Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 38

• 49 497
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Та за селската одумка - тук четем, гледаме, вслушваме се, търсим се, благодерим си, помагам си,
превеждаме, споделяме информация, а най-важното слушаме /четем/ когато някой говори - е това се казва възпитание....

# 571
И аз съм тук:) Довечера ще си пусна и първи и втори епизод:)

Много хубави клипчета пускате.

За темата на ЗП - направило ми е впечатление по принцип в живота, че много жени изключително много се озлобяват към други жени, които дръзват да търсят щастие и любов, независимо от положението си, обстоятелствата и т.н. Сякаш...се дразнят, завиждат дълбоко в себе си, затова негодуват и "се възмущават". Не приемат, че може да смениш курса, посоката, пътя в живота, едва ли не - като си взел решение и вече край - няма друг път, трябва да стоиш и да търпиш. Повечето от тези жени нямат никаква смелост за подобно поведение, за борба, затова и се възмущават на онези, които го правят, които търсят и се борят до последно за своята капка любов.
Тъжно е.

# 572

Toзи Вурал ли е,много убав ми се види

# 573
  • Пловдив
тинтири, аз и Славена сме от старите пушки в онази тема. До момента от който започнаха да го дават по БТВ. Едвам сме поддържали темата, повдигали - не знаехме, че ще дойде сериала тук. Същата тема беше като тази сега за нашият сериал. Изведнъж от 20-30 фенки, станаха 200. Разбирам, обществен форум, всеки може да изказва мнение. От това по-хубаво няма. Но обиди и незачитане - това не приемам. Спрях да давам лични мнения там. Но всяка сутрин от уважение към актьорите на ЗП влизам и с чаша кафе, пожелавам добро утро. Мъчно ми е за темата....
Имаше една приказка - слагам ББ: Убий простака с мълчание

# 574
тинтири, аз и Славена сме от старите пушки в онази тема. До момента от който започнаха да го дават по БТВ. Едвам сме поддържали темата, повдигали - незнаехме, че ще дойде сериала тук. Същата тема беше като тази сега за нашият сериал. Изведнъж от 20-30 фенки, станаха 200. Разбирам, обществен форум, всеки може да изказва мнение. От това по-хубаво няма. Но обиди и незачитане - това не приемам. Спрях да давам лични мнения там. Но всяка сутрин от уважение към актьорите на ЗП влизам и с чаша кафе, пожелавам добро утро. Мъчно ми е за темата....
Имаше една приказка - слагам ББ: Убий простака с мълчание

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 575
  • Пловдив

За оправяне на настроението - супер снимчица....

# 576
  • Пловдив

Това са моменти от 2 серия....Как го оплетоха онези гадняри. Като се прибера, ще изгледам отново 3 серия. 4 серия я имаме на руски. Дано повече момичета разбират езика, за да си я преговорим и нея. Непрекъснато влизам в сайта на Еркан - до момента няма нищо ново /за старите серии, както беше обещал/, но лятото е дълго. Имам питане - липсващите серии, ще ги преповторим ли на турски, или направо на 9 ще скачаме. Аз предлагам, даже и на турски - да си ги преговорим..../може да им отделим по 1 ден/. Ще падне и смях в нашите тълкувания. Те са много важни - в смисъл, ще видим пак, как двамата изпитват взаимна омраза и като знаем какво става в края - няма да е като гледане на ням филм.
Чакам мненията Ви.....и предложенията Ви....

# 577
Мариана, да, разбирам ви много добре. Само мога да предполагам колко ви е мъчно за онази тема, все пак сте я поддържали както тази сега. Любов към филма, героите, актьорите и всичко свързано с тях - това е било основата на темата. Но често пъти така се получава...И за мене най-подходящото поведение в случая е вашето, какво да направите.

Този момент, който си пуснала на колажчето много го обичам - когато тя за пръв път хвана ръката му, и то пред Мустафа. Много силен.

Ами аз сериите ги гледах на турски, прочитах само резюметата тук от emely и шеф. Мисля, че е достатъчно. Peace

Ама взаимна омраза между двамата в началото не виждам, само от нейна страна.

# 578
Дано се запази позитивизма в темата ни Peace
Всички са СУПЕР Peace
Можещите запретнаха ръкави и преведоха филма- други от неможещи се изучиха и слагат суб,качват клиповете - сговорна дружина планина повдига Hug
Това го разбирам вече като истински фенове- харесват филма ,милеят за темата...
 а за ЗП - излишен,безсмислен негативизъм-то направо си е мазохизъм Mr. Green .....но комент ooooh!

# 579
  • Пловдив

Ако Ви е домъчняло.....Каква ли са му я измислили ролята за 2 сезон....

# 580
Сложих я  Mr. Green,но не се впечетлиха особено дамите newsm78 щото не е Бихтер а Берен

Повярвай , те от нищо не се впечатляват... Вчера бяха толкова много , нито твоята притча отразиха , нито писмото на Гарлин...Ние тук се броим на пръсти , но нямаше някой да не ги е прочел... Повече няма какво да пиша ...!?  Hug

Нелка мила, не се ядосвай. И аз, като подпаля използвам много силни думи, после съжалявам, но е късно- думите са изречени.Но никога няма да се откажа да вярвам, че хората се променят с времето към по- добро. Надявам се и повечето дами в онази тема с времето ще го осъзнаят и направят- изключения винаги има за съжаление- свят шарен.
И аз не отразих вчерашните ви постове със Славена, но само по една причина- тези прекрасни размисли за смисъла и всичко ценно в живота ми напомниха нещо в което много вярвам, но не исках да обременявам и спамя темата. Сега ще го споделя в този ред на мисли-  моля да ме извините, не искам да ви натоварвам. Аз силно вярвам ,че по-честото  посещение на гробищата, пречиства и облагородява човек. Там всеки, надявам се осъзнава, колко преходно и тленно е всичко и кое има смисъл в живота- настоящето, тук и сега, ДЕЦАТА, човека до нас, любовта и ДОБРОТО. На такова място, въпреки мъката, аз лично се пречиствм. Прави ли ви впечатление в турските сериали, колко често показват тези места за разлика от други филми, и колко са спокойни хората там и след това освободени- това много ми харесва. Рано или късно всеки осъзнава смисъла защо е на този свят, дори и най-големият престъпник- дано е по рано, за да не наранява околните.Мисля , че тези мои размисли имат общо и със сериала ни.
Отново Ви моля за извинение, но забравихме всичко човешко - радвам се , че тук човеците са болшинство. Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 16:02 от sincerita

# 581

Ако Ви е домъчняло.....Каква ли са му я измислили ролята за 2 сезон....

-Да влезе пак в затвора и да му помогнат да мине на левия тротоар,ама много пъти и много хора да му помагат,все пак трябва да са му съпричастни... Mr. Green

# 582
  • София
Мариана той мяза на маймунека от горната снимка Mr. Green

Мяза, мяза - те затова по някое време от 2 сезон и в клетка ще го сложат.
Няма да му се разминат маймунските номера....

............   smile3521............. Joy..........

междудругото аз да ви споделя, че всъщност Ферат Челик ми е много на сърце и като визия и като игра .......дано не внеса смут, но мисля че пресъздава персонажа си перфектно ......... по визия го докарва на една моя младежка любов та може и това да е причината към този бозав младеж да съм по-снизходителна.

# 583
sincerita, много ми харесаха думите ти.
Да, с гробищата е точно така.
Помня една фраза, че човек се изправя сам срещу себе си в планината, на гробищата и в църквата.

Фърат Челик и на мене ми харесва. Като визия. Чаровен е, обаятелен, мъж.
Но във филма ми опротивя. Особено като взе да го раздава флиртаджия...супер долен ми е - хем не пуска Фатмагюл, хем следи Асу и й се бърка, хем сваля и ухажва Мелтем...ужасно, ужасно грозно ми е, отвратих се... Sick

# 584
  • Пловдив

Само като го гледам, как е пресъздал този миг - Енгин - всеки мускул говори.....

Общи условия

Активация на акаунт