Няма радост по голяма, сърчице да чуе февруарска мама - тема 2

• 26 978
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
kler, Честито и Добре дошла   bouquet!

Аз бях при ЛЛ и тя все пак ми даде направление, утре ще звъня в Майчин дом за час  Grinning, пуууу нямам търпение  Praynig!

Любче-Бубче, голям си образ, значи се радваш на допълнително внимание от всякъде  Laughing.

Когато аз направих теста, ми беше закъсняло вече пет дни и чертичките бяха еднакво алени и аз също  Mr. Green.

# 91
  • Варна
Аз ще кажа на началника след като се върна от отпуската след месец. Дотогава вече ще съм заоблена  ако запазя темповете. Направо съм в шок, не качвам килограми, но имам корем. Предишният път дрехите ми утесняха чак 4-5 месец. Не че не качих 23 килограма след това  ooooh!
Мен ме боли само глава, не че е приятно. Но поне засега няма друго...
Лека вечер!

# 92
Привет Simple Smile Аз казах на шефката и на колегите почти веднага след като разбрах, за да съм коректна... Една от колежките зимата кри и каза в 5-тия месец, защото беше на изпитателен договор... минаха 5 месеца от тогава шефката още плюе по нея. А сега аз като й казах се зарадва, пита ме как съм от време-на време и така е по-малко юркането Simple Smile
 Относно храната и аз карам на студени плодове и зеленчуци с препечени филийки, а като чуя за месо ми се повдига (а иначе без месо не мога) Simple Smile
 И при мен като 2-ра бременност явно шкембенчето ми е по-отпуснато и все ми се смеят, че го пъча а пък то не е така Simple Smile просто си стърчи   Embarassed
 Не съм качила, даже свалих 1 кг от липса на апетит.

# 93
Здравейте и от мен Simple Smile Първа бременост ми е и по мои изчисления съм на 16 февруари .

# 94
Добре дошла и леко бременеене!

# 95
Добро утро на всички! Много станахме вече!
KLER вие видяхте ли точицата или само сакчето! Аз бях на преглед в понеделник (първи ден на шеста седмица) и видяхме само сакче. В петък се икушавам пак да отида! Нямам болки, нито зацапване, чуствам се повече от добре, гърдите ми растат. Нали няма вероятност от кухо яйце! Моля ви кажете ако знаете нещо!

# 96
Добро утро на всички! Много станахме вече!
KLER вие видяхте ли точицата или само сакчето! Аз бях на преглед в понеделник (първи ден на шеста седмица) и видяхме само сакче. В петък се икушавам пак да отида! Нямам болки, нито зацапване, чуствам се повече от добре, гърдите ми растат. Нали няма вероятност от кухо яйце! Моля ви кажете ако знаете нещо!

Здравей, каква е разликата, докторката ми каза ето ембриона с тупкащо сърчице ! Какво те притеснява ?

# 97
Добро утро и добре дошли на новите мами!!

Прашинка не се притеснявай, и аз като отидох първия път бях някъде 6 г.с. +- 1,2 дни и се видя само сакчето и нещо като мехурче в него, гинеколожката ми насрочи час след 7 дни, тогава вече се видя малкото ембрионче и как му тупка сърчицето. След седмица предполагам и твоето ще се вижда, най добре изчакай и иди в понеделник.  Peace

Аз пък с храната съм добре, мога да ям всичко, ама на мен само плодове и зеленчуци ми се ядат, най вече розови домати - мога да се тъпча до несвяст, другото го ям насила.

Elieni   и аз си взех направление, гинеколожката го иска, а пък личната каза че било рано и ЗК нямало да го признаят, ама ми даде де. За ЖК ли е твоето, с какъв код ти го пуснаха??

Хубав ден момичета   bouquet

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 09:07 от Fabianna

# 98
  • Варна
Мами, добре дошли на новите и леко бременеене Hug Аз напускам редиците и Ви стискам палци всичко да е наред с Вас е дечицата Ви... Ще Ви чета и ще се радвам с Вас, дано не ме последва никоя   Praynig

# 99
  • Sofia
О, Мира, с нетърпение очаквах да пишеш отново, но не и с тази новина. Прегръщам те, миличка, бъди силна, изкарай едно прекрасно и пълноценно лято. Не бързай за нищо. И ако не те натоварва да влизаш тук, пиши пак.

# 100
  • Габрово
Не искам да влизам в спорове по анатомия  Peace. Ето една рисунка, на това как се променя размера и разположението на матката по месеци . Твърдя, че във втория месец най-много да се понадуе областта над пикочния мехур, все едно, че ти е много пълен.
Както и да е радвайте се на коремчетата  Grinning  

praschinka, аз също видях само добре оформено скаче в 5 г.с и 2 дни. След две седмици видях и чух сърчицето на ембриона. Най-рано сърце се вижда в 6г.с. и 5 ден, приблизително.
Вероятност за кухо яйце, както и за много други неща има, но няма смисъл да го мислиш. Не зависи от теб пък и съм сигурна, че всичко ще е наред  Hug. Когато док видя сака при мен, каза че е много добре оформен и е убеден, че ще се развие ембрион /както и стана/, но вероятност за кухо яйце има, но аз хич не си го и помислих.

Добре дошли на новите момичета  Grinning.

Мира Иванова, съжалявам  Hug. Следващият път всичко ще е наред.

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 10:03 от ivap

# 101
Мира Иванова  Cry успех по-нататък   bouquet
kler с теб сме на един термин...
аз се чувствам подута като пред цикъл, но това е от хормоните...

# 102
Мира,съжалявам и аз са случилото се.Пожелавам ти едно лятно бебенце догодина.

# 103
пчелица работлива (маякуб) - страхотно , аз на али ще родя на термина ! Смятам секцио !

Мира съжалявам, пожелавам ти отново да те сполети радостта скоро!

# 104
Добро утро, момичета.
Мира, стискам палци скоро пак да се похвалиш!

Общи условия

Активация на акаунт