Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 38

• 49 494
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
И аз съм тук:) Довечера ще си пусна и първи и втори епизод:)

Много хубави клипчета пускате.

За темата на ЗП - направило ми е впечатление по принцип в живота, че много жени изключително много се озлобяват към други жени, които дръзват да търсят щастие и любов, независимо от положението си, обстоятелствата и т.н. Сякаш...се дразнят, завиждат дълбоко в себе си, затова негодуват и "се възмущават". Не приемат, че може да смениш курса, посоката, пътя в живота, едва ли не - като си взел решение и вече край - няма друг път, трябва да стоиш и да търпиш. Повечето от тези жени нямат никаква смелост за подобно поведение, за борба, затова и се възмущават на онези, които го правят, които търсят и се борят до последно за своята капка любов.
Тъжно е.

Тинтири
, много си млада миличка за такива философски разсъждения... Я кажи на леля на колко си години , че имам един дългун в къщи , който "философства" от както е проговорил..!?  Mr. Green

# 586
Нели

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=948578

Васа Ганчева е починала

# 587
тинтири, аз и Славена сме от старите пушки в онази тема. До момента от който започнаха да го дават по БТВ. Едвам сме поддържали темата, повдигали - не знаехме, че ще дойде сериала тук. Същата тема беше като тази сега за нашият сериал. Изведнъж от 20-30 фенки, станаха 200. Разбирам, обществен форум, всеки може да изказва мнение. От това по-хубаво няма. Но обиди и незачитане - това не приемам. Спрях да давам лични мнения там. Но всяка сутрин от уважение към актьорите на ЗП влизам и с чаша кафе, пожелавам добро утро. Мъчно ми е за темата....
Имаше една приказка - слагам ББ: Убий простака с мълчание

Мацко , права си напълно и думите ти също...!?  Peace

Но , какво да направя като си "обичам" Берен , а знам там какво изливат по нея...  Даже днес "влизайки на едно място" , където много размишлявам , си помислих - колко са в онзи форум , които пишат подобни постове на фона на всички гледащи сериала ...Не са много и се успокоих !?  Mr. Green

# 588
Поклон....

Аз още на обяд във фейса прочетох ooooh!

# 589

Славенко , кажи сега , че не усещам нещата - това написах в онази тема , за предаването в Станция Нова...!?

Благодаря на Бог , че не работя подобно нещо...Навремето изпитвах ужас и като данъчен инспектор  да не изгонят някой счетоводител заради акта ми - особено ако е кадърен и много пъти си затварях очите ...!?  ooooh!  

# 590
  • Пловдив

Я за разпускане - весел и безгрижен и красив Керим....

# 591

Поклон и от мен, много уважавах и почитах тази ерудирана жена!

# 592
Здравейте и от мен   bouquet
Още не съм гледала нищо от филма, но скоро ще започна.
Много харесвам играта на Берен Саат.
За мен е една от най-добрите актриси, и то не само в Турция.
Аз пиша често в темата за Забраненият плод, но там направо е ужас.
Ще пиша повече когато изгледам няколко серии от филма, че за сега и само спам.
Поздрави от мен за хубавата тема и приятелския дух тук.

# 593

Продължава да си е на първо място ...Надявам се този филм да му е като "ракета" за кариерата - заслужава си , от "сериалните" актьори за мен е най-добрия , не съм пристрастна , мога да разгранича добрата игра...!?

Същото казвам и за Берен - израсна много и стана перфектна актриса...!?

http://www.haberuni.com/2011/04/2011-en-iyi-erkek-oyuncu-adaylari/

# 594
Здравейте и от мен   bouquet
Още не съм гледала нищо от филма, но скоро ще започна.
Много харесвам играта на Берен Саат.
За мен е една от най-добрите актриси, и то не само в Турция.
Аз пиша често в темата за Забраненият плод, но там направо е ужас.
Ще пиша повече когато изгледам няколко серии от филма, че за сега и само спам.
Поздрави от мен за хубавата тема и приятелския дух тук.

jujulinka , добре дошла !!!  Hug  bouquet newsm51  love001

Като наваксаш те очакваме , ние сме започнали отново отначало , така , че можеш да се включваш..!? Peace   Peace

# 595
  • Пловдив

За сбед обедно петъчно настроение.....

http://www.youtube.com/watch?v=609GfRJl0v8

# 596
ДОБРЕ ДОШЛА,JUJULINKA

Тук в темата цари мир и спокойствие Hug И аз бях надникнала тук-там,ама не ми допадна тона.Благодарение на всички дами,мами и момичета си намерихме тих пристан,където се разтоварваме от напрегнатото ежедневие.И естествено се наслаждаваме на играта на нашите сладури. Grinning

# 597
Добре дошли на новодошлите Hug

Момичета май тази вечер се очертава тихичко, тъй като повечето ще гледаме ЗП Thinking да се насладим за пореден път на прекрасната игра на Берен Simple Smile

# 598

Toзи Вурал ли е,много убав ми се види
Вурал е, Вурал е Heart Eyes Естествено след Енгин, той е най-добре изглеждащия в серияла по мое мнение Peace Аз понеже нали си ги харесвам черничките.... Embarassed

# 599
  • Пловдив

Мустафа Ви праща поздраави, да гледате от време на време и облака.....

Общи условия

Активация на акаунт