Успях да изцедя само 150 мл и не знам дали ще й стигнат, но помпата ми е възможно най-смотаната (на Камера) и тъкмо направи хубав вакуум и хайде, трябва да изпразвам контейнерчето (което събира 5 мл ) На всичкото отгоре си протрих и зърното
Намазах го със судокрем, дано да помогне
, а бях обещала на децата да сме цял ден в северния парк! За сметка на това, вчера цял слетобяд бяхме в южния и опитахме от всички забавления- то не бяха патета, колички, замъци, бънджита- направо се разорих! 
- тази твоята свекърва нали момче е гледала- не знае ли, че това е нормален физиологичен процес при момченцата?
( нямам миялна), РАЗТРЕБВАНЕ НА ИГРАЧКИ- НЕПРЕКЪСНАТО
А как успявам да се къпя всеки ден- само аз си знам! Ето затова не ми се получава винаги, а и аз не съм много добра домакиня.
, че ще се побъркам.
Но мисля,че всичко ще е наред.Малките бебета трудно се удрят.И аз съм изръсвала едното
И това в някаква тъмна доба през нощта.Божкеее..прималя ми като чух някакъв глух плач и като видях празната люлка 

След 2 седмично четене и препрочитане 215648985 мнения относно всички възможни видове тигани
и след днешното ми оглеждане на всички тенекии в КАрфур 
Утре ще се сдобие и със специален капак,от който нищо не изкипявало 
И не се притеснявай, не си най-некадърната майка, на всеки може да се случи такова нещо
Вече ще го имаш предвид и няма да го правиш отново.

Рееееееееев, като й дадох цица, все едно Света и дадох. Хвана я с двете ръце и не пусна. Сега направи първата си пауза за деня да не яде 3 часа
), после ще опитам и другите 100.

айде честит ти тиган, да готвиш все вкусни гозби в него, а домачадието да ги хапва с мерак!
, явно не помни!
Препоръчани теми