Големият шлем за седмокласниците! Край на тестове и теми иде времето за плажа!

• 57 546
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Браво, девойки Simple Smile Страхотни сте   bouquet
Това си е труд, който е много полезен  newsm74 smile3529

# 586
  • гр.Варна
Браво момичета,страхотни сте.  bouquet Heart Eyes
А аз се ровя цял ден ,за да намеря произведенията.  ooooh! Ако знаех ,че вие сте се потрудили......   newsm51

# 587
  • София
Браво за труда и за идеите!Поздравления момичета!Страхотни сте!   bouquet
Да излезе утре второто класиране и можем да заформим  нова среща.Но си мисля,че трябва да е по-скоро,защото след това е много вероятно да започват отпуските.

# 588
Майчета, проблемът с литературате не е да бъде намерена, а да бъде прочетена Joy Joy Joy
Аз благодаря на вас, за инфото и съветите, които сме черпили от тук.   bouquet

# 589
m_a_r_i_a_n_a замислих се дали да не направим първата страница съдържание - тоест така ще дадем само един линк и всеки може да си търси произведението, което го интересува на съответната страница - добре ли е според вас.

# 590
pollyl71  как така смали картинката? Ти си талант - така можем да си спамим без да заемаме много място  hahaha Joy Mr. Green Mr. Green

Нищо сложно. Като се цитира, където са линковете на снимките в [img]......[\img], се добавя
[img height=xxx] или [img width=xxx], където xxx се замества с подходящо число. Знам, че форума по принцип не разрешава числа по- големи от 650 мисля, но едно 450 е подходящо, а пък като се цитира - и по-малко. На "преглед" всеки си преценява. Извинявайте, че така многословно. Дано да съм била ясна.

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 16:51 от pollyl71

# 591
  • София
Ето - ЦЪК
Благодаря още веднъж за идеята на Шани и за помощта на m_a_r_i_a_n_a  Peace

Щани, Марианче, Лени  -  Hug, голямо мерси!

# 592
Дреме си човек следобедно и като стане - бира с цаца в темата  Mr. Green

Много слабичко върви Алеята на славата. Ще се активизирате ли или да зарежем идеята?

Поливане на успехите искам да правя и аз, но другата седмица.  Flutter Тази не мога.

Явно стискането на палци за второ класиране остава за утре, за днес само бирата  Mr. Green

# 593
  • София
Дами, аз понеже не съм в час, на коя да пусна данни за Алея на славата?

# 594
Не е проблем да ги делна по автори и наистина така ще бъде по-удобно, вместо да задаваме от коя до коя стр. да е принт. Искам малко време - около час и ще бъде готово. Simple Smile Може да остане пълният вариант, като и линкчета по автори, нали Simple Smile

# 595
Дами, аз понеже не съм в час, на коя да пусна данни за Алея на славата?

bowuu

# 596
  • my own world....
М_a_r_i_a_n_a, БЛАГОДАРЯ! Аз вчера бях решила да си направя на фаилче стихотворенията, но ти първо ме изпревари, второ продължаваш с труда  Hug

И аз не съм в час (нито по математика, нито по каквото и да било  hahaha), та за алеята на славата - къде да я видим, какво да пиша и на кого....а и за форумната статистика - де я? Обяснете бавно, спокойно и с червено  Joy А аз ще гледам да внимавам повече.......

Редакция: Ако инфото за Алеята отива при Anna Lee - нищо няма да кажа! (Щото тя си го знае и безтуй  hahaha)

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 16:32 от Lady_A

# 597
Идеята за Алея на славата може да се види на 1-ва страница на осмокласната тема. Какво ще пишете решавате вие, а информацията - на мен на ЛС.

Форумната статистика е в блога: http://sedmoklasnici.wordpress.com/2011/06/02/%D0%BA%D0%BB%D0%B0 … D0%B8%D1%8F-2011/

Следващият път ще се глобяваме Laughing

# 598
Аз вече съм "разстроена" от проблема в долната част на гърба, бирата, рибата, морето и др.под.  Joy
Имам един съвет към майките на сегашни 5-то и 6-то класници. Пазете блога на седмокласниците. Ще ви трябва! Толкова ценна информация има в него.
А ние, догодина, май ще трябва да правим такъв, ама за осмокласници  Wink

# 599
  • София
Сега говорих с "агентурата"  Laughing
Мами, колегите ще въвеждат до късно тази вечер, така че класиране очакваме утре  Cry

Сигурна съм,че утре ще имаш повод за празнуване. Hug

Общи условия

Активация на акаунт