Талисманът в АВГУСТовската дружина стана на ЕДНА ГОДИНА :)

• 32 208
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Cambozzola, Zolka прависте за себе си защото сте с по едно дете засега. И на мен ми беше по-лесно като проходи Калоян. Сега той е доста палав, тича из къщи играе си неговите игри, а и още си е малък не разсъждава,  че ако бутне сестра си може да я нарани или тя да падне на някой ръб и аз само ги вардя. На вън не я оставям да си шари навсякъде сама, а съм след нея каето на мен си ми е уморително. В същото време ставам разногледа къде е Калоян - дали не е на някое дърва или се е покатерил на някоя катерушка и .... прочие затова казвам, че ми е по-трудно.

# 676
  • София
Привет,
с риск да подразня Ред ШУ  Laughing искам да ви почерпя за рождения ден на нашия тати

и като подарък за РД нашия взе че проходи днес  Laughing
Докато бяхме на море му изкараха още 2-3 зъба та вече са някъде 8-9 ама не знам точно че само 2 нови видях за третия само подозирам. От тогава си върна май малко апетита и по добре че аман, писнало ми беше да му търся какво да яде. Имаше дори един период 3 дена само и единствено на плодове. Лощо ми стана да го гоня постоянно с лъжицата.
Tyriseta замисли ме с твоя пост. Нашия яде вечер към 20ч супата от кухнята и някакъв плод (но някой път не ще и да помирише супата). Млякото давам към 22.30-23.00 докато спи, но напоследък изпива само 100-150мл макс. Та се чудя дали не си отказва млякото. Но от 3 дена ново 20 - като се събуди сутрин явно е много жаден и аз му давам мляко (АМ или кисело мляко с вода и малко захар), изпива 100-150мл и след 1 час няма никакъв проблем да си закусва. Нещо май в моята схема не е наред, май ще се окаже нормално да не иска да яде АМ вечер, но пък сега компенсирам със сутрешно мляко и млечна закуска (мляко с бисквити).

Много се радвам за Q-T   bouquet
P.S Оф много тъп ми стана поста, какво исках да напиша то какво стана, ама вече забравих какво исках да пиша, изпила ми е чафка мозъка  Laughing

# 677
Cambozzola, Zolka прависте за себе си защото сте с по едно дете засега. И на мен ми беше по-лесно като проходи Калоян. Сега той е доста палав, тича из къщи играе си неговите игри, а и още си е малък не разсъждава,  че ако бутне сестра си може да я нарани или тя да падне на някой ръб и аз само ги вардя. На вън не я оставям да си шари навсякъде сама, а съм след нея каето на мен си ми е уморително. В същото време ставам разногледа къде е Калоян - дали не е на някое дърва или се е покатерил на някоя катерушка и .... прочие затова казвам, че ми е по-трудно.

Мдааа, напълно те разбирам, а аз като излизам навън съм и с кучето, освен с двете деца и добре че Кара е най-послушната и поне тя върви до мен. Но пък внимавам да не ни налети някое бездомно куче или домашно с дълга каишка, което го пускат да играе с моето, сякаш не мислят, че може да се оплетат в каишки, да бутнат децата и т.н. Интересното е че мъжа ми смята, че не може да се оправи на такава разходка и не иска да излезе дори само с едното дете и кучето - мъжете са много неоправни в това отношение....или просто ги мързи да са многозадачни, когато се отнася до гледането на децата  Thinking

# 678
  • София
Мързи ги да са многозадачни за каквото и да е. Напълно нормално се приема аз да правя няколко неща + надзираването на Ани,но когато той надзирава Ани,друго нещо не може да се свърши.

# 679
adelina_bg, да ти е жив и здрав  Wink Hug

# 680
  • София
Благодаря за пожеланията на misleto  Hug Не знам дали ще събера смелост да пиша, но със сигурност ще чета редовно темата и занапред  Grinning

# 681
Мързи ги да са многозадачни за каквото и да е. Напълно нормално се приема аз да правя няколко неща + надзираването на Ани,но когато той надзирава Ани,друго нещо не може да се свърши.

уфф, у нас е същият филм - питам го тази сутрин мъжа ми, който трябваше да гледа антония, защо не е извадил измитите съдове от миялната, която бях пуснала снощи, на което той ми отговаря, че е бил зает да гледа антония... повече от 3 часа!!! не намери 5 минути свободни от гледане на антония този човек.. и за всяко нещо е така!

# 682
  • Русе
Честито, Деси, да ти са живи и здрави и рожденика, и проходилия.

С таткото - същата работа. Не знам дали ме успокоихте или отчаяхте, като казахте, че и вашите са такива. "Ти можеш по няколко неща едновременно, аз не. Чакай сега, че чета това.."  Mr. Green

# 683
Аа, да, съгласна съм напълно, че ситуацията едно/две деца е съвсем различно нещо Wink

Моята госпожичка днес става на една годинка.Черпя ви виртуално, но понеже нямам време да диря тортичка в нета-кой каквото му се иска на душата, да смята,че Хриси го е почерпила виртуално Hug

# 684
Аз пък влизам рано рано, за да честитя на малките рожденничета днес и специални прегръдки за Хриси!
Да са живи и здрави, да растат щастливи и добри дечица и най-вече да радват мама и тати Grinning

По въпроса с вечерята - аз давам супата от кухнята с едно-две сухарчета към 20 часа и след това в 23 часа Божидара си заспива с 180 мл. АМ. Сутрин към 07 часа също изпива 180 мл и после обядва чак в 12 часа.

# 685
Marrah, бе момиче, не спиш ли ти?! Wink  Hug

Zolka, хубав рожден ден на хубавата малка хриси!  newsm18

# 686
  • Русе
Как, с тия зъби... Толкова ми е криво и на мен днес, че... smile3518

# 687
  • София
Честит рожден ден на всички малки рожденници. Да растат здрави и усмихнати, палави и любознателни, но и много послушни.  newsm51

Имам въпрос към майките на вече проходилите дечица - нормално ли е да не иска да се пуска когато не го викам към мен и няма никой наоколо? Когато съм пред него и му казвам ела при мен и протягам ръце към него тръгва и си ходи спокойно, малко клатушкайки се като пате, но види ли че няма никой наоколо сяда по дупе и почва да лази. Иначе вчера мина през цялата детска стая сам че дори излезе в коридора.

# 688
  • София
Да,нормално е. В началото тръгваше само към мен,ако татко й я викаше, не го правеше,после почна и към него и така малко, по-малко. Имало е ситуации,които се е страхувала и е отказвала да ходи.

# 689
Честит празник на празнуващите!

Деси, понеже и Бобо е прясно проходил, наблюдавам почти същото - пуска се в някои моменти, когато той си прецени. Детегледачката твърди, че навън е неудържим, но вкъщи много се изкушава и все гледа да се държи за нещо. С всеки изминал ден обаче все повече му идва смелостта. Много е смешен, защото като се пусне от масата, се хваща за фланелката, все едно сам се удържа прав  Laughing Laughing Laughing Иначе, като го викам, даже май повече се лигави и тръгва да лази към мен.

Золка, със сигурност твърдението ми, че ми е по-лесно, откакто Бобо проходи, се базира на личния ми опит, който, както става ясно, е с едно дете. Второ няма да имам щастието да родя, сигурна съм, че е различно като са повече. Да ви е жива и здрава рожденичката!

Вчера ходихме в поликлиниката на консултация и на Бобо трябваше да му взимат кръв. Пред лабораторията чакаше едно семейство (българи) с 4 големи деца, а майката беше бременна с пето!!!   #Crazy Не знам какво им е на тези хора, честно! Да са им живи и здрави, дечицата, бяха много сладки всичките!

Общи условия

Активация на акаунт