001-та нощ
Привет,

доста се коментираше случая с възрастна мисля русенка (над 60г), която роди 2 деца след инвитро ... мисля едното почина, имате ли идея какво се случва с другото дете?

# 664
  • Варна
Привет,

доста се коментираше случая с възрастна мисля русенка (над 60г), която роди 2 деца след инвитро ... мисля едното почина, имате ли идея какво се случва с другото дете?

Точно в тази тема се пита многократно за нея. Една съфорумка писа, че я вижда почти всеки ден, гледа си детенцето, разхождат се.. И така.. предполагам, че ще се включи ако има нещо ново.

# 665
  • у нас
скоро виждах въпросната дама с момиченцето в Плевен до фонтаните- разхождаха се, момиченцето е сладичко, а майка му беше с ужасяващо лилаво червило- именно то привлече погледа ми и се загледах в тях

# 666
Да, тя е ексцентрична като визия, но явно продължава да се грижи добре за детето си
П.С.
Алена, честито Heart Eyes

# 667
# 668
  • в 1001-та нощ
Мерси Момичета   bouquet и за информацията и за поздравленията  Blush не очаквах, че и други са се интересували и не съм чела темата назад - влязох специално да попитам  Blush

# 669
Записвам се да следя тази толкова интересна тема. Адмирации от мен   bouquet

# 670
Преди 15-20 години по вестниците пишеха за един полтъргайст Кики в семейството от Пловдив. Отговарял на въпроси с почукване ведбъж или два пъти. Любипотно ми е какво става с момчето, с духа и т.н.

# 671
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
покрай всичките истории с деца напоследък се зачудих какво стана след като си отиде детето в училищния двор.  Confused

# 672
Преди 15-20 години по вестниците пишеха за един полтъргайст Кики в семейството от Пловдив. Отговарял на въпроси с почукване ведбъж или два пъти. Любипотно ми е какво става с момчето, с духа и т.н.

Правихме интервю за него за училищния вестник и лично станах свидетел на полтъргайста. Отваряше шкафове, обърна един кош с дерхи, като го премести от мокрото помещение. Дали е било полтъргайст или има друго обяснение, не мога да кажа Peace

# 673
Преди 15-20 години по вестниците пишеха за един полтъргайст  DКики в семейството от Пловдив. Отговарял на въпроси с почукване ведбъж или два пъти. Любипотно ми е какво става с момчето, с духа и т.н.
Даниела от Пордим е в Америка, а Кики го няма...Това го знам от медиите.

# 674
Доста психарска история ми се струваше и се чудех дали не е било само медиен шум. Тогава вярвах на всичко Simple Smile Напоследък няма новини за никакви духове.

Общи условия

Активация на акаунт