Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 38

• 49 626
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
Ани ,много ти е оптимистично слухчето Wink
nelka123 , Peaceхубаво е

Радвам се,че ви е харесала притчата за любовта Hug

# 421
Нелка Hug и преди съм го чела това, много е хубаво, благодаря, че го сподели.  Peace

Изгледах 2 серия... Ужасно е... Как всеки мисли за себе си, как Мукадес се държа в болницата, как мамините синчета като разбраха, че момичето е в болница, се учудиха ( е не, тя ще стане, ще се поизтупа и ще си се прибере вкъщи #Cussing out), как майката на Мустафа жали само и единствено сина си, все едно него са го изнасилили... Никаква мисъл няма за момичето, никаква... Трябваше един чужд човек като Мерием да се появи, за да й помогне и да бъде до нея.
Единствен Керим се разкая, единствено той съжали, върна се на мястото като си мислеше, че тя е още там, очевидно за да й помогне... Разбирам го, разбирам и какво се е случило, но като зрител няма как да не му се ядосвам в тези първи серии Naughty

# 422
  • Пловдив
Ани, това споделих и аз - и 2 серия е много тежка. Веднага обаче се разбира кой какъв образ е в сериала.../след повторното гледане/. Милият Керим какви погледи хвърляше към тримата насилници. Двамата - Вурал и Селим: Ердоан измисли нещо, спаси ни..В тях вече се беше зародила идеята - да натопят Керим....Ох, добре, че знам какво става. Сега само някои моменти ги разбирам по-добре....и си ги припомням...

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 13:04 от mariana51

# 423

Тук е Берен !? Mr. Green

# 424
Момичета-не знам защо,но втора серия ми беше по-тежка от първата.Такава вълна на ярост ме обля към тримата изроди-никакви наченки на съвест,само страх да не би някой да разбере.За Мукито съм коментирала вече-тя си носи кръста на ограничеността,порядките и отхвърлянето от обществото.Само нашия сладур видях на дъното на собственото си отчаяние,изживявайки отвратителното си деяние.Плаках и хълцах с него като малко дете-малеееее,много съм се вживяла,да знаете Embarassed Най-отвратителното за мен беше "майката" на Мустафа.Това изчадие адово може ли да се нарече МАЙКА,да не говорим за ЖЕНА.Пак се разтреперах-ми тя Джеврието от Листопад е сто пъти по за предпочитане. #2gunfire #2gunfireМного се разярих-нервите ми не издържат.
Нямам търпение да дойде 13 серия-тя ми е повратния момент,а 27-любимата.Сигурно 20 пъти съм я гледала Embarassed Embarassed
Извинете ме за излиянието-няма с кой друг да споделя ooooh!

# 425
dettodorowa, относно майките: на мен ми направи впечатлени, че единствено майката на Мелтем изрази съпричастност към Фатмагюл. Мъжките майки разбираемо е защитават синовете си, но поне малко съчувствие към момичето да бяха показали. Все пак са жени!?  Shocked

# 426

Тук е Берен !? Mr. Green

Нели,къде е  newsm78  #Crazy Mr. Green

# 427
  • Пловдив

Modern Talking - Cheri Cheri Lady

ПОЗДРАВ....

http://www.youtube.com/watch?v=eNvUS-6PTbs

# 428
Крюелка,ти си ми набор доколкото знам.От позицията на опита и годините според теб не би ли трябвало първо да изхождат от гледната точка на ЖЕНА,чак тогава на майка.То какво излиза-само който има момиче,и съчувства.Ама това е нечувано просто!Оф,пак запалих моторетката #2gunfire

# 429
И аз съм така. Яхвам метлата! Как пък една не каза на сина си - как не те срам?!  #2gunfire Или за Фатмагюл - да се запита какво ли изпитва тя. Или дори за себе си - къде сбърках?  #Cussing out

# 430
mariana51 ,музиката не я чувам,но тази песен я знам с точките и запетаите,върна ме в 10 -11 клас

# 431
Сещам се и за голямата радост при освобождаването на "юнаците". Беше прекалено! Комшиите май му викат "гьон сурат".

# 432
Славенко,за забравената булка на автогарата-не мога да спра да се смея-добре,че я прочетох,че както ми беше кипнало от2 серия #2gunfire
П.п.И аз имам подобна история-майка ми е от Силистра и отидохме като младоженци на гости на баба ми.Вечерта решихме да ходим на дискотека в съседно село-взимаме на свако мотора и тръгваме.По пътя между селата един голям баир и аз се изхлузвам и оставам на пътя в тъмното на полето #Crazy
Чак пред дискотеката се усетила моята липса и се върна да ме вземе. Joy

# 433
dettodorowa  hahaha Joy Joy Joy милите ни душици,какво ли са мислели дкато са се връщали за нас ,,Дано не я намеря,дано някой друг се смели над бедната ми душа ..."Ама йок нямат тoз късмет

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 14:16 от Slawena

# 434
Сещам се и за голямата радост при освобождаването на "юнаците". Беше прекалено! Комшиите май му викат "гьон сурат".

Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт