Професионални серии за коса - 20

• 48 501
  • 664
  •   1
Отговори
# 150
да ти кажа -  newsm78 - учудена съм да съм ти препръчвала тези продукти на BC/Шварцкопф  - маската не виждам коя е-много е малка, но аз не препоръчвам BC/Шварцкопф по принцип - аз самата до сега не съм случвала на продукт, който да ми пасне на мен лично - пробвала съм експериментално - продукти, които определям по принцип - като "не за мен" - за да усетя действието

именно изглаждащата серия - не ми допадна, нямам и нужда, но като че ли и не съм срещала добри отзиви от хора, за които е предназначена

затова ми беше интересно - нямам идея за косата ти, но при моя опит - много отнема обем и "оставя следи" - тежестта се усеща, дори веднага след боядисване, когато косата е по-суха (при условие, че се ползват нормални бои  Peace)

може би съм те насочила към хидратация, но едва ли чрез тези продукти  newsm78 все пак не мога да съм сигурна  Hug
Не, Алена не ме разбра Simple Smile аз ползвах тази серия на Шварцкопф преди, по съвет на фризьорката ми, явно тези продукти ми дойдоха доста тежки и косата ми повяхна. Именно тогава започнах да пиша тук и твоят съвет бе да наблегна на хидратацията и с по- леки продукти. Препоръча ми съвсем други, които си ги записах на листче и при първа възможност ще ги поръчам, но просто съм доста заета покрай децата и реших да си взема хидратиращ шампоан от аптеката, препоръчаха ми този на Клоран и тази серия на Инебрия от фризьорката Simple Smile

# 151
  • в 1001-та нощ
аааа, добре  Hug

за мен тяхната изглаждаща серия е много силна, ама много силна, сигурно ще е супер за човек, който има нужда от укротяване, но за нормална или фина коса - не;

освен това - като състав - ми се видя доста елементарно  newsm78

сега какво е състоянието на косата?

предлагат ми арганово на милк шейк - нещо не съм убедена  newsm78 - може би ще ми е добре на влажна коса - преди сешоара  newsm78

на някой споделя ли му се - от опита с Аргановото - помня, че Люлякова бе съпоставяла май  Rolling Eyes но и всеки друг опит е добре дошъл  Hug

# 152
  • Пловдив
Русалке, а ти от къде се сдоби с твоето? И как го ползваш? Много му се чудя на това масло, но все отлагам да си купя.  
Peace От магазина на Kristianof Roma на ул. Васил Левски - 100 мл - 31 лв.
Ползвах го на влажна коса, след измиване - омекоти ми косата и я направи доста жива. Капнах си от него и в Силкъра на Уна, който ми е фаворит. Смятам и в маската за коса да добавям. Косата ми е естествено къдрава и мноого суха и затова наблягам на масълцата  Mr. Green

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 19:58 от Rusalka:)

# 153
Русалке,как изплозваш аргановото масло?

# 154
  • Пловдив
Русалке, а ти от къде се сдоби с твоето? И как го ползваш? Много му се чудя на това масло, но все отлагам да си купя.  
Peace От магазина на Kristianof Roma на ул. Васил Левски - 100 мл - 31 лв.
Ползвах го на влажна коса, след измиване - омекоти ми косата и я направи доста жива. Капнах си от него и в Силкъра на Уна, който ми е фаворит. Смятам и в маската за коса да добавям. Косата ми е естествено къдрава и мноого суха и затова наблягам на масълцата  Mr. Green
Ау, супер, не знаех, че Кристиан ъф рома го предлагат, фенка съм на техните продукти. Силкъра  наистина е уникален Peace А това чисто масло ли е или продукт, който съдържа някакъв % арганово масло?

# 155
  • Пловдив
Не е чисто арганово масло- Oro del Maroco - на Saphir e. Пише олио за защита и блясък на косата с марокански арган или нещо такова. Имат и нови кристали с арган от диамантената серия, но фризьорките ми препоръчаха това  Simple Smile

# 156
Момичета имам почти неизползван Керастас лайт витал

# 157

което какво означава?

# 158
което какво означава?
Означава, че го е ползвала, но само малко. Почти като нов е  Mr. Green Joy

От известно време заглеждам маските в еbay, които са с арганово масло, но не знам към коя да се насоча.
Някой купувал ли си е такава маска от еbay?

# 159

Какво стана, не ти ли допадна? Останах с впечатление, че ти е харесал.

# 160
Допадна ми, но сега си ползвам само храма рич серията и ще си остане така  Mr. Green

# 161
Ползвах това

http://zlatnaribka.com/product_info.php?products_id=2715

Много е тежко и мазно. Топи се като се нанесе върху ръцете, толкова е  гъсто и концентрирано. Ползвах преди  басейн. Надявам се да ме е предпазил този крем, защото нали това му е работата. За слънце със сигурност ще изолира, но така да си го сложиш на косата и да излезеш, за да не те пече градското слънце - не!  Ще се ползва само преди басейн или плаж.

http://zlatnaribka.com/product_info.php?products_id=2033

Много, много добър балсам, за съжаление е много бледо лилав и матиране няма, или просто аз не ги видях.

a.l.e.n.a, аз предпочитам комбинацията от арганово масло и силикони, като финиш продукт без изплакване  Peace

# 162
Здравейте!
До сега само ви четях, но...вече съм отчаяна и реших да пиша. newsm45
Косата ми е дълга малко под раменете, руса. Фризьорката ме прави с блондор и после ме матира. Предполагам че от блондора косата ми е в ужасно(меко казано) състояние. Последният път пробвах с боя-изсветляяващата на Вела, но не ми изсветли особено корените, въпреки че бях с 12-ка оксидант.
Ползвала съм на Лакме deep care шампоана-добре беше,леко ми втърдяваше косата.След него ползвах маската Лакме repair от K.therapy серията и накрая коприна на CHI.
Ползвала съм абсолют маската на Лореал,но ми е слаба. Пробвала съм  Redken Extreme Deep Fuel два пъти-беше добре.Може би трябва цялата серия да взема, но ме притеснява ,че шампоана ще ми е сух  cry Пробвах еластизайзера(екстрим) и moisture extreme шампоана на Philip Kingsley.Шампоана ми хареса, но еластисайзера ми се стори много силиконов (иначе омекоти ама...).
Сега съм взела Oléo-Relax Fluide на  Kerastase, но не знам с какво да го комбинирам. С шампоана на Philip Kingsley не си подхождат. Косата ми си седи ужасно суха smile3518 и цъфти, въпреки че преди два месеца я подстригвах.
Вече не знам какво да правя newsm45 Даже се замислих дали да не потъмня косата,но с руса коса си се харесвам. Помагайте ,моля ви newsm03

# 163
Здравейте!
До сега само ви четях, но...вече съм отчаяна и реших да пиша. newsm45
Косата ми е дълга малко под раменете, руса. Фризьорката ме прави с блондор и после ме матира. Предполагам че от блондора косата ми е в ужасно(меко казано) състояние. Последният път пробвах с боя-изсветляяващата на Вела, но не ми изсветли особено корените, въпреки че бях с 12-ка оксидант.
Ползвала съм на Лакме deep care шампоана-добре беше,леко ми втърдяваше косата.След него ползвах маската Лакме repair от K.therapy серията и накрая коприна на CHI.
Ползвала съм абсолют маската на Лореал,но ми е слаба. Пробвала съм  Redken Extreme Deep Fuel два пъти-беше добре.Може би трябва цялата серия да взема, но ме притеснява ,че шампоана ще ми е сух  cry Пробвах еластизайзера(екстрим) и moisture extreme шампоана на Philip Kingsley.Шампоана ми хареса, но еластисайзера ми се стори много силиконов (иначе омекоти ама...).
Сега съм взела Oléo-Relax Fluide на  Kerastase, но не знам с какво да го комбинирам. С шампоана на Philip Kingsley не си подхождат. Косата ми си седи ужасно суха smile3518 и цъфти, въпреки че преди два месеца я подстригвах.
Вече не знам какво да правя newsm45 Даже се замислих дали да не потъмня косата,но с руса коса си се харесвам. Помагайте ,моля ви newsm03

Какъв ти е косъмът - фин, плътен? Фризьорката ти цялата ли коса третира, че да е толкова изтормозена, колкото описваш?

Днес мисля да поръчам Инфраред пресата.   Flutter

# 164
  • в 1001-та нощ
Блондиту  newsm78 потъмняването изобщо не е решение, защото ще трябва да боядисваш цялата коса постоянно  newsm78

колко тъмна е основата newsm78

Общи условия

Активация на акаунт