Юли месец дойде ЯНУАРЧЕТО отива на планина или море,в багажа с бурканче пюре/16/

• 25 380
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Хе, хе, след 2-3 месеца заминаваме за Китай или по-точно HONG KONG! Супер съм развълнувана, все едно отиваме на друга планета  newsm44!

Завиждам ти благородно, искам и аз  Flutter / и в япония искам, ама там вече няма кой да ме пусне  Crossing Arms/

# 76
Хе, хе, след 2-3 месеца заминаваме за Китай или по-точно HONG KONG! Супер съм развълнувана, все едно отиваме на друга планета  newsm44!

Честито!
За постоянно ли отивате или за малко?

# 77
Хе, хе, след 2-3 месеца заминаваме за Китай или по-точно HONG KONG! Супер съм развълнувана, все едно отиваме на друга планета  newsm44!

Иеййййййй звучи страхотно. Колко  време ще изкарате там? и на мен ми звучи като друга планета

# 78
  • София, Лагера
Искам и аз! Вземи ме в куфара! Ще заслабна и ще вляза в ръчния багаж!!!  Party
Страхотно, браво, супер, ейййййй!!!!  Hug Hug Hug

Какво ще правите там, на екскурзия ли?

(а аз отсега водя преговори за ходене в Перу догодина   Whistling)

уфф... а моето дете още спи... от сутринта.. всичките ми планове за деня се изпариха  Crossing Arms

# 79
абе, мацки, дайте съвет!
дара се обръща от гръб по корем. дотук добре, но не може да се върне, а явно инстинктът й е като застане по корем да си вдигне главата. и така по цяла нощ ставаме да я връщаме по гръб, за да спи. вече трета нощ не сме спали. не знам какво да направя Sad

# 80
абе, мацки, дайте съвет!
дара се обръща от гръб по корем. дотук добре, но не може да се върне, а явно инстинктът й е като застане по корем да си вдигне главата. и така по цяла нощ ставаме да я връщаме по гръб, за да спи. вече трета нощ не сме спали. не знам какво да направя Sad

Въоръжи се с търпение и се редувайте да будувате  Mr. Green  При нас беше така, но за щастие продължи само 3-4 дни, след това свикна да е по корем и даже спи така.

Леле, днес съм много активна във форума. Личи си, че времето не става за разходка и има кой да ми гледа детето от време на време   Party

# 81

Тервел се върти много и мноооого успешно стои на краката си  Tired (познайте какво ми коства това Confused), не пълзи, но се придвижва с влачене и постоянно, постоянно шава ooooh!. Не седи, защото всичко му мърда, като го сложа да седне нарочно се катурва, тръгва да се влачи и понеже не може, мрънка Crazy Нищо не считам за постижение, а и за кой знае колко важно. В дългосрочен план всички правят всичко. От опит да споделя - с по-кротко бебе е по-хубаво, ама не си ги избираме, я  Wink.

СеНедра, ти си се притеснявай, аз ще си ти завиждам тайно  Wink Hug Пресиян ми беше такъв  Heart Eyes  Ненавиждаше да го слагам по корем и аз не го и насилвах. Когато сам си прецени, сам си се обърна и плъзна  ;-

Ноеми ти ми завиждай за Божидар а аз ще ти завиждам най-благородно за спящия Тервел smile3521
Kalifornia ,честито страхотна и екзотична дестинация  bouquet
Ейприл, честито ти християнче!!!
=Michelle=, бързо оздравяване на бебчо.

# 82
пепита, а дано си права!
ние сме така от 2 седмици, но последните дни е особено зле
аз първите дни не я чувах, че врънка. то като си свикнал, че детето ти не се буди нощем е така и ставаше все мъжа ми

аеб така и не ми казахте какви лигавници ползвате при захранването?

# 83
Пепинка,мерси за идеята! HugАз съща си мисля от утре да вкарам пъщърнака.
Ей,Калифорния,страхотно!
Благодаря на всички за поздравленията за нашата малка християнка!

# 84
Елч, от вчера храня без лигавник, защото нашия много обича да си играе с тях и все ги дърпа да ги разглежда...
Питах вчера, но никой не ми отговори... Каква е консистенцията на пюретата, които давате?? Течни, гъсти, разредени, сгъстени.... Готовият картоф на Хип е изключително гъст. Моят домашен го разреждам с мляко, но днес пак изакахме едно кюфте..  Embarassed
Калифорния, за постоянно ли отивате??  Rolling Eyes

# 85
Ейприл, честито християнче!
Калифорния, супер, благородно ти завиждам, така ми се ходи и на мен на някое екзотично местенце Grinning
Елч, аз слагам по-дълги лигавници, че става голямо мазане, имам и едни, които от вътрешната страна не пропускат, а от външната са памучни, но после ги пера веднага, защото като престоят докато събера пране за пералнята не се изпират хубаво и си стоят жълто-оранжеви.
Биричка, по-гъстите купешки пюрета ги разреждам с мляко, а домашните също ги правя с мляко, като са по-гъсти не ги харесва.

# 86
Елч, аз си държа памучен тампон напоен с преварена водичка и си му бърша  муцунката от време на време. Купувам от ДМ едни по-големи тампони.

Ейприл, давай и чисти- само морков, само картоф. Иначе броколи, карфиол, спана, царевица- виж кои стават за тази възраст. Честито християнче  bouquet

# 87
 Пепита, Ноеми,  Hug
 Елч, тя Пепита ти е отговорила, нужно ти е малко търпение, ще започне да се обръща сама и от корем по гръб. А, за лигавниците, ползвам едни на бебето, непромокаеми, освен че се закопчават зад врата, се завързват и отзад на кръста.
 Мишел, а дано приключат скоро всички неприятности при вас  Hug
 Ейприл, може и тиквичка, Хип имат тиквичка с картоф

# 88
адис, къде ги намери, аз търся такива, но като питам ме гледат като гръмнати!

look at me, ти си гений! не се бях сетила за това. аз бърша дара с едни кърпички, но после по 2 часа седи оранжева Laughing не ми беше хрумнало, че мога и да я мия с напоена кърпичка.

биричка, пюрето от морков е доста редичко и много наситно смляно. (между другото все още се смея за картофените крокети) Laughing Laughing Laughing

# 89
Здравейте и от мен HugТая оризова каша гадничка бе SickВзех на Милупа безмлечна и я направих с нейното си мляко,ама то... Sickвсъщност кво ми трябваше да я опитвам BlushТя хапна три,четири лъжички като за начало и мисля утре пак Twisted EvilЗсега съм давала пюре от тиква и морков на Хип.Като консистенция бяха добре,нито съм разреждала,нито сгъстявала Peace След като шест дни не бях давала нищо освен мляко,днес-кашичка Crazy За лигавниците - слагам съвсем обикновени с мушамичка отдолу и ги изпирам веднага след хапването /което е свързано и с доста плюене,поне засега/ за да не остават петна Peace

Ейприл честито християнче  bouquet

Калифорниястрахотно,хубаво да си изкарате Peace Предполагам не отивате за постоянно, а на екскурзия Rolling Eyes

за обръщането - обърнала се е два пъти досега от корем по гръб.Не я насилвам,чат пат като се сетя я слагам по корем,като замрънка,че не й е удобно я обръщам веднага Peace Иска да седи,но аз й разрешавам замалко когато е в мен. Самостоятелно седнала не я слагам Naughty Стои и изправена ,пак в мен,като я държа и се поклаща. Сама не може,мисля че не е проблем,като й дойде времето и ще седне,и ще проходи. Каката ни например не е пълзяла никога,направо проходи Peace

Чудя се да излизаме ли...хем ми се излиза ,хем ме мързи Mr. Green

Hug

Общи условия

Активация на акаунт