Нетърпеливо да отиде на моренце е ФЕВРУАРСКОТО ни сладичко детенце - 34

• 23 610
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Оф, кво е сега "уголемени легенчета на бъбречетата"??? #Cussing out Cry Tired

Бях на ФМ при докторката дето ми прави ФМ и с предната бременност, ама сега ми каза ей тва...питах я какво значи...единственото което каза е, че трябва да се следи  #Cussing out

Баси...другия вторник имам час при Марков, ама до тогава ще умра 100 пъти  Tired

# 661
Теди, това се нарича "хидронефроза", но не бързай да се стряскаш с разни диагнози.
В интернет има доста статии по темата, но не те съветвам да ги четеш. В повечето случаи това изчезва до раждането, а ако не изчезне, се следи с периодично взимане на урина. Peace
Всичко ще бъде наред, не се притеснявай! Hug

# 662
Аз се връщам от ФМ и усмивката не слиза от лицето ми и затова бързам да споделя!!!
Само да сме здрави и мечтата ми да имам момче и момиче ще се сбъдне! Чакам малка принцеса, която е здравичка и всичко е наред за момента  Heart Eyes. Върви със седмица напред (забременяла съм по-рано от очакваното) и термина ми за момента се изтегля на 29.01  Wink. Много сме щастливи!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Теди, мисля, Ника е наясно с това, ако не бъркам, но наистина помня, че трябва само да се следят нещата и в повечето случаи всичко се оправя до раждането! Не се притснявай, моля те!  Hug Hug Hug

# 663
  • София
Теди, и аз се стих за Ника. Всичко ще е наред Hug Бързо да минава времето до Марков!!!

Рали,  и тук да кажа колко много се радвам newsm44 Все едно аз ще си имам момиче ( толкова много искам) Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Живи и здрави да сте! Усмихна ми вечера Hug

# 664
Мяу, гадатеските ти способности тотално ги е хванала липсата! Mr. Green

Рали, супер! Айде честити розови гащи, оправи ми настроението, което тия дни е под нулата. Като знам що дрехи накупува за Йони, съм сигурна че бебка ще е истинска принцеска с прическа и т.н.  Heart Eyes

# 665
  • offshore & overseas
Мяу, гадатеските ти способности тотално ги е хванала липсата! Mr. Green
Joy

Има време, ще видим. Twisted Evil

# 666
Рали честити розови гащи  Hug
Теди не мога да дам съвет ,но изчакай Марков,той ще ти даде най-доброто мнение и ще ти обясни най-добре.И аз ти препоръчвам да не четеш в нета .Стисам палци да е фалшива тревога  Praynig Hug
Мяу супер снимки  Peace
Явор днес беше меко казано ужасен  ooooh! .Цял ден мрънка и се тръшка за всичко.Поне не се напика нито веднъж на вън,но за сметка на това се изака на килима съвсем нарочно  Crossing Arms
Досадно му е малко това с пишкането и се страхувам,че може и да се откаже  Rolling Eyes . Иначе на следобедния сън памперса беше сух ,а и през ноща ме вдигна веднъж за да пишка  ThinkingДано да е бил просто куц деня  Praynig .

# 667
# 668
  • До Балкана
Добро утро!
Ралииииииии,  честита ти розова вест! Прекрасна новина! stork-girl
Тединка, мисля че при Ника бяха казали такова нещо (дали не беше споделила, че и за двамата чаровника), но само се следи и това е! Да не суфлирам като някоя ерна станция, като дойде Ники ще ти обясни най-добре! Ще видиш, че до МАрков всичко ще е ок!  Hug

# 669
  • София
Добро утро!
Юху, благодарско за кафенцето и чудната закуска!   bouquet

Рали, честито! от известно време звездите упорито ми го говореха, че ще имаш момиченце. Аз бях споделила, че даже сънувах русичка госпожичка, много ми приличаше на теб, но беше руса, а ти й връзваше розова панделка. Аз тогава го споделих де, ама сега вече да си кажа. Беше на годинка - годинка и нещо и се усмихваше, имаше много сладка усмивка. Живот и здраве, ще изчакаме снимки от тоз период на твоята кукла да видим дали съм далече от сънуваната кукличка. Не се чудете, момичета, определено дъската ми се е разхлопала  Crazy
Колкото до изместването на термина - в един момент ни със Софи, ни с Калина знаех кога е  Mr. Green Софи трябваше да се роди поне месец по-рано, дрън дрън, роди се баш на термин, а Калина се роди 2 седмици по-рано, като май и аз имам известна вина за товаа...  Embarassed Просто 4 изкачвания до 4 етаж и после до партера май доведоха до това секциото да стане от планирано на спешно.  Crazy А и обикновено второто детенце е по-едричко от първото, поживем увидем Simple Smile
Теди, тъй като съм лекарско чедо, та лекарката и сестрата, колежки на мама, си позовляваха да говорят малко по-свободно към мен, по отношение на изследвания и т.н. Та ще ти кажа какво ми беше казала акушерката. Тя ми беше казала, че при мен всичко е нормално и ако мога да се въздържам от излишни изследвания, ФМ, 3Д. Каза ми, че особено на 3Д-то обикновено шашкат майките с 2 диагнози - хидронефроза и увреден съд на пъпната връв. И двете неща се  "израстват" вътреутробно, 99% от случаите няма нищо. Но се казва - следете по-често. Трик за допълнителни прегледи и за още пари... както знаем всички, по ЗК не се покрива нито 3Д, нито ФМ.ФМ ми я прави моята следяща лекарка, бих казала на всеки преглед, т.к. ехографа го позволяваше.  Много се надявам при теб положението да е точно такова, да няма нищо с куклата.  Peace
А иначе имам приятелка, чието детенце се роди така. Живо и здраво 5 годишно терминаторче е, нЕма му нищо. Единствено при всяко разболяване следят да няма бактерии в урината.  Все пак съм сигурна, че и Ника ще те посъветва щом се появи  Hug Hug
Мики, има и такива дни. При нас такъв беше онзи ден, в който ходих да плащам морето, Калина беше изкукуригала в мое отсъствие, беше спала само 40 мин и едвам я издържах докато си легна в 21:30  Crazy ВЕрвай ми, Явко няма да се откаже, на тази възраст им е досадано да им прекъсваш играта и да го занимаваш с някакво пишкане, но споко! Ако го спариш с един памп, много набързо ще се върне към гащите и пишкането  Peace
При нас и двете моми са нещо много превъзбудени... особено каката, което избива до това, че не знае къде се намира. Отдавам го на приближаващото море. Побърка ме, ей... ама кога тръгнваме, ама кои дрехи ще вземем, ама в колко часа, ама "ще ми напомниш ли, мамо, да покажа на тати колко хубаво плувам без пояс и плувки?" (Софи не може да плува), "Ама може ли да вземем, (дълъг списък излишни неща), мамо, моляяяя тееее" Crazy ooooh! Калина пък иска да си облича сама банските, не може, реве и се тръшка, а аз имам работа за целия китайски народ  Crazy Поне успях да сготвя, а днеска ми е ден и за спорт...
Хубав ден ви желая на всички и много  Hug

# 670
Добро утро момичета  wavey

Хайде да помоля за едни стиснати палчета. Док ми се обади преди половин час и ми каза, че ми е уредил преглед при д-р Марков в Майчин дом, за да види бъбречетата на беба. Дано всичко е наред  Praynig

# 671
  • София
Теди  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 672
Теди стискам силно!Всичко ще е наред,ще видиш! Hug
Ралии честита ти розова новинка Grinning Многоо ви се радвам Hug
Слънчи сигурно се вълнува каката,за това е така Hug

# 673
  • София
Теди стискам палци  Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 674
Добро утро!
Юхче, мерси за отрупаната маса, но днес съм на плодове. Grinning
Рали, поне за теб не сбърках. Знаех си, че ще имаш момиченце и много се радвам, че мечтата ти се е сбъднала! Hug
Теди, повтарям - всичко ще бъде наред! Peace
Мики, има и такива дни - търпение... Hug

Общи условия

Активация на акаунт