Нетърпеливо да отиде на моренце е ФЕВРУАРСКОТО ни сладичко детенце - 34

• 23 613
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • offshore & overseas
Ааа, не, опазих си пионките, но с риск за нервите си, успях да я пообуча малко, ще има полза в бъдеще.

Ам чи кво, бре, добре рисува младежа, че и чувство за хумор има. Тооо някои знаменити художници дори са далече от неговия талант.

Като сме се захвалвали, ето ме мене преди 3 месеца:

Само тва имам сканиргано, напоследък е задобряла, но рисува предимно принцеси.
 hahaha

П.П. Никич, да си отворим отделна темичка за четригодишните, м?

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 16:26 от Мяуче

# 286
  • София
Ох посмях се от сърце, на последните постове .. имах нужда  Joy Joy Joy

# 287
  • София
 Embarassed Embarassed Embarassed надявам се, че не досаждаме на останалите в темата с подтемата ни за 4-годишните! Ако е така, смирено моля за извинение и повече така няма да правя.  Laughing Иначе  с други нещъ да споделям ни за големия, ни за малкия, само с вас.  Hug

Айде моя работен ден продължава, Чочо се събуди наакан и докато събера остатъците от Борковото рязане, нашите си играят на любимата игра - плюят на пода и мажат.  Twisted Evil Е как дан съ гордееш с таквиз деца!  bowuu

П.П. Мяуска, брей, брей! Браво на Халята, много добре рисува нистина!  Heart Eyes

# 288
  • offshore & overseas
Не, бе, Никич, веселим хората, не вервам да досаждаме, иначе действието skip всички го знаят (и предполагам прилагат). hahaha

Нали и Чочо, и Люда, и останалите мамуни, ще додат на тоя хал, четиригодишния, та е добре отся да подготвяме майчиците.

И аз на твое място бих била горда, особено ако не си изпусна нервите...

# 289
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Не, бе, мацки - НЕ досаждате Simple Smile Искрено се смях на рисунките  Joy А, като пусна Ника първата, викнах мъжО да се види след 3 години по къси гащи какво ще представлява  hahaha ... Ама, и той се посмя на това на какво ще приличам аз Simple Smile

# 290
Уникални са! Grinning Имат си талант децата. Mr. Green

# 291
  • До Балкана
Ама хич не досаждате! Много интересно ми е и поучително! Hug Толкова съм се сраснала с темичката, че всичко свързано с вас ми е интересно! Heart Eyes

# 292
Ако знаете как хубаво ми подействахте Hug Много обичам като вземете да споделяте за по-големите дечица Heart Eyes
Успокоих се,че не само на Сиси фонтанелата  не е затворена.
Сияна днес вдигна Т.Не мога да и вкарам в устата нито нурофен,нито панадол ooooh! Пищи,плюе...Колко време след тази ваксина е нормално да има реакции?На последната ваксина се изложихме,до сега не бе вдигала Т от ваксина.
Педи каза,че следващата ваксина е чак на 6 години Thinking
Кристинче браво на баба ти!
Евала,че успяваш да накараш малкия да си хапва всичко!

# 293
  • някъде тук
Ей,Ника,Мяу,хич не досаждате HugОправихте ми настроението  Laughing Стана ми много мило като видях рисунките Heart Eyes

Пухи, и Жоро снощи ми вдигна Т 37,6 дадох Нурофен ,обаче през ноща ми се събуди в 3.00 и неможа да заспи до 5,30 #Crazy Сутринта също вдигна 37,0  беше кисел ,мрънкащ,абе въобще гадна работа Rolling Eyes Следобед вече беше по добре ,сега преди да си легне мерих Т нямаше,дано да нямам проблеми тази нощ.

Неви,как сте?

# 294
  • София
Никак не ми досаждате с разказите за по-големите дечица, даже напротив! Дайте още!  Heart Eyes
Те Борко, Халята, Софи, Дината и другите, по-рядко споменавани каки и батковци, са си все наши!  Hug Hug Hug

Уф, леко се приповдигнах, днес с триста зора написах цели четири (ама непълни  Mr. Green ) страници.  bowuu hahaha

Извинявайте, че нямам сили да ви коментирам. Просто се хвърлям на леглото и се надявам дребното да не се излюпи прекалено рано.  Praynig Между другото днес изби зъб №6 на Дидиbowuu  Mr. Green

# 295
Благодаря ви за милите думи за бабчето ми Heart Eyes

Може да ме подкрепяте в храненето на дребния, но аз си имам основание.Като дете ядех само лютеница, масло,кашкавал и пастет!!ама в буквалния смисъл!Никакви плодове, никакви зеленчуци,никакви супи,млечни продукти и т.н.Всичко това от глезотия!След като заживях с баба ми за няколко години, защото роДителите ми бяха в чужбина, проядох всичко без чушки и тиквички.После в спортното училище проядох и чушки Mr. Green

Та идеята ми е такава-Ако оставиш едно дете да яде каквото си иска, то е ясно, че ще е основно на кроасани, кроки,вафли и т.н , съответно ще започнат проблеми с червата,липса на витамини,слаба имунна система....Просто всичко е въпрос на дисциплина и култура.Или измисляш начин как да му поднесеш здравословната храна или го оставяш да яде боклуци.
Когато Калоян ми откаже нещо, аз не му предлагам друго, свалям го от столчето,все едно се е нахранил, след 30 мин. пак така.До сега до 3-тия път се излъгва и го изяжда.
А ако има пориви на повръщане, гадене, минавам на друга тактика.Започвам да му измислям различни манджи с въпросния зеленчук(например) и слагам по малко от него.Така с всеки изминал път увеличавам дозата на въпросното ''гадно'' нещо и той свиква с него.
До момента няма нещо, което да не обича!!Малко го дразни грахта, заради люспите, но започнах да я пасирам леко и така....
Все пак, каквато храна ядем, такова е и тялото ни!Не може да се храним с боклуци, пък да искаме да сме здрави и да се чувстваме добре.А и друг път съм ви казвала, че с мъжа ми сме израснали по спортни интернати и малко или много дисциплината ни е в кръвта Crazy

# 296
  • София
Ха добрютро,
Преди да тръгна към Веслец, да си прочета темата, че борбата с ДА е тежка и трудна!  Mr. Green
Оф, Ника, Мяу... много са готини и Халюша и Борко! Даже бих казала, че Халюша рисува много добре, детето има талант, определено! А Борковия татко по къси гащи искрено ме зарадва  Laughing
До рязането с ножица... дишай дълбоко, Ника! Софи понеже е схваната доста в ръцете и фината моторика доста й куца, да кажем, щото се е метнала на мама  Whistling , не е много добре в рязането. Кръгчетата са всичко друго, но не и кръгче, иначе права линия като хората прави от тази година. Не го подпуквай детето, вземи му ножица за левичар (специална е) и така Simple Smile
Пък като сте взели да се фукате с портрети, да ви покажа и моя - нарисуван от Софи на 6 г и 10 м, подарен ми за рождения ден. цък  Laughing МноО съм готЯна, я  Crazy
Аз пък да ви се похваля - най-изненадващо за мен, вчера бях на кръчма Simple Smile с колегите и шефа ми германец. Брей то това да седнеш на маса и да не тичаш след деца... и приказката да си чуеш и ... абе хубаво си е. Сравних и Калина с детето на германеца, което е с 2 дни по-голямо. Еднакви калпазанки са, мдам. Да знаете, че и у чужбинско децата пак правят бели, което искрено ме успокои, че като ги гледам какви са дисциплинирани германчетата по морето ми е идвало да се гръмна Crazy
Айде, хубав ден ви желая  Hug Стискайте ми палци чичко митничар да се е наспал и да не е станал с нЕкои органи напред, та да мога да свърша по-бързо.  Crazy
И едно кафе за добрютро:

# 297
Добрютро, дами!
Слънчи, мерси за кафето! Hug
Портретът ти е уникален! Joy
И на Борко и на Халята произведенията са за изложба...на Пикасо. Simple Smile
Забелязах, че Моника от година-две дръпна сериозно в рисуването и изведнъж (без да разбера кога) рисунките изведнъж спряха да приличат повече на извънземни и повече на хора. Смея да твърдя, че сега рисува много добре, но нямам пример в момента под ръка. Ама, ще изровя! Flutter

# 298
  • Най-зеленият остров
Добро утрооо!
Слънчо, с кеф си изпих твоето кафе. То аз дето живея до морето от две седмици не съм го виждала /гадно времето/ и беше ми домъчняло за него.
Ники, Мяуче да ги нацелувате вашите четири годишни. Сама седя пред компютъра и си се хиля като идиот на постовете ви. А за рисунките няма да коментирам - уникални са. Аз срам не Срам ще си призная, че Дени по принцип обича да рисува още от много малка но нищо особено / както каза другото Коте приличат повече на извънземно/, и чудо: когато започна пред-училище пожела да я запишем на рисуване и изведнъж нейните рисунки тръгнаха по изложби, госпожата и ми беше даже малко обидена, че съм и крила такъв талант  Simple Smile .  Как не съм я забелязала промяната не знам  Embarassed  Embarassed  Embarassed .
Кристинче, и аз уж съм на този принцип за храната и успях да науча Дени почти всичко полезно да яде, но май Дени беше по-кротка и добричка от Ния и по-лесно приемаше нещата. Това зверче като и подам нещо може и да се излъжи и да си отвори устата, Но ако не и харесва се връща на фонтан  Sick и се започва едно въртене на главата с викове НЕЕЕЕЕЕЕЕ. Тъй като и тя се е позапекла вчера и правя плодово пюре от праскова и синя слива, е не пожела да го яде. Баща и извади пакета със зърнената закуска на Дени и ела да видиш каква УУста отвори но само към него  Laughing.
 Леле, аз изписах света  Blush- простете. Лек и по-слънчев ден ви желая от сърце   bouquet  bouquet   bouquet

# 299
Не можах да изровя рисунка на семейството, но попаднах на това Simple Smile:

Общи условия

Активация на акаунт