Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 38

• 49 500
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
 newsm45 newsm45 newsm45

подух се от рев ooooh! играта им - игра,диалози,музика- правят филми комшиите и това си е Peace  Берен игра страхотно Peace

# 616
  • Пловдив
Писах в ЗП, да пиша и тук. Две седмици Турция плаче за Бихтер след края на сериала.
За ролята си на Бихтер - Берен получи 62 процента от една анкета, а останалите 38 процента ги поделиха на останалите актьори. За какви 5 лева говорим....
Та нашето момиче е актриса от класа. Може и умее. Не е задължително всички да я харесват - но играта и е превъзходна.....

# 617
  • Пловдив
Аз плаках миналата година по това време. Сега само се възхищавах....Изписала съм си писането.

# 618
  Добър вечер

Благодаря на всички за приятната  тема   bouquet  

По повод на това дали да се гледат 5-8 серия на турски аз до сега търсих инфо . от старите теми обаче и там няма поне за 5 еп. , ще погледна и за другите серии(в 1 тема са )
Чудя се къде ли е Бинзи толкова е направила за филма а после изведнъж изчезва и до този момент не се е появила .Благодаря на Емили и Сара  , че са от самото началото с всички нас

# 619
Писах в ЗП, да пиша и тук. Две седмици Турция плаче за Бихтер след края на сериала.
За ролята си на Бихтер - Берен получи 62 процента от една анкета, а останалите 38 процента ги поделиха на останалите актьори. За какви 5 лева говорим....
Та нашето момиче е актриса от класа. Може и умее. Не е задължително всички да я харесват - но играта и е превъзходна.....

Мацо , не виждам защо да не я харесват.., освен да и завиждат на хубостта...момичето е красиво , талантливо , защо да не го харесват...!?  Sad

# 620
И аз,Мариянка,миналата година плаках много на финала,ама като на нашия такъв рев досега не е било-чак взех да се притеснявам за психичното си равновесие.Ама свикнах вече-колкото пъти гледам поредната серия,толкова пъти си поплаквам на едни и същи моменти. newsm45

# 621
Вярно бе,къде се изгуби binzi?

# 622

Игрален филм момичета. Снимат ги за 1 месец...И двамата и Хазал и Фърат си имат сериали със 2-ри сезони. Споко.....Гугъл превежда идеално пред гугъл хром. За Мустафа става дума - за Фърат...
Би ли да публикувала превода на цялата статия през хром-а/ нямам го ooooh!/  щом се разбира всичко.

# 623
  • Пловдив
Има странни хора на тази земя. Вечно недоволни и сърдити. Много от тях пишейки в ЗП, изразяваха лични становища - от неща които са ги наранили. Това мисля ги караше да пишат напук....Но затова светът е шарен. Не можем да накараме някой да мисли като нас, ако той не иска да ни чуе....Това обаче си е тяхният начин на приемане и затова винаги са сърдити на света....Те страдат, а другите са винаги щастливи от малките радости.....

# 624
И аз,Мариянка,миналата година плаках много на финала,ама като на нашия такъв рев досега не е било-чак взех да се притеснявам за психичното си равновесие.Ама свикнах вече-колкото пъти гледам поредната серия,толкова пъти си поплаквам на едни и същи моменти. newsm45

Нашия сериял е по-добър! Wink Peace

# 625
  • Пловдив

Като плачем, се пречистваме....

# 626
Ios-като се ровя в старите теми-всички са надяват на целувка в по-предните серии,само ти отсичаш-в края на първи сезон! Grinning

# 627
Привет, мили дами Hug
Туко-що изгледах финала на ЗП(не че преди не го бях гледала), а днес пък гледах и 3 епизод на нашето филмче- направо ми се разказа играта. newsm45 newsm45 newsm45
Само мога да кажа, че Берен е страхотна- много го харесвам това момиче и това си е. yes Успява да ме разплаче, а аз обикновено трудно се разплаквам от филми...
За 3 епизод много мисли ми нахлуват в главата, все така объркани и хаотични Mr. Green
В тази серия като чели имаше показани няколко родителски подхода и как те определят до някаква степен живота и характера на децата. Първо ни показват Мерием -възхищавам се на тази жена,  невероятна е, готова е да предаде сина си, само и само да има справедливост. Не всеки е способен да направи такова нещо... Има причина защо Керим е толкова човечен и тази причина се нарича Мерием. Ех, да имаше повече хора като нея... А в контраст ми дават майката на Селим, която рони сълзи и казва как никога няма да прости на сина си Whistling да, видяхме го и това колко е вярно Whistling. Замислих се как тия тримата хубостници са научени от родителите си - че всичко може да се реши, стига да имаш достатъчната сума пари в джоба си, как всичко може да се оправи, щом имаш нужното име и власт Sick то затова тия тримата са и на тоя хал ooooh! И да не забравяме не на последно място, родителите на Мустафа- успяха да дадат на сина си най-грешния съвет, но пък и на него съвсем малко му трябваше, за да остави Фатма. Сърцераздирателна беше сцената с горящата къща, мечти и бъдеще на това момиче Sad
Наистина съм в много странно настроение днес, ще ме извините  bouquet
На новите момичета- добре дошли Hug

# 628
  • Пловдив
Аз сега започвам да гледам 3 серия...Гледах преди малко 18 на облака, финала на ЗП - ще откачим с тези сериали....

# 629
Ани,много добре те разбираме!И аз наскоро коментирах точно майката на Мустафа-що за МАЙКА е това чудовище-как постоянно жалеше и опяваше скъпоценното си синче Twisted Evil Как и даде сърце да изрече тия думи на това наранено девойче.Нима нито за миг не се постави като жена на нейното място. #Cussing outИ Мустафата,потънал в собственото си самосъжаление и наранено мъжко его-жалък бездушен егоист....червей...плазмодий.Оф,да спирам,че пак яхнах метлата.Извинете ме Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт