Нетърпеливо да отиде на моренце е ФЕВРУАРСКОТО ни сладичко детенце - 34

• 23 613
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Мацки, хайде тук и/ли в специалната тема, посветена на събора, да се преброят мамите, желаещи да дойдат на 4-5.09 на срещичката на февруарки 2010, които не ползват Фейсбук. Броенето ще върви паралелно и на трите места. Hug

# 601
Мале Теди много висока Т  Shocked ,горкичката Алекс  Rolling Eyes .Ама не ми се вярва от зъби чак до 40,1 да стигне  Rolling Eyes .Дано бързо да се оправи кукличката  Praynig ,дръж ни в течение  Hug
Слънчи майка ми ще стане на 44г. тази година  bowuu .Млада и зелена дето се вика,ама нещо май ни пропадат плановете  за аквапрка  Tired
За кг-те аз съм 51 кг. на 168 см. ,а влязох да раждам 83 кг.  hahaha Blush .Добре,че природата се смили над мен и си изчезнаха сами,че аз диета не мога да пазя  Whistling

# 602
  • София
Теди, бързо да оздравява Алекс  Praynig Аз досега урина не съм успяла да взема на нито една от двете моми.  Crossing Arms
Микиии, че майка ти много млада  #Crazy Баси, аз съм на 35, а голямото ми е на 7, а твоята на 44 вече е баба, да е жива и здрава  Hug Колкото до килата - така е, към по-младите се смилява природата, колкото повече качваш годинки, толкова по-трудно става.  newsm78

# 603
Тединко, много висока Т, бе! Милото Алексче!  Hug Чак пък 40 градуса от зъби..., ама дано те да са причината.  Praynig Хайде, да се оправя скорострелно душичето, ти да се отдъхнеш и да не се тревожиш, че да не се бунтува и Точица! Гушкаме ви силно!  Hug
Благодаря на всички за честитките по случай раждането на нашата кръщелница!  Hug Дай Боже пожеланията ви да се сбъднат!  Praynig Мама Ети е с много вътрешни разкъсвания, шили са я с пълна упойка милата и доста я боли, но бебка е добре... Не случила на лекарска смяна душицата- двамата доктори били намусени, че ги събудили в 4ч. сутринта. И другото, което ме озадачи е, че вчера до 16:30 бебка стоеше все още ненахранена, защото на Ети не й слиза коластрата даже и с помпа, но и никой не й дава аМ да се нахрани. Днес още не съм чувала Мариетка и не знам нахраниха ли го това дете или гладно стои. Жестоко ми се стори! Нормално ли е това? Аз като раждах имах две съквартирантки в стаята, които също по незнайни причини не успяха да закърмят и на всеки 3 часа сестите им носеха шишенца АМ за бебчовците, а отделно аз, като се цедях, им давах кърмата си, вместо да я хвърлям в мивката, та си хапваха дечицата.
Мики, и моята мама е от младите бабчета- на 45 г. Гот е да имаш млади родители! Разликата ми с моите е 19 г. и сме на един акъл, дет' се вика.  Wink
Ние вчера с Лекси бяхме на контролен преглед при дерматоложката- минаха обривите и намаляваме мазането с кремчетата постепенно. Ходихме и на разходка до Традиционния панаир на киселото мляко в нашия град. Има доста интересни щандове с предмети от приложното изкуство- бижута, сувенири, грънци и какво ли още не от всякакви материали. И концерти на чуждестранни и български танцови групи има всяка вечер- малко разнообразие за скучния ни градец. Днес следобед май пак ще сме там.

# 604
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Теди, как е Алито?
Танче, може ли малко разяснение за срещата? Аз фейсбук не ползвам, а в темата за националната среща - не намирам предложенията  Embarassed

# 605
Имам малко време и ще ти отговоря вместо Танчето.
Сега се преброяваме колко човека имаме възможност за 4-5.09, за да можем после да преценим къде ще е възможно да се класираме според бройката (в кой хотел, комплекс) за тези дни. Ще пишем и тук като стигнем дотам.

# 606
  • York
Аз само да допълня Рали, че всички желаещи трябва да са наясно все пак, че ще е необходимо някакво плащане да се осъществи, когато намерим място, та да са подготвени.  Peace

# 607
  • София
Добър вечер!   bouquet

Аз влизам, за да поздравя Ла вида и щерката ѝ за резултатите от диетата  Peace, да съчувствам на Теди за стреса около къдричката и температурата (не мога да помогна за пишкането, аз отсега се терзая как ще се оправя с изследванията за ДГ, Диди стиска по 3-4 часа без да пишка понякога  Confused ) иииии да ви се похваля, че станах леля (макар и без роднинска връзка) на едно прекрасно момиченце - ГабриелаHeart Eyes Не съм го виждала още (родило се е в късния следобед), но съм много, много щастлива. Вълнувам се като за свое дете (като изключим кофти момента с възстановяването), защото скоро не се е раждало детенце на толкова близки хора. Много яко.  Crazy Дано да е здравичко, пък аз съм сигурна, че прекрасните му родители ще му дадат много лИбоФ.  Heart Eyes

# 608
Юхуу да е жива и здрава малката принцеска!
Какво като нямате роднинска връзка,важно е,че сте си близки!Понякога хората с които нямаш една кръв те разбират много по-добре!
Сияна тук си има три прекрасни лели(с които нямаме роднинска връзка),но толкова се обичат Simple Smile и добре,че са ми те,че съм за никъде иначе!
Купих шише като старото,но явно детето не иска вече мляко.Започна едно реване,по-зле от вчера ooooh! Лошото е,че не вечеря много и се притеснявам да не е гладна.
А и сега по какъв начин да и набавям нужното мляко?Как да и променя режима на хранене?
Много ви се радвам за срещата!Съжалявам само,че сигурно няма да мога да присъствам,защото мислим края на другия месец да си ходим към Горна Оряховица и ще ми дойде финансово нанагорно да отидем след седмица-две пак натам Confused

# 609
здравейте,
аз пак по малките часове, ама бяхме на гости и вечеряхме късно и не мога още да заспя  Confused. как ми се идва и на мен на тази срещааааа, ама надали....... и все пак, надеждата умира последна, нали Simple Smile
честито на танчето и юхуу за принцесите  Heart Eyes много готино /много се радвам на бебчовци, дано и мен ме огрее скоро/ Simple Smile
аз малко ни в клин ни в ръкав, но много ми се ще да си изкажа щастието. Амели е от 7 месечна е с АБКМ /правиха кръвен тест/. знам, че в БГ го отричат, но тук се прави. тогава изследваха и други алергенни групи и например показа алергия само към краве мляко, яйце и прах. което се и доказа при захранването, не ми е реагирала никога на телешко, риба, соя и т.н. тогава след консултация с диетолог, решихме, че до 18 м. ще бъдат изключени от менюто всички продукти съдържащи мляко и яйце, за да може един вид организма да 'забрави', че така е реагирал, т.е. да го израсте. аз обаче настоях и направихме теста преди 3 седмици иии нивата са спаднали, на млякото е 0, 25, а яйцето - 1, 3. мноооого съм щастлива. днес направих овесени сладки с масло и Амели с удоволствие си хапна. е, само една, но утре с 1/2 повече Simple Smile
а като сте заговорили за зъби, ние имаме само 2 /д-в-а!!!!/ и не ми се мисли като започнат да излизат 'сериозните' как ще сме  Sad дано малкото съкровище се оправи бързо!
малко разхвърлян пост стана, ама..... Wink
хайде, лека нощ и хубав ден утре /по-възможност не много горещ/ Simple Smile

# 610
  • София
Айде, че съм сложила кафето да се прави!  Mr. Green

Хубав ден!   bouquet

# 611
  • София

ДУ!

Честито на Танчето и Юхуу за малките сладурки! Да са живи и здрави!

Теди, Hug Дано сте добре и двете вече!

Ясен е с разбита уста, подуто око и вече с температура. За окото се погрижи да си изсипе половината крем за подсичане. Не знам как го махнах. Той не се мие и накрая със сапун му го мих. Предполагам, че температурата е от зъби защото много плаче и се опитва да си изяде ръцете. Дадох ми Нутофен да се успокои, че е в истерия от 4 часа през ноща Tired

Едно стихче да ви метна...само да не вземе да се обиди някоя мама...много е смешно/вярно. То и аз се припознах Laughing

Бг мама всичко знае
и не може да си трае.
Щом развихри се дебатa,
яхват мамите метлата.
"Туй, ваксините, са чума,
хич и да не става дума!"
Щом хомеопат го казва,
няма що да се доказва.
БГ мама в сайт прочела
конспирация дебела:
Фарма-мафия голяма
дебнела над наш'та мама!
Туй веднага потвърдила
на пазара лелка мила.
Тя подробности разбрала,
пък от шоуто на Гала.
Мама хвърлила престилката,
памперсите и точилката,
седнала пред компа бясна
във главата с мисъл ясна:
"Тия лекари със хъс
ще натиря в кучи г*з!
Информирана от врачки,
екстрасенси и баячки
имам право, и избирам:
бебето не ваксинирам!"
Мамите са като ято,
форума превръщат в блато,
а опиташ ли да спориш
няма шанс да се пребориш
Дори науката е няма
пред мощта на бг мама!

Лек ден!

# 612
 Laughing Абе аз не се разпознавам.

Честито за новите попълнения на Юхуу и Танчето!  bouquet Heart Eyes

# 613
Добро утро!
Благодаря за кафетата. Hug
Юхче, честита ти племенничка! Много да си я обичаш и да си я глезиш! Heart Eyes
Амели, чудесно е, че реакциите към алергените намаляват! Дано скоро съвсем забравите за тези хранителни кахъри! Hug
Ел, и мен ме няма в стихчето, но откривам разни истини в него. Laughing
Прекрасен ден ви желая!

# 614
  • София
 Добро утро!
Юхче, честита ти племенничка и на теб! Да е жива и здрава, чудно е, че Диди ще си има другарче за игри  Hug
Амели, нормално е АБКМ да почне да отшумява след 18-я месец, а към 2-та годинка напълно да изчезне. За нея съм изчела доста ( и двете ми деца бяха/са с АБКМ) и специално тя е изцяло преодолима. Но ако се вкарат кроспротеинови алергии, например към свинско месо или риба, там нещата са по-сериозни. Слава Богу, яйцата не са в тази група  Peace Майка ми, която е лекарка, непрекъснато се интересува от новостите по казуса от педиатричните конференции в БГ (има доста колежки педиатърки и пита), та аз да кажа, като препатила - мисля, че поводи за притеснения няма! Полека лека ще десенсибилизираме дечицата, в нашия форум са 3 бр. - Марти на Сашкова, моята Калина и твоята Амели. Аз избягвам много да мрънкам/пиша по темата, за да не се стряскат излишно останалите мами и да не търсят скрити симптоми при неалергичните си дечица, но отвреме на време със Сашкова правим един кратичък разбор на прогреса  Laughing Много ще се радвам да проследим и вашия с Амели  Hug
Ел, има истини в това стихче, на мен ми е смешно, но определено не се разпознавам в него  Mr. Green Аз не вярвам в световна конспирация за ваксините, напротив, смятам, че са нужни, а на хомеопатията не вярвам нито грам  Rolling Eyes Въпреки това, каката е лекувана 2 пъти с хомеопатични лекарства, при нея беше пълен провал това лечение и се доверявам на традиционната медицина  Peace
Оф, МиОто ме сюрпризира, че колата, с която мислехме да пътуваме за морето, имала проблем. Отиде да я прави  ooooh! Уйде ми планирания мол  Crazy
Хайде, хубав ден ви желая   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт