Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 4

• 60 630
  • 734
  •   2
Отговори
# 645
Споко,корейските хоръри не са кой знае какво,предполагам,че ще е по-скоро трилър с хорър елементи.
Виж ако беше японски филма Sunglasses,те са ненадминатие в този жанр...все още ме побиват тръпки като видя момиченце с бяла рокля или късно вечер когато ми звъни телефона Tired

# 646
Тайна, честит рожденник! Да е жив, здрав и много щастлив! И се сещам, че показваше много хубави пилешки бутчета в готварския форум, аз торта ще откажа сега лятото, но виж тях - не.  Laughing

Заговорихме за No Min Woo и аз отново поддадох. За да си попълня колекцията с него сега си свалих и A Frozen Flower, за който съм чела преди години, но така и никога не се реших да гледам, щото нали тогава още "не обичах нищо корейско". Да се бия по тиквата сега...
Свалих си и Story of Wine (2008), но, нооо прерових нета, какви ли не форуми -  нито английски, нито руски субтитри - НЯМА. Само японски и тайвански.

Нария, сигурно 100-тина клипа, откъси и какво ли не изгледах с него в Youtube, но когато го видях и в клипове от посещението му в Африка преди няколко месеца - цък, цък и Разказ от него за преживяното в Африка (с английски субтитри), започнах да се питам - Той истински ли е или не?

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 15:45 от rossonera

# 647
  • София
 Тайна,     

Да е живо и здраво внучето  и ти да му помагаш наесен,че нали знаете колко е важен този "Цар Буквар" Grinning  bouquet

Аз снощи изгледах въпросния филм с интернационално участие и дълго не можах да се освестя. Мисля, че посланието му се съдържа в думите на оня психар:"Страданията на човечеството са чудото на Вселената.Има ли нещо по-красиво от това?"  и после отпратка към Голгота.
Има връзка и с източната максима, че страданието пречиства и със смисъла на разпятието. Амбициозна идея са си поставили авторите на филма, но според мен, не можаха да я разгърнат достатъчно и накрая, аз поне,се почувствах подтисната. Но, още веднъж, адмирации за Кими. Мога вече да кажа, че съм го гледала в много превъплащения и съм убедена, че може да се справи с всякаква роля. Искам да го видя като злодей, например. А кореецът тук са го използвали май повече като тяло. Няма лошо, де! Heart Eyes

# 648
  • София
   nioba, много ти благодаря  Hug!

За кой филм говориш, би ли ми написала тук заглавието,да взема да го потърся и аз.

# 649
  • София

За кой филм говориш, би ли ми написала тук заглавието,да взема да го потърся и аз.

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=262927&hit=1
 Peace
Ама не го гледай преди лягане. :roll, че после Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 650
  • София

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=262927&hit=1
 Peace
Ама не го гледай преди лягане. :roll, че после Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

rossonera, много благодаря Hug!

nioba, няма страшно, аз си лягам сутрин в 6,30, благодаря ти!

# 651
............. Свалих си Чумонг,но междувременно изгледах Pasta,а сега дърпам и Пълна къща  провокирана ,да го видя що за птица е Bi Rain.А пък влизам да попитам за още един сериал Cain and Abel.Заинтригува ме резюмето.Пък и е със So Ji Sub,който съм гледала единствено в Sorry I Love You.Но реших да попитам дали си струва  Confused

Завиждам ти за Чумонг. Макар, че е доста серии, срещата със Song Il Gook в ролята на Чумонг ще е удоволствие през цялото време smile3503.

Full House имай в предвид, че е по-старичък и качеството на картината не е като на сегашните драми. И макар, че сюжета не е кой знае какво, филмчето се гледа с лекота. А и Рейн и Сонг Хье Кьо си е удоволствие да ги гледаш като се карат и дразнят непрекъснато Joy.

Cain and Abel е много добър. Изпълнен е с емоции, малко мелодраматичен на моменти, понякога и с клишета, но и с неочаквани обрати и динамика. Един попроменен и "пораснал" след казармата Джи Соп в сравнение с I'm Sorry I Love You. Но неизменно добра игра на всички, и главни, и второстепени герои.

rossonera, може би си чела и го знаеш, но много от корейските звезди се отдават на благотворителност. Пътуват из Африка, Бангладеш, Камбоджа, Индия и помагат не само със средства, а и се обвързват с благотворителни организации и каузи. Доста от тях поемат грижата за някое дете и освен, че помагат за отглеждането му се ангажират и с това да му подсигурят образование и т.н. Наскоро фенове от различни страни дариха от името на Гън Сок ориз за гладуващи деца. Момчетата от MBLAQ се оказва, че правят редовно дарения на домове за деца още от дебюта си без да го афишират. Да не споменаваме и колко от тях дариха доста големи суми след ужасното земетресение в Япония тази година. Явно за тях това не е само PR или пък отделни изблици на благотворителност, както е при нашите "звезди" , които го правят само по големите празници no.

Един твой любимец Won Bin като представител на UNICEF

Lee Hyori на посещение в Мумбай

# 652
  • Пловдив
2в1,благодаря за отговора  bouquet

# 653
  • в мъжки прегръдки
Тайна, да ти е живо и здраво внучето! Да расте щастливо и много да ви радва!

Аз така се оплетох в разни сериали  Grinning  Свалих си Чумонг,но междувременно изгледах Pasta,а сега дърпам и Пълна къща  провокирана ,да го видя що за птица е Bi Rain.А пък влизам да попитам за още един сериал Cain and Abel.Заинтригува ме резюмето.Пък и е със So Ji Sub,който съм гледала единствено в Sorry I Love You.Но реших да попитам дали си струва  Confused

Dovede, Ако ще добиваш представа от Рейн, по-добре гледай A Love To Kill. Аз го гледах първо в Пълна къща и реших че е бездарен лигльо. Направо ми беше антипатичен. След време си свалих A Love To Kill и едва го познах. Толкова по-различен и по-добър беше като визия и като игра, че съм го гледала така #Crazy. Естествено ми стана един от любимците. Иначе Пълна къща е забавно и ненатоварващо сериалче и аз доста време го държах на компа  като си го пусках между две трагедии за оправяне на настроението:).
Cain and Abel за мен е един от най-добрите сериали. Тежък е, но пък накрая не се плаче. А играта на So Ji Sub както винаги е отлична.
Чумонг го изгледах за четири денонощия. Накрая вече бях  #Crazy. Сериала е изключително завладяващ, а Song Il Gook го гледах там за първи път и бешеееее....достатъчно за да изгълтам след Чумонг на един дъх The Kingdom of The Winds и Emperor of the sea Crazy

# 654
Днес така и така ми е тръгнало на новини .........  typeuu

Jang Geun Suk ще поеме главната роля в новата драма “Singing in the Rain” на режисьора Yoon Suk Ho, известен с драмите си “Autumn in My Heart” и “Winter Sonata”. Ще се разказва за две любовни истории, през 70-те и в наше време, като Гън Сок ще изиграе две роли на Seo In Ha, студент по изкуство през 1970г. и на неговият син Seo Jun, който е фотограф и се радва на живота си. Драмата започва снимки следващият месец и се планува за излъчване в началото на следващата година.

DBSK’s Yunho все пак ще се появи в драмата "Посейдон". Заради многото му ангажименти, а и неколкократното отлагане на снимките за тази драма, в която първоначално той имаше една от водещите роли се е решило той да се появи в епизодична роля като противник на SuJu's Siwon

Цитат
Чумонг го изгледах за четири денонощия. Накрая вече бях  . Сериала е изключително завладяващ, а Song Il Gook го гледах там за първи път и бешеееее....достатъчно за да изгълтам след Чумонг на един дъх The Kingdom of The Winds и Emperor of the sea

Защо ли ми е позната тази история Rolling Eyes smile3555. Само че аз ги започнах хронологично по годината на излизане с "Императора на моретата" thumbsup.

# 655
За Jumong ли си говорим? Много е хубав и честно казано и още 80 еп. да имаше с кеф щях да ги изгледам.
Аз обаче първо гледах "Кралството на ветровете",послче Чумонг, после малко почивка и "Императора на моретата". И 3-та сериала са великолепни.
 Heart Eyes Не се сдържах Heart Eyes

# 656
  • София
Тайна, да ти е живо и здраво внучето! Да расте щастливо и много да ви радва!
   martisun, много ти благодаря  Hug!

# 657
  • Пловдив
martisun,докато спеше малката следобед изгледах няколко серии от Пълна къща и се чудих какво ли пък се харесва толкова много този Bi Rain.Явно не съм започнала правилния сериал с него,но пък доста се посмях със ситуациите във филмчето.

# 658
Един твой любимец Won Bin като представител на UNICEF

Как винаги усещаш всичко... Удивително! Знаеш ми и любимците вече, така че нямам грижи. Ще ме сюрпризираш.  Hug
Тъкмо влизам тук и чета, а точно преди 5 минути си прегледах и новините във facebook и от страницата на Won Bin ми излиза това.
За корейските звезди и тяхната благотворителност научих много неща, видях и клипове. Мога само да ги поздравя за това, което правят. Още по-симпатични ми стават.

И аз вчера четох за новия сериал на Jang Geun Suk. Добре, че този път няма да е в ролята на самовлюбен музикант, че можеха да ме откажат от него. Много добър актьор е, но когато нарочат някой само за определен тип роли и идва един момент, когато това омръзва. Трябва му развитие на момчето, ще го очакваме през зимата.

# 659
................... и се чудих какво ли пък се харесва толкова много този Bi Rain ......................

Рейн в никакъв случай не можеш да го наречеш красавец. Той не е от тези, които ти "взимат ума" от пръв поглед. Но, когато посъбереш повече впечатления и информация, и усетиш с какъв хъс работи и колко усилия, воля и страст влага във всяко нещо с което се захване, неусетно започваш да го харесваш. И в един момент разбираш, че си оплетена от чара и харизмата му.

Цитат
.........Удивително! Знаеш ми и любимците вече.........
newsm62 newsm62 newsm62
Какво да направя като някои от любимците ни просто съвпадат  love001.

Не е ли малко нечестно ........ всичките тези на едно място smile3514

Четиримата крале на Hallyu вълната на фен-среща в Япония през 2009 г.
От лява на дясно: Won Bin, Lee Byung Hun, Song Seung Hun, Jang Dong Gun

Общи условия

Активация на акаунт