Професионални серии за коса - 20

• 47 979
  • 664
  •   1
Отговори
# 300
  • в 1001-та нощ
еластисайзер - преди шампоана, маската Инфра на ЧИ (от серията на коприната, но това, което e treatment - грижа сотмиване) и чак след това коприна  Peace

# 301
  • до морето
Благодаря много за бързите отговори! Аз си мислех да поръчам шампоана и маската Солар Сублим за суха и изтощена коса и коприната, понеже живея на морето и нон-стоп сме на плаж. Сега обаче като гледам коментара на Алена се замислих за този вариянт.

# 302
Здравейте, отдавна не съм писала, че си имах това онова, но ето че всичко ще свършва на куп май.Трябва ми шампоан, маска, термозащитен продукт за сешоар.Сега ползвам една маска на Matrix, редувам с  Deep Care .След къпане ползвам реконструктор и чудото за моята коса (но само ако се суша със сешоар е ефекта) на Osis+ антизаплитащ серум .                                      http://www.wantthelook.com/shop/product/Womens-Hair-Styling-All- … -Frizz-Serum/2156

Имам суха, твърда коса, дебел косъм, склонен към накъсване.Ако има доволен от продуктите по-горе, и ползва и нещо друго от което е доволен, да пише.

Бях преди седмица на гости за два дена, но толкова ми хареса там, че реших да поостана.Да, но къпането на косата не беше планирано,обаче с дните стана наложително.Оказа се, че жената при която бях не ползва ни балсам, ни маска и се къпах само с шампоан.Преди това си мислех, че косата ми просто вече е добре подхранена, затова е толкова жизнена и мека, даже не отговаря много на описанието, което давам за нея, че е твърда и суха. Обаче като се изкъпах само с този купешкия шампоан разбрах, че много се лъжа, имах метла на главата, чак крем за лице и слагах, да се укроти малко  Grinning  Тъй че явно наистина съм си нацелила продуктите, но ще трябва да си ги нося със себе си.

# 303
  • в 1001-та нощ
next  Hug солар сублим за мен е лека ежедневна маска, не очаквам да хидратира сериозно - както имаш нужда  newsm78

# 304
  • в 1001-та нощ
nakita  Hug обичайно козметиката, която нося - е повече от дрехите Wink)) и често ползвам 10% от нея, но мъжът ми не разбира - иначе ще мрънка 2 пъти повече  Joy hahaha

# 305
  • до морето
next  Hug солар сублим за мен е лека ежедневна маска, не очаквам да хидратира сериозно - както имаш нужда  newsm78
Благодаря ти, май ще поръчам и двата вариянта, че сега с този плаж често я мия.

# 306
  • в 1001-та нощ
мисля, че в коприната има ув филтри - но щом не е проблем - поръчй всичко  Peace тъкмо ще пробваш и солар сублим - друго си е лично да се опита  Peace

# 307
Тъй да се запиша и аз с отзиви ! Преди време ползвах "нормалния" еластисайзер и не бях много въудошевена, днес ползвах екстриим версията и тя ми допадна много повече, въпреки че според указанията е за силно третирана коса, а моята не е ( не се боядисвам от има няма 5 години ). Явно по- принцип косата си ми е по -порьозна и е имала нужда от по-силен продукт. Е вероятно и ампулата Absolut Repair Cellular  си е свършила работата след това. Тъй като комбинацията между  Renew C и реконструктора на CHI  не проработи миналия път, следващата комбинация ще бъде екстриим-а с ампула Kerastase Age Recharge от която също съм много доволна. А може би да взема направо цимент newsm78

п.п а.l.e.n.a как намираш време за всички тези процедури с косата си ? Аз едвам намирам време и то е за сметка на нещо друго, а нямам все още деца !

# 308
Солар сюблим я намирам за нещо средно между интенс и абсолют рипер.

# 309
  • в 1001-та нощ
след като косата не е третирана - не е учудващо, че реконструкторът на ЧИ не е въздействал особено осезаемо, но и ефектът идва с натрупване; с едно прилагане чудо няма да стане  Peace

ти загряваше ли, като го ползва  newsm78

все пак - по-важно е, че си намерила правилните продукти  Hug

аз - екстремния еластисайзер - не съм ползвала, но има мостри и това ще стане  Hug

за времето - ами то не  е много време - само така изглежда - примерно намокрям косата и попивам с кърпа - това е 4-5 мин  Peace после нанасям еластисайзер - още 2-3 мин, да кажем общо 10 мин и в следващите 20 мин - докато стои си върша обичайните неща  Peace

после измивам косата - 5-10 мин, които са нужни на всеки - излизам, подсушавам и слагам маска - да кажем това ми отнема още до 10 мин  Peace чакам 20 мин с маската и се доизмивам цялата - още 10 мин....после дпосушавам, финиш и суша Hug

т.е. не е като 2 часа да си затворен в клетка и нищо да не правиш  Peace напротив - върша си домашните неща и само чат-пат - влизам в банята Peace

# 310
  • в 1001-та нощ
Солар сюблим я намирам за нещо средно между интенс и абсолют рипер.

newsm78 на мен те са ми много мазни, тежки и отнемащи обем, докато жълтата - не  newsm78

интенсът при едно-две прилагания ми е ОК, но натрупат ли се 4-5 ми е в повече; докато с жълтата не ми е така, но  newsm78 явно си е различно при всеки, като усещане  Peace

# 311
Днес си получих нещата от Рибката, между които е и серията Сюблим. Когато й дойде реда за ползване, ще споделя как я намирам.  Hug

# 312
  • Пловдив
На мен шампоана сюблим ми беше ужасен....така ми заплете косата.... ooooh!, а по принцип нямам проблем със заплитащи се краища Rolling Eyes. Подарих го на майка ми тя до скоро си го ползваше, добре и беше. Маската ми беше много слаба Rolling Eyes. Тази от слънчевата серия на Лакме е една идея по-добре, но пак ми е малко слаба, но поне ектремно омекотява Peace и придава блясък.
nakita, аз имам като твоята коса по описание, доволна съм много от тази серия http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=215&products_id=2944, ползвам шампоан и балсам.
Днес си взех и пробвах и това http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=228&products_id=1753. Хареса ми, косата стои някак подредена, с много слаба фиксация, от страни не изглежда да е слагано нещо върху косата Peace(както при лак). Правихме къдрици с маша, чудесно се получиха Peace

# 313
На мен също ми станаха интересни, а балсама звучи много добре, но нищо не съм ползвала на тази марка newsm78

# 314
  • Пловдив
Малко  късно, но мерси за отговорите ... Ще потърся подходящ мек шампоан, дано дано оправи малко положението, ако не .. къса коса, поне няма като духа вятър да усещам и аз миризмата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт