Лято е - слънцето пече, на МАЙ-ска мама и се ходи на море! - Тема 2

• 27 929
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
браво елифче и аз за сега се справям с всички тези неща но все пак съм с едно а ти имаш цели 3 сладурчета за това няма се меря че не се знае каква ще я втасам ако имам 2:)))

но за 2ро се надявам след 3-4 години че малко да поотраснем:)

# 331
Елфиииии, ти ме утрепА с товя отчет  Joy Joy Joy Joy Няма такъв шемет! Как си описала всичко подробно, а и сериозно. hahaha
Както казва една съфорумка "ЧЕ и толкова свободно време ти осгава"  Mr. Green
Hug Hug Hug

# 332
Елфи, браво, момиче! Ти явно си много организирана!!! Това, което си описала, че правиш - при мен ще отнеме 2 дни! Е, кВо да кажа - аз правя много излишни движения!  Mr. Green
Елфи, при мен 2 часа отиват само за играчките! Ясен изсипва всичките си играчки по земята - много се захласва и играе с часове! Имаме едни на Плеймобил - замък, кораб, сафари-джип и с тях около 50 малки фигурки - човечета с шапки, коси, бради, саби и пистолети! Еййййй, няма събиране!
И вие предполагам имате много играчки. Къде ги държиш? Аз не мога да се оправя с това!  ooooh!  ooooh!  ooooh!

Хоупче, твоя Филип мноО готин! И аз искам да го гушкамммммммм!!!
Ще подбера някоя по-красива снимка на Ирка, да му я покажеш - ди видим дали ще я хареса!?!  hahaha Аз го вземам за зет, дай да се разбираме от сега! Надявам се да нямаш други уговорки, че не съм чела назад темите???  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
А и разликата им е добра - Филип е по-голям!  Joy

Честит имен ден на малкия Дамян!!! Да ви е жив и здрав, да расте щастлив!!! Много е сладък - пу-пу!

Нелка, да го нацелуваш това блаженно бебе!!! Как ще я пуснеш - толкова сте сладки двете!
Тази вечер бяхме на рожден ден на близначета-братчета на 2 годинки! И аз отидох с всичките си деца - да се похваля! Що ми трябваше!  ooooh!п Ейййй, Ирка-Вампирка като ревна - та през цялото време! Ожалиха ме там всичките хора. Как  да им обясня, че по принцип не е такава! Какво и стана - незнам! Сега отцепи като пияна!

# 333
Ще подбера някоя по-красива снимка на Ирка, да му я покажеш - ди видим дали ще я хареса!?!  hahaha Аз го вземам за зет, дай да се разбираме от сега! Надявам се да нямаш други уговорки, че не съм чела назад темите???  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Иска ли питане  Heart Eyes Crazy Взимаме я Ирка, даже и ревличка да е - тамън ще си правят компания с Фифо!  Party Hug

# 334
Иска ли питане  Heart Eyes Crazy Взимаме я Ирка, даже и ревличка да е - тамън ще си правят компания с Фифо!  Party Hug

Ех, сега спокойна ще си легна!  hahaha Уредих си момичето, че малко прилича на морски таралеж, ма пА и намерих Убавец!  Wink
Хоупче, много цАлувчици на Фифо и на теб!  Hug  Hug

# 335
  • при палмите и алигаторите,FL
Аууууууу, как ми го измъкнаха тоз Фифо под нослето, ама спасисиди не може така ама ха ooooh!

нищо, аз пък ще предложа Моника за Викито на Елфи, нищоо че е по голям, пак си е теленце .С такава оправна свекърва младите няма да страдат и мойта мома живот ще си живее Mr. Green

# 336
# 337
  • Стара Загора
Добро утро  Mr. Green
Аз снощи излизах с приятели...тряснах един джин и тиквата ще ме спука днес. А може и да е от това, че се наспах като пън Mr. Green /завиждайте Twisted Evil/ Сержът снощи ставал с Борис а аз не съм ги отразила въобще и спах наистина като пън...станах чак в 7ч. от 22ч. снощи...голям сън.
Днес сме на РД на снахата Mr. Green надявам се на хубаво време, луди деца и сладки приказки с приятели

# 338
Добро утро  Grinning !!!
Свежа като краставичка,пак бях събудена чак в 6:10 ч.  newsm44 Само,че този път не бях разбудена,а тъкмо сънувах един тиган на Тефал  smile3538 Направо станах като зомби и щях да падна по пътя за кухнята  Crazy Много е гадно да те събудят изведнъж тъкмо докато сънуваш  ooooh!

Нанди.....веднага взимам твоята Моника за снаха Heart Eyes Каквато е хубавица и с това хубаво име,ще е екстраа!А Вико и той си ми е хубавец /на мама гарджето  Laughing /.А пък и с такава сватя като теб работата съвсем заспива  Party Иначе аз ще съм добра свекърва  Mr. Green .Няма да се меся,няма да отнемам функциите на Моника,само ако ме помолят ще давам всичко от себе си  Heart Eyes

Спасдиди. и нашият кош е обърнат вечерта с хиляди малки части от конструктори или какви ли не още дреболии,но аз съм си измислила начин.Имам една специална чиста лопата и метла за тази цел и направо ги рина с нея и пъхам в коша  Crazy Че иначе се гъзя 10 часа докато ги събера  Laughing Особено като бременна ми беше доста сложно,но им хванах цаката  Party

Танпахо
Нищо сложно няма в отглеждането на 2,че и 3 деца.Въпрос на организация,която в никакъв случай не ми усложнява живота.Излизането става малко мишън импосибъл с 3 малки деца,направо си е невъзможно,но като се включи и татито работата е ок  Heart Eyes

Хоупче
...ами викам да се отчета подробно и да видите,че няма нищо сложно  Crazy .Да не ме анатемоса сега някой,но когато бебетата в нашата къща са минавали на АМ,всичко се подреждаше перфектно.Иначе с кърменето беше по цял ден и по цяла нощ и тогава наистина вече нямаше как да правя всичко това  Laughing  Така че не се кахърете,напълно нормално е да не ви остава свободно време.

Днес мисля да ходя на разузнаване на тигани,та да видим какво ще ме грабне,че вече главата ми изпуши.И като си представя,че каквато съм скопосана ще е надран за отрицателно време,се чудя какво чак толкова  ги избирам  Crazy

# 339
Здравейте и от мен:)

Бебо май вече е с колики, вечер реве по 2-3 часа, коремчето къркори и пръцкаме яко.... Нищо не помага нито носене, нито люляне, нито цица, а биба въобще не мога да пробутам

Елфи, завидях ти, аз всяка вечер се заканвам , че ще си спра кърмата защото съм уморена и изнервена , но сутрин съм на друго мнение.

Айде преспахме само 40 минутки......

Лек ден

# 340
Добро утро от мен
Тъй като спинкаме както винаги
искам да попитам аз някой който мисли за захранва или знае нещатата с захранването ние сме в 2рия да не казвам голяма дума да не ме чуе дявола почти нямаме колики яде си спокойно за сега.... нали 
само ми е странно че ака през 1 ден някой ако има същите неща нека сподели мнение и
за захранването чакам отзиви че каквото и да намеря в нета е някой си предлага храните и как захранвате че ми е мъгла наистина

# 341

Добро утро  Mr. Green
Аз снощи излизах с приятели...тряснах един джин и тиквата ще ме спука днес. А може и да е от това, че се наспах като пън Mr. Green /завиждайте Twisted Evil/ Сержът снощи ставал с Борис а аз не съм ги отразила въобще и спах наистина като пън...станах чак в 7ч. от 22ч. снощи...голям сън.
Днес сме на РД на снахата Mr. Green надявам се на хубаво време, луди деца и сладки приказки с приятели
[/quote]

Е,този път ти завидех Twisted Evil
При мен не се отчетоха подобаващо Mr. Green

Аз пък снощи от една бира щях да се тропясам като ми се приспа,като ми се замая главата,едва се добрах до къщи,а там ме че чакаше гладно и некъпано бебе ooooh!

Правде,благодаря за отговора,но май няма да се получат нещата при нас.Сега ще пробвам и показаните пози,но тук има някакъв много странен проблем и все пак да не говорим за отбиване на това дете newsm78 Честит имен ден на Дамян! Да ти е жив и зрав големия мъж Heart Eyes

Хоупче,има много какво да се желае относно кг. ми,ноооо....съдба Mr. Green Имах перфектен корем,цял живот съм имала такъв-стегнат,с плочки(малко жени могат да се похвалят с такъв),сега като гледам биреното си коремче ми идва да крещя Twisted Evil А и на други места си има за оправяне Crossing Arms
А относно солариума те подкрепям напълно,доста кофти неща могат да се развият от там,а човек трябва да си направи сам сметката кое си струва и кое не.Аз също бях голям фен и маниак,но вече се въздържам Peace

Абе вие какво взехте да се съвукплявате тук Mr. Green Само аз не съм си избрала мома още,ноооо веднага се кандидатираме за Рая-Евелин на Елфи,а и с такава оправна сватя,ще съм супер hahaha А и момчето ще си остане при мама Mr. Green
Елфи,относно тиганите-ние си купихме един от Карфур,италиански май,оранжев,много як и върши страхотна работа.Може да мръднете дотам да ги разгледате Peace

За забелването-ние нищо не направихме и ще играе чичо доктор там Naughty

Ами това ще е май,че да се стягаме за излизане вече,преди това обаче трябва да се храним и направо ми се изправя косата като си помисля-сега това ми се превърна в най-големия кошмар Twisted Evil

# 342
Луси...веднага запазвам мома Рая за твой юнак Венци  Grinning .Ех,че хубаво  Heart Eyes
А и каквито са красавци..мани,мани.А ние с теб по цял ден ще разнищваме клюки,освен ако не са ни тупнали челядта си  Laughing

Еха....как ги наредих двамцата ми,да видим сега няма ли някой кандидат от батковците за другата ми мома Клавдия  Mr. Green Само ,че предупреждавам,че тя е много амбициозна,много нагласена,задължително с червило и много често чувам репликата казана с най-голямата страст на света "ИСКАМ ВСИЧКО!!!" Та трябва да е някой,който няма да се изплаши от желанията  й и амбициите  Laughing
Марта...някой от твоите момци не даваш ли  smile3506  НЯкой с музикални наклонности,че Клавдия все е на пианото и не мога да я вдигна от там  Laughing

# 343
....
искам да попитам аз някой който мисли за захранва или знае нещатата с захранването ние сме в 2рия да не казвам голяма дума да не ме чуе дявола почти нямаме колики яде си спокойно за сега.... нали 
.....
за захранването чакам отзиви че каквото и да намеря в нета е някой си предлага храните и как захранвате че ми е мъгла наистина
Tanpaxo, би ли могла да конкретизираш запитването си, за да можем да отговорим на питането ти?
Въпроса ти е откога смятаме да захранваме? С какво смятаме зда започнем? или кой метод на захранване ще изберем?

П.С. Една огромна молба, моля те, използвай препинателни знаци - точка, запетая, че е почти невъзможно да се прочете така поста ти Simple Smile

Хубава събота от мен!  Hug
Ние сме с толкова пълна програма, че не знам с двете маймунки как ще се справя  Mr. Green

П.С. Елфи, завиждам ти за организацията с 3те деца....А с разходките как се справяш? НА мен каката не ми е никакъв проблем, даже взимам нея и едно нейно другарче от детската, но това малкото маймуне, което не спи и в количката - то ми е голямата грижа  Mr. Green
Буба, добре си се завърнала, дано и почивката ви мине незабравимо Simple Smile

# 344
Добре извинявам се , че пиша така ама незнаех ,че е проблем

сега ще се старая,да има разтояния в нещатата ми

ами,питането ми е ,става въпрос от кой месец да почна да захранвам аз знам само 1 метод 1во със сокчета

но чета из нета че някой до 6тия месец карат с кърма и после с пюрета и ми е такава мъгла че незнам

а ние сме е 3тия месец и мисля че му е време
и искам да знам как да започна или да изчакам доки да ми каже а ми  е мерак сякаш и за това питам

Общи условия

Активация на акаунт