Талисманът в АВГУСТовската дружина стана на ЕДНА ГОДИНА :)

• 31 789
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Леле,misleto 30 минути на ръце Crazy аз моята 13кг. кукла не мога така да я приспивам. Затова караме само на гърда и от време на време в количка, а пък наесен ще му мислим като я отбивам, ако успея изобщо да я отбия.

# 106
  • Казанлък
И ние се приспиваме на ръце, само че аз сядам на спалнята, вземам Ахмед в ръцете ми и така го гушвам, и започваме да се люлеем и след 5-10 мин. е заспал (в редки случаи отнема и малко повече време). Искам да го науча да заспива легнал до мен на спалнята и така да се гушкаме, но той е такова шило, че само шава и не стои на едно място, така че приспиването на ръце е единствения вариант за сега. Преди заспиваше в количката, като сме навън на разходка, а сега вече не иска - започва да мрънка, да плаче, но не иска да заспива.

# 107
  • София
Ани е лекичка,едва 8,200. Иначе,като ме за болеше кръста се пробвах да седна и  така да я люлея.Веднага отваряше очи,както седнех,по какви ли не начини се опитвах да сядам,все отваряше очи и почваше да мрънка Crazy .

# 108
  • в рaя
marrah незнам защо не можеш, имам още място в пощата  newsm78
А мен ме притеснява именно, защото до септември ще трябва да съм я отбила и незнам с това често сукане дали ще стане. И да ви призная не ми се мисли как ще се приспиваме след това или ако се налага някой друг да я приспива сега как ще се справи. Тя не иска на ръце, започва да пищи и да се мята. На леглото до мен започва едно въртене, едно бутане и рев, рев, чак засинява, но сама не се успокоява. Пробвала съм да я оставя да поплаче и да се доизмори и да заспи, но шанс никакъв, започва да хълца, да не може да си поема въздух и в момента, в които засуче и вече е заспала. След това си я местя в кошарата. При нас не я оставям да спи, защото много се върти на сън и ни рита, не ни е удобно, на нея мисля също.
Ще пробвам със разреден сок, може да има ефект... Даже се замислих за среднощното хранене дали да не пробваме с разреден сок  newsm78

# 109
Аз мисля да го кърмя въпреки, че ще се връщам на работа, да видим как ще се получат нещата.
Иначе и Калоян през ден заспива или на гърда, или в количката, няма средно положение. Вечерно време пък заспива сам, със сешоара де. Продължаваме с него и се чудя как ще го отучвам  ooooh!

# 110
  • София
Ани е лекичка,едва 8,200. Иначе,като ме за болеше кръста се пробвах да седна и  така да я люлея.Веднага отваряше очи,както седнех,по какви ли не начини се опитвах да сядам,все отваряше очи и почваше да мрънка Crazy .
Абсолютно същото е и при нас!
Тупурче, и моята Миши е пристрастена към сукането, писах на консултантите за съвет с отбиването, ама още чакам отговор.

# 111
Здравейте и от нас!Дени също суче здраво и вечер заспива единствено на гърда.През деня си заспива в количката, а ако сме вкъщи,пак сме на цицата.... EmbarassedНямам намерение да го отбивам,ще видим докога ще издържа...Иначе най-после се сдобихме с първо зъбче и второто почти проби.Отсега съм се размислила за рождения му ден-ще поканим всички приятелчета,да има смях,снимки да правим,торта да хапнем...Кога мина това време,направо не ми се вярва,че скоро ще станат на годинка малките ни слънчица!Хайде  Hug на всички!

# 112
  • в рaя
Здравейте и от нас!Дени също суче здраво и вечер заспива единствено на гърда.През деня си заспива в количката, а ако сме вкъщи,пак сме на цицата.... EmbarassedНямам намерение да го отбивам,ще видим докога ще издържа.
Точно!
Ние ще трябва да се отбиваме сигурно септември, защото трябва да ходя на стаж, а и нашето сукане е повече за залъгване, отколкото да яде, защото се дохранваме с АМ.
Дано консултантите се включат ...
А да ви питам някой боб готвил ли е на дребосъците? Въвели ли сте го? Аз имам един от беления на крина и се чудя дали да не и направя една дозичка  newsm78 и какви кремчета давате ? Аз напоследък вземах да и готвя я мусака, супички, манджи, и ми е малко трудно да правя толкова малки дози  Crazy

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 19:33 от ·٠•●♥☆тупурче☆♥●•٠·

# 113
  • Казанлък
Я кажете какво готвите на вашите бебоци, а и тези които са на кухня, че да си разнообразим малко менюто. Защото ни липсва разнообразие вече, изчерпаха ми се идеите.  ooooh!

# 114
При нас напоследък от кухнята дават предимно тиквички. Задължително едното ядене е с тиквички. Може да е малко ама има. Аз събота и неделя си му готвя манджички. Примерно пилешка супичка или пък картофена яхния с някакво месце. Печени тиквички примерно с малко мазнинка и червен пипер на фурна и накрая заливка с кисело мляко да речем.
Тупурче ще ти кажа една бърза и лесна рецепта за мусака, която и малката може да яде. Запържвам каймата само с лук и нарязвам картофики (преди ги пържех и тях до готово, но вече не) слагам всичко това е една тава с малко масълце и заливам с доматен сок. Оставям мусаката във фурната да омекнат картофите. Ползвам заливката на маги малки тайни, НО счупвам 4 яйца и една кофичка кисело мляко и малко вода и така слагам прахчето. С това заливам и оставям да се изпече. Става превъзходно, а за малката няма никакъв проблем да си и даваш от мусаката без заливката. Очаровала съм комшиите и приятелите си с тази рецепта. Всички бутат жените си да им направят такава мусака. Наистина е вкусно.
За заспиването аз преди доста време го научих да си спи в кревата и нямам проблеми. Заспива с биберон намазан с бочко и евентуално малко музика от бившата въртележка. В редки случаи (от как никнат зъби) заспива с гръб опрян в мен докато аз го милвам и гъделичкам по ръцете и крачетата. Естествено тогава ме преслушва за мляко, но когато го тормози зъбче ме преслушва поне по 20 пъти на ден, така че свикнах.

# 115
agnesana  не са ли още малки за тези подправки на Маги  newsm78 в повечето, а може и във всичките има разни подобрители на вкуса, като натриев глутамат, за който съм чувала, че не бил много препоръчителен.  Peace

# 116
  • София
Кога се счита,че бебето е проходило? Ани вече прави самостоятелни крачки,но когато движейки се я пуснем,ако има някой пред нея да я стимулира се движи и повече,но я е страх да се пусне и сама да тръгне на някъде. Аз си мисля,че се счита когато сама се пусне и тръгне,но вкъщи твърдят,че щом сама прави крачки се счита за прохождане newsm78.

desinca- agnesana е написала,че не дава от заливката,и само там слага подправката. Но аз тепърва се уча да готвя,но си мисля,че подправката така не слиза при каймата и картофите newsm78 .

# 117
agnesana  не са ли още малки за тези подправки на Маги  newsm78 в повечето, а може и във всичките има разни подобрители на вкуса, като натриев глутамат, за който съм чувала, че не бил много препоръчителен.  Peace

Е това е идеята, да не се дава заливката на детето. Само основното, което е под нея. Тя заливката си остава отгоре и се запича. Аз просто дадох идеи, но всеки сам си преценява и си готви по негов си вкус. Аз лично още не съм давала мусака на малкия, понеже гледам да огранича свинското до минимум и давам предимно домашно пилешко и ярешко.

# 118
 Peace аз пак не съм разбрала, ама днес ми е простено  Crazy моето зверче беше такова мрънкало, че едвам издържах деня. Спала е 30 мин за целия ден при това с 300 зора заспа, събудила се е в 7.30ч сутринта и заспа в 21ч вече едвам гледаше. Почти не яде нищо за деня, лъжичка от това, лъжичка от другото и стига толкова  ooooh!
Утре сме на преглед, че вече 2 седмици се боря с един обрив и не минава, памперси ли са фалшиви, жегата ли не й понася, нз, но дупето й и от пред на нищо не прилича. На пипане е леко грапава кожичката и е червено, ползвам судокрем  и по принцип й понася добре, но за този обрив не действа.  Thinking

# 119
Имам позната чието дете е било с обрив по дупето като му никнат зъби. Каза, че докато не изникнел зъба и обрива не минавал. Защо не пробваш да я оставяш само по гащички през деня без памперс, да може да и диша дупето. Да, ще се напикава, но няма как. Аз така правя. Сутрин на цукала да се изака и после през деня само сменян панталонки напишани. Е, някой път ако го изтърва си оставя и минички след него, но няма как. Но както е неспокойна и не иска да спи... незнам как сте със зъбоникненето, но може да се опиташ в тази насока да действаш.

Общи условия

Активация на акаунт