Талисманът в АВГУСТовската дружина стана на ЕДНА ГОДИНА :)

• 32 203
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Аа, да, съгласна съм напълно, че ситуацията едно/две деца е съвсем различно нещо Wink

Ами с три??? Голямото е напълно лишено от инстинкт за самосъхранение, едното близначе иска постоянно да върви, а третото умира да ми е в ръцете  #Shocked. Вече без придружител не излизам на разходка, защото признавам си, вече не мога да се справям  Embarassed. Определено смятам, че предстоящите 2-3 месеца ще ми бъдат много трудни  Tired, но се надявам да ги минем с възможно най-малки поражения - и физически и нервно-психически.

newsm59 на Хриси и всички, които днес имат празник!!!

Благодаря за пожеланията на misleto  Hug Не знам дали ще събера смелост да пиша, но със сигурност ще чета редовно темата и занапред  Grinning

И защо така  Thinking? Ние тук не хапем, само от време на време няма да ти отговаряме  Mr. Green! Шегувам се, разбира се -  welcome!!!

# 691
Gretta, не сте ли мислили и за куче?  Wink 

Винаги с радост чета историите ти и шапка ти свалям, аз с едно не мо'а да се справя, а ти с 3 звучиш супер позитивно  Hug

# 692
Здравейте!
Отдавна не съм писала, чета ви когато имам възможност.
Нашата госпожица расте, дивее, ходи и всичко както си му е реда.
Имаме обаче от 1 седмица едно проблемче и реших да ви питам, може да дадете някакъв акъл.
Става въпрос за изследването за урина - от миналия петък се мъчим да съберем мат`риал, ама не и не. Пробвахме с колектор, после колектор под памперса, после по половин ден голичка в къщи на гърнето. Ама диването не ще да пишка и тва си е. Вече за резил станахме, една урина не можем да занесем за изследване. Та ако някой има съвет - идеи приемам всякакви.
И накрая - Честит рожден ден на всички пораснали дечица! Бъдете живи и здрави и много усмихнати и щастливи  bouquet

# 693
katence123, на мене ми бяха казали вечерта да сложа памук в памперса и на сутринта изцеждаш и готова. Аз лично обаче не съм го правила.
  Честито на всички малки и големи рожденици!

# 694
katence123 аз също на каката съм взимала с памук урина като беше бебе, но педиатъра ми каза че давало много отклонения. Наистина беше много трудно. Пробвай да я сложиш на гърне веднага след като се събуди сутрин или следобед, обикновено пишкат след сън.
Сега с Любчо се справих по-добре, е опика ми 2 пъти паркета, но накрая събрах съвсем мъничко в едно бурканче /на дъното/ казаха ми, че е напълно достатъчно.

# 695
Здравейте, честито на празнуващите!!!
Ние се добрахме до Бургас  Mr. Green та искам да призова майчетата от града ( а защо не и такива като мен - летуващи тук   Sunglasses ) да си спретнем една бърза срещичка с бебоците, за кратка фотосесия , а защо не и за по едно студено фрапенце  Peace
ние сме при роднини до университета, пишете къде и кога да  се срещнем, тук сме до 2 септември, много ще се радвам да  се видим  Hug

# 696
Аа, да, съгласна съм напълно, че ситуацията едно/две деца е съвсем различно нещо Wink

Ами с три??? Голямото е напълно лишено от инстинкт за самосъхранение, едното близначе иска постоянно да върви, а третото умира да ми е в ръцете  #Shocked. Вече без придружител не излизам на разходка, защото признавам си, вече не мога да се справям  Embarassed. Определено смятам, че предстоящите 2-3 месеца ще ми бъдат много трудни  Tired, но се надявам да ги минем с възможно най-малки поражения - и физически и нервно-психически.

Признавам си честно, сигурно щях да съм луднала с трички. Heart Eyes

# 697
Дойде и моя ред да почерпя за порасналото ми момиченце.
Каката държеше ние да направим тортата и мисля като за първи път се справихме сравнително добре

Последна редакция: сб, 20 авг 2011, 10:43 от mimira

# 698

mimira, справили сте се чудесно, дори и не само "като за първи път"!
(но сигурно това е защото си имала добра помощница! Wink )

да ти е жива и здрава малката госпожица!  newsm59

# 699
  • в рaя
mimira тортата наистина е страхотна, браво! Много е хубава!

За прохождането - и на мен определено ми е много по-лесно сега, когато проходи, по-точно когато стана стабилна. Онзи ден пихме кафе с една позната с момченце с няколко дена по-малко от нас, но тъкмо учещо се да ходи. И така тя постоянно обикаля около масата с него, а аз спокойна си пиех кафето и само ако се отдалечеше Мимка я завръщах. Умрях си от кеф! Пих кафее!  Mr. Green
Само да ви призная сега ми е доста трудно с моментите, когато излезем на разходка и тя реши, че не иска в количката. Няколко пъти се прибирах каталясала да бутам количката и да нося Мимито и меееен и затова не помня вече от кога не сме излизали така двете, гледам да сме в двора или с таткото. При вас има ли го този момент, в който се изправят в количката и не искат да стоят?

# 700
  • София
Извива се на дъга и не иска да сяда,но се борим 2-те, докато аз победя,защото не стои кротко и като я нося,иска да става само на нейното.

# 701
  • По широкия бял свят
Извива се на дъга и не иска да сяда,но се борим 2-те, докато аз победя,защото не стои кротко и като я нося,иска да става само на нейното.

И ние сме така, а ако върви, то никога не е в моята посока. Затова върви ли количката, тя е закопана и иска не иска стои в нея.

# 702
  • София
Mimira, тортата е приказна! Да ти е жива и здрава малката Мики!
Най-сърдечни пожелания и на другите малки рожденици днес!

При нас рядко се случва Мишо да не иска да седи в количката, когато сме в движение. Спрем ли обаче се изправя и се опитва да се катери. Не мога да го оставя и за секунда без надзор. Напоследък много се тръшка ако нещо не му се угоди. За сега успявам да го залисам с друго занимание, но не знам докога това ще върши работа. Дано бързо израсне тези настроения!
Хита напоследък е да ме проверява какво ям, а на него не съм дала. Веднага разбира, че съм хапнала нещо, идва отваря ми устата и я разглежда много внимателно. Таткото се шегува с нас, че е личния ми диетолог и ми брои калориите Simple Smile

# 703
  • в рaя

Хита напоследък е да ме проверява какво ям, а на него не съм дала. Веднага разбира, че съм хапнала нещо, идва отваря ми устата и я разглежда много внимателно. Таткото се шегува с нас, че е личния ми диетолог и ми брои калориите Simple Smile

Хахаха, тука искрено ме разсмя!

При нас проблема е, че започва едно пищене, едно посиняване чак ... срам ме хваща да минавам така по улиците, ужас!

# 704
  • Ямбол
·٠•●♥☆тупурче☆♥●•٠·, ние от две седмици я разхождаме без количка. Редуваме се да я носим с баща й или тя си ходи, хваната за един от нас. Но върши работа за по-кратки разходки, до към час, час и половина.
И аз не успях да взема урина. Час и половина вися  голичко, хили ми се, игра си, седя на гърнето, ама не. И като тръгнахме за поликлиниката я усетих, че се изпишка...
Иначе съм попаднала в една такава дупка - сдухала съм се, ама съвсем. постоянно си мисля едни такива глупости, вторачила съм се в детето, изпадам в паника като я видя, че тръгва да пада, ако насън започне да се стряска или да проплаква. Иде ми да си ударя един шамар, че да спра да се филмирам. Взех да забравям, да се разсейвам, да се нервирам е да се ядосвам за глупости... Ей такива ми ти прекрасности Confused

Общи условия

Активация на акаунт