Професионални серии за коса - 20

• 48 515
  • 664
  •   2
Отговори
# 195
mamaden, инфра маската не ми втвърдява, не е силиконова и заглаждаща, по-скоро е това, което разбирам под  "маска". Но съм сигурна, че няма да се хареса на всеки, доста е специфична.

Това може да е по-подходящо ...

http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=224_277&products_id=2000

# 196
  • Пловдив
Момичета,косата ми е със мазни корени и сухи краища, препоръчайте ми нещо от което косата да ми стане''лигава'' и да стои тежко.Благодаря  Hug

# 197
Момичета, знаете ли дали може да се пазарува директно на място от офиса на Златна рибка в Пловдив?

# 198
Момичета, знаете ли дали може да се пазарува директно на място от офиса на Златна рибка в Пловдив?

Да, може.   Peace

# 199
 newsm78 newsm78 този продукт прави ли косъма по-плътен и дебел,такъв ефект търся,косата ми е мнооого изтъняла и в краищата виждам едни бели възел4ете,като топ4енца са newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 200
# 201
Обвива го с кератин и го заздравява. Но белите топченца плачат за ножица. Няма как да се спасят, за съжаление.

# 202
мерси за отговора Blush няма как и без това от 5 месеца не съм била на фризиор

# 203
  • Пловдив
на мен не ми е втвърдявала никога  newsm78 предполагам зависи от състоянието на косата преди да се ползва, ако е наситена с протеини  newsm78 е възможно - аз имах такова усещане от форс вектор - като я ползвах след цимента, месеци след тов а- не е било така, освен, ако не я ползвам продължително  Peace
Алена от Форс Вектор ли си получила втвърдяване ..... newsm78? Аз ползвах доста продължително серията (уж да спася накъсаното)...но от нея не съм имала втвърдяване Rolling Eyes....
Търся нещо което да създава усещане за "напомпана коса"...косъм с равна и гладка повърхност...дали ме разбрахте.... Embarassed? Гладката повърхност я постигам със Смуут Даун на Редкен....но ми се иска да е по...."напомпан" косъма.. Rolling Eyes

# 204
  • в 1001-та нощ
ами преди това имах ударна доза протеин от Ева профешънъл - 4 големи ампули - ползват се 2 пъти годишно  Mr. Green след това 1 месец цимент (2 амп. витацимент и после анти усуре  Mr. Green ) .....и като тропнах форс вектор - умрях от сухота, заклеймих го и го наказах ....не го пипнах доста време ......ама така е -  Hug учим се

не знам какво да те съветвам за напомпването - при мен с такъв ефект беше - еластисайзер преди шампоана и фиберсютик серум и запечатка после; стана и по-тежка и по-плътна и по-сочна

обаче - според мен зависи от състоянието на косата  newsm78

# 205
  • Пловдив
Фиберсютик и при мен имаше добър ефект и то само от ампулата, не съм ползвала запечатка и маска. При самото нанасяне не ми хареса усещането, но след това при няколко поредни измивания усещах косата наистина по-сочна Rolling Eyes. Освен да си направя процедурата в салон, че не ми се взима запечатка такава опаковка...А за домашно ползване да си взема маската  Thinking.
пп Някой има ли желание да се разделим запечатката за плътна коса Rolling Eyes?

# 206
  • Пловдив
ами преди това имах ударна доза протеин от Ева профешънъл - 4 големи ампули - ползват се 2 пъти годишно  Mr. Green след това 1 месец цимент (2 амп. витацимент и после анти усуре  Mr. Green ) .....и като тропнах форс вектор - умрях от сухота, заклеймих го и го наказах ....не го пипнах доста време ......ама така е -  Hug учим се

не знам какво да те съветвам за напомпването - при мен с такъв ефект беше - еластисайзер преди шампоана и фиберсютик серум и запечатка после; стана и по-тежка и по-плътна и по-сочна

обаче - според мен зависи от състоянието на косата  newsm78
Алена а какъв шампоан ползва преди фиберсютик, дали има някакво значение newsm78?

# 207
mamaden, и за мен fiberceutic има този ефект. Маската също има такъв ефект, и то доста осезаемо. Лилавата серия на Керастаз за зряла коса и тя е с този ефект.

# 208
  • в 1001-та нощ
mamaden   newsm78не знам дали тук съм писала, като съм разказвала, но предполагам за корените - противокосопадния на юнсей - изйключително деликатен, неутрален, като коприна е - разкошен продукт; а за дължините - терапевтичен - на Ева Проф. от линията Капило - хидро-липиден - за хидро-липидния слой

според мен е добре да е по-неутрален - да не е за обем или много мазен, да не е с вакса, силикон и т.н., които да пречат на проникването  в косъма  newsm78

Люляковa - сподели повече за серията за зряла коса  Rolling Eyes  bouquet

# 209
Какъв шампоан бихте ми предложили за рядка коса? Към омазняваща се. Предпочитам да мога да го открия по аптеки или парфюмерии.

Предварително благодаря!     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт