Да се похваля за сега съм замразила 10 контейнера по 18- мл и 10 п 220 мл. и мисля да си купя още един комплект.
И аз това мислех, че то няма да е за дълго време плажа, защото ще прелеят. А към август, ще правим плаж и с детето, към 18ч вечер - той под чадъра а аз на слънце
Такъв е плана, пък да видим. Аз иначе съм си вече предишните килограми и си ми стават всички дрехи. Естествено това не означава, че не направих вече 2 добри шопинг дни
Ей така, да разпусна
Остана сега да се постегна, но ще започвам тренировки от другата седмица надявам се. И за масажи се замислям, че гърбината ми е много схваната.
сме се пробвали,но си ме болеше, хем имах 1-2 шева, но явно родовата травма си е травма. Уж намалява дискомфорта, но да видим кога ще съм във вихъра си.
Много е хубаво. Филип спа през цялото време, аз навъртях 4-5 км ходене и се "отърках" в народа

Пфф, мразя така - да е кисел и да няма причина
и благополучно може да започна и тя да се събуди 

но важното е че все още 4 от 6 хранения са с кърма 
събуди се 
/ и нямаше пускане
И питката слънце...я кажи кой я прави и сладка ли беше 
Поздравление,че вече си си във формата
Виж аз имам 7-8 кг още докато стигна на тези,на които забремнях и после поне още 3 до морето
Но до Август/даже по-раничко/ трябва да съм ги преборила,че не мога да се понасям
Направо видях как се стопява млякото пред очите ми и днес пак трябва да купувам
Да не говорим,че понякога даже не и стига,но я баламосвам нещо и забравя 
Ама то...как да мърдам, като се тъпча като за световно! Просто не се справям с апетита и мисля да си облека банския и да се разхождам така из къщи, та всеки път като мина покрай огледалото да се ужасявам и евентуално да намаля количествата храна! 

този път наистина много ме изкефи инфото в началото ) браво
.... а сега ви оставям,че ще се будим да хапнем
)) усмихнат ден от мен ...
След ваксината - плака малко, а после сладко, сладко заспа. 
скоро ще е 

за ужасТ на бабите (хем рок концерти, хем и плаж

защото се депресирам....Вашите деца ядът като разпрани а Борис като изяде повече от 20мл. и пея
Вчера купих и Лактана био...вече незнам какво да правя...сменям млека...видове биберони и съм в чудо
Тръшка се...блъска и това е...едва натиквам 50-60мл. но топовечето по брадичката му изтича...Люси поне знае как яде той и въобще не си измислям 

Баткото му сложихме дограма
Препоръчани теми