Имам само едно предложение (на съвети съм щедра
) - да вземем да подменим (говоря в 1л.мн.ч. само проформа
) снимките на бебоците в началото, че хич не отива на нашите терминаторчета. 

Както и всякакви боклучета. За сметка на това пък само от време на време тика по нещо в устата, в по-голямата част от времето само разглежда и хвърля дреболиите/боклуците от земята. 
Дано Тин бързо бързо се закрепи и да не се мъчиш поне с това! 
Как може така да се изказват по повод Ясен? Акъла ми не го побира просто... Аз ако съм на тях ще ви досаждам постоянно да го взимам да го гледам, да го храня и да го занимавам, въобще сигурно ще го разлигавя тотално и ще се чудите как да ме изгоните от вас (или съответно как да си приберете детето от мен). Как е възможно да приемат като тежест гледането на тяхното собствено очарователно, здраво, енергично внуче?
Иначе съвет тук не мога да дам. Освен по-често да ходиш да зареждаш батериите при майка си...
Иначе за Диди в парка - тя по принцип е спокойна и не мрънка много, както ви казах и не говори, но просто много шава и постоянно е в движение - ходи, пипа, прави, струва, обикаля нон-стоп като някакъв часови и е неуморна. 

в новата тема почти на чат ще го обърнемЕ
Дебна я като диверсант, ама на... изпускам я понякога 

ПалнАх като го прочетох, ама исках да преброя до десет да не те подгявам и аз, че... но мнението ми остана непроменено. Честно, спокойно бих обясника на миОто, че имам нужда от известно време да усвои детето тези навици, + английски, пиано и светски дворцов етикет, та си мисля да му спестя срещите с неговите родители. И да не се сърди, но все пак искам внук им да покрие нужните критерии, няма да ги излага или да ги поставя в неудобно положение да не могат да се справят. 

А Калина не е гении, но ми се види умно и будно детенце 

Иначе Ирина я знам, даже снимки коментирам....
Сватбата много ми хареса !
Нашата баба умира за Марти, мен може да не харесва, но него го гледа, докато съм на работа.. ама всеки луд с номера си !
, защото не бях спала и той реве ли реве.. и го мятах по леглото.. да ме убиете с камъни заслужавам, за тази си постъпка .. ама като не мисли трезво 4овек. 

Сега сме вси4ко за тях

Калина пък ме пита що баща ѝ бил дебел. Ми кво да ѝ каа, той не спира да ѝ обяснява, как баба му го била тъпкала със захар и колко вредно се оказало тва за фигурата му 

Иначе Ирина я знам, даже снимки коментирам....
Сватбата много ми хареса !

), ама пък ако тръгнем наново да качваме пак ще мине много време, да не говорим за опасността да се съберат едва 15-тина снимки (колкото са по-редовно пишещите).
Последното е леко редичко и ми се стори, че има малко слуз.

Много ми е важно мнението ви защото един глас ме пита тихичко " Дали пък аз не съм лоша и нахална?" Слънчи, това с усвояването на светски дворцов етикет ще го ползвам
Препоръчани теми