… Ние, при положение че уж нямаме проблеми с хапването (според мен), първият месец качихме "само" 900 гр и 3 см...

Аз вече навивам ММ за братче на Елито

/ и то с какви ли не простотии,но за щастие проблеми не е имало,сега няма,надявам се и за напред да няма 
Той и до сега яде достойно.
Хем да е по-здравословно,хем да не си тровя живота преди това.Какво по-лесно от бутане на шише мляко,сравнено с пюрета, лъжици,лигавници и т.н.
Иначе още от болницата вечер си спи. Ядем по 7 пъти на ден, ама това моето не знае насищане. Докато не започне да повръща - не спира 

. Иначе четох някъде, че бебето е готово за захранване, когато удвои теглото си от раждането, проявява интерес към храната и може да стои седнало. Та май ще чакам сигнали от бебето, няма смисъл да бързам.
И на мен ми е тъмна Индия тази работа 

На теменцето още няма коса 
Знам, че 10 часа може кърмата да седи на стайна температура, но нали не пречи да се смесва от две различни цедения
И в какво друго мога да я съхранявам кърмата, освен в контейнерчетата? И може ли утре кърмата да я слагам направо в шишето? Ох, не знам дали ме разбрахте.
А, и още нещо, аз като стерилизирам шишето, то седи влажно. Пречи ли така да сложа кърмата вътре, защото пък ако го чакам да изсъхне отиде ефекта от стерилизирането 
Дали би искала повече информация за дискретното кърмене, ако прецениш, че можеш да опиташ?

Ако това не е вариант за теб, би могла през нощта да освобождаваш леко напрежението, за да не усещаш дискомфорт сутрин. Хубаво е да не изпразваш цялата гърда, а само колкото да усетиш успокоение, като намаляваш постепенно количеството. Изцеденото мляко можеш да съхраняваш за различни поводи. Лека-полека кърмата ще се регулира, гърдите няма да се препълват рано сутрин.

,че нета тук бива повече 
(Ще видим как ще бъде на връщане, де..)
)

(В тоз момент храних детето си със същото мляко, което ще тестват дали пък не пренасям отрова радиоактивна някаква невиждана
)
знак

и после се прибираме във Варна, където всички ни чакат вече с нетърпение 
)
ама добре си го измислила, да пренасяш бомби в детска храна
и под тестане какво разбираме - даваш на митничаря да изпие половината шише ли?
Препоръчани теми