Юли месец дойде ЯНУАРЧЕТО отива на планина или море,в багажа с бурканче пюре/16/

• 26 008
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
еления, Хип въобще не са "изрядни" в съдържанието на пюретата...
Днес ми изтекоха очите да изчета съдържанието на пюретата на повечето предлагани марки у нас и Хип определено не са шампиони. В крайна сметка успях да изровя от всички марки по няколко пюрета, които да не съдържат олио от рапица, масло, нишесте, ориз, захар, сол, глутен, консерванти или нещо друго...  Peace

Моят мъж замина.  Cry Много ми е тежко. И аз каквато съм си чувствителна.... Само плача от одеве...  smile3518 Пък му обеща да съм силна....., ама нА!  Embarassed
Приемам всякаква подкрепа, честно ви казвам!  Cry Hug И биричка приемам  Joy
Е, сега ми се обади, че е пристигнал... Слава Богу!  Praynig

Бебешондел, евала ти за последния пост!  Peace  Hug

Пюре от грах не съм виждала...  Rolling Eyes

# 601
Биричке, ще се справиш  Hug Hug Знам колко е тежко  Hug

# 602
ох, най-сетне малко време само за мама  Wink

Биричке незнам дали ще те успокоя, но ММ не работи в София и си е тук само уикенда, аз съм перманентно сам-сама. Забавлявай се  ииии пийни му една биричка, докато се усетиш той ще се е върнал  Wink

# 603
Бире,кураж!
Иначе са пюретата кво да ти кажа,във всички слагат рапично ,масло,много съм се чудила(наскоро разбрах какво е Рапица hahaha)Но пък чича ти Ганчев ръга директно вътре краве масло,краве мляко(не АМ),оризово и царевично нищесте,сол,захар-за на 5м....Определено Хип са по-щадящ вариант. PeaceА рапицата я слагат масово в повечето чужди пюрета,явно е по-лека от маслото и затова. Rolling Eyes
Аз също като Ети понякога правя домашни пюрета от зеленчуци на пара.Еми слагам малко масълце на върха на лъжичката и 2-3 зръца сол...кърмица....Не мисля,че е кой знай какво.
Но при нас полложението е друго,ни сме захранени от по-рано и не ни е проблем.
И сладолед куса вчера от кака си hahaha

# 604
  • Варна
Бире не те виждам на балкона,но все пак Hug Hug и от мен.Когато Преско беше бебче на 3м. ММ започна да работи по цяла седмица извън Варна.Беше ми мн тежко...е тогава разбрах израза "Боли ме сърцето от мъка".С риск пак да те разплача,ти пращам любима моя песен Hug

# 605
Биричке, важното е,че имаш любящ съпруг и баща на малкия. Важното е, че,/ в това съм сигурна/ в момента,където и да е той, мисли за вас двамата! И не само мисли за вас, ами и мисли какво ли правите, дали ти си добре, дали малчо спи,дали плаче за нещо,дали си е изял това пюре и т.н., все неща от твоето/вашето ежедневие. Това е най-важното! Че ви мисли и обича. Ти ще се справиш с емоциите си от временната ви раздяла,а и малчо ти запълва времето. Аз само ще спомена,че бащата на Емил не го е виждал 2 дена,тази вечер видях колата му ,че е пред блока на майка му(съседния блок),но той така и не се обади. Rolling Eyes Вече си е намерил девойка,с която беше на почивка,и ходи хванат за ръка с нея, Rolling Eyes та познай колко мисли за сина си,и не само дали се сеща за него,ми и дали се интересува от ежедневни за нас неща!  Гушни Максчо, цункай го, и се радвай на всичко,което прави! Мисли си за таткото,защото и той си мисли за вас! И ви обича, и му липсвате! Не помня къде каза,че заминава, но раздялата ще ви накара да осъзнаете и колко много се обичате и си липсвате! Наплачи се тази вечер, позволено ти е(но само тази).  И бира също може. Прегръдки от мен  Hug

# 606
Бире - и аз да те успокоя. Седем години не се бяхме разделяли с ММ и два пъти (в две поредни год) стоях в БГ по 4 месеца без него. Беше ми много тежко, въпреки, че аз не бях сама, а с роднини, близки, приятели (той беше сам). Много пъти се отказвах и събирах багажа, но устисках. Ако не бях, нямаше да съм тук и да ви познавам. Струваше си милиони пъти. "Всяко зло за добро."

# 607
  • Сандански
Биричке Hug Hug HugЗнам,че ще ти бъде трудно сама и кой каквото и да говори няма да можеш да си споделиш така,както с твоя си мъж,но всичко е за добро PeaceВремето ще мине бързо,особено покрай грижите за малкия и пак ще си бъдете тримата заедно.

Бебеш newsm10

За гърнето - и двамата батковци съм ги слагала след 6 месец,държала съм ги и без памперс в къщи,но ги дебнех и ги слагах често-често на гърнето.Научиха се да се пазят чисти на около година и 3,4 месеца.Нощния памперс махахме на около 2 годинки,въпреки че често след ставане от сън беше сух.

Мила страхотна идея за заглавие Hug

Момичета,ползвате ли от мокрите кърпички на Пуфис?Аз днес за пръв път купих и много ми харесаха  - плътни са,мокри и много хубаво миришат Peace

# 608
Благодаря ви момичета за милите думи!  Hug Наистина ми е по-леко покрай вас...
Гали и преси, благодаря за хубавия поздрав!   bouquet
Чопи (сори, развали ми се кирилизатора), благодаря ти за страхотните думи!  Hug Разплака ме, но от щастие, защото ММ е точно мечтаният от мен мъж , съпруг и баща, и знам, че и на него не му е лесно, но раздялата е уж за кратко!  Praynig
В Дания отиде. А бирата не съм я оставяла откакто си дойдох от София...  Embarassed

А иначе да обобщя моя списък с пюрета, които НЕ съдържат глутен, мляко, захар, сол, масло, олио от рапица, подправки, нишесте, ориз и т.н.:
Сънвал:
картоф с карфиол
моркови и ябълки
пащърнак

ГАНЧЕВ

ябълки
ябълки и морков
плодове - смес
ябълка и праскови
праскови и моркови
тиква и моркови
ябълки и круши
асорти праскова
плодове с моркови
абълка, праскова, манго
асорти с банан
плодове смес с банан

ХИП
ябълки с банан
моркови с ябълки
моркови с картофи
моркови
тиква с картоф
тиква
пащърнак

ГЕРБЕР
моркови
броколи
сливи
круши Уилямс
ябълки и морков
ябълков крем
ябълки и шипки
ябълки, моркови и грозде
ябълки и сушени сливи
ябълки и кайсии

АЛЕТЕ
круши
банани
круши с ябълки
пащърнак с картофи
моркови с картофи

СЕМПЕР
моркови с картофи

Е това си го изкарах на списък от сайта "ПА-ПА"

Дано да е полезно на някой, без да се налага да се взира в етикетите...  Hug

# 609
Ох, пак не съм чела всичко ,ама докъдето стигнах,че няма да ми остане време за писане.
Имаме още едно зъбче.
Някой давал ли е пресен домат на бебето вече?

Еления ,ще ми направиш меденки, нищо ,че съм на диетка. Laughing

Леприконче, чакаме Ноеми, нали? Ще и покажем казанлъшките забележителности. Simple Smile

# 610
Биричке Hug Може би ще има моменти, в които ти се струва че времето е спряло,ще ти се иска да минават по-бързо дните и нощите в които си сама,затова ти пожелавам  - времето да лети и скоро да сте пак заедно newsm41 Peace За списъка с пюретата  bouquet

за гърнето -голямата ми дъщеря започнах да я слагам след годинката,според мен няма смисъл по-рано. Първо махнах нощния памперс,защото тя през нощта беше започнала отдавна да не пишка /сутрин памперса й беше сух/,а дневния махнах някъде около година и половина.Е,имахме няколко напишквания,но..няма как Wink По-проблемно беше акането,но това беше друго нещо,за което мога да пиша още много. запек на психологическа основа,стискане,реване,инфекция,АБ и т.н.

Лека и спокойна нощ Hug

# 611
  • София
Биричке  Hug  beer

# 612
Биричке,на мен определено списъка ще ми е от полза,че ме изнервят тия ситни букви  Heart Eyes
А за да не се чувстваш самотна,биричка и форум beer3,или по-добрия вариант-хубаво време,разходки с малчо и биричка с приятели на сладка раздумка.Зная ,че това време ще ти се стори вечност,но завръщането на мъжо ще ви е втори меден месец  Hug.Лека нощ момичета

# 613

gali&presi  Hug Страхотна песен! Бире кураж! Живи здрави ако и при нас потръгне ще се изнасяме!

Ноеми Хахах да вчера беше страхотно!  Joy Обработвам снимките голяма любофффф голямо нещо!

# 614
Добро утро, а как ми се щеше да посрещам изгрева на морето... Whistling

Бирички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт