Имаме общ албум в snimka.bg, за достъп до него, качване на снимки и парола обръщайте се към: elfi4ka
Много морска и готина.
Гледах снимки на Бенита във ФБ - тя така къпе малката, ама все и държи главичката, та незнам. Че с обикновенната вана мноого вода отива..
Пфф, втора! 

Не знам защо, но на снимката на аватара ти ми изглеждаш по-възрастна, а на снимкте от погачата си просто мацка-трепач! 

остава и корема да прибера и съм ОК 
а в басейна седи и не мърда - само се кисне 

, аз дето не кърмя, почти де, само изцеждам (днес само 20 грама ) не ми е дошло още... само ме наболява десния яйчник..

. Няма да ги описвам пак, че да не се повтарям. То не беше и цикъл като цикъл- само се окапваше, ама за беля... Честно казано се изненадах, защото знаех, че докато кърмя не би трябвало да имам цикъл, ама попрочетох сега и разбрах, че не било вярно
.
А вече са повече от 50 дни след раждането... Така се надявах да се оттърва от тези превръзки вече, ама май скоро няма да ме огрее...

Дано поне вечерта да поспи детето, че и на нея не й е лесно, Още май не знае какво да прави, когато е будна. Забавлява си се сама 15 минути и после започва да мрънка, мисли си, че е гладна 
При нас всички казват, че Елито приличала на баща си, ама аз не виждам прилика, нито с него, нито с мен. На нея си си прилича
И аз да се запиша в новата темичка...

А косичката на Елена може с времето да потъмнее... И аз съм била руса като малка, но сега съм си с кестенява коса 
Препоръчани теми