Професионални серии за коса - 20

• 47 945
  • 664
  •   1
Отговори
# 315
Снощи се измих с шампоана Сюблим. Пише, че е маслен, но се стреснах от коментара за заплитане. В крайна сметка не усетих ни масла, ни заплитане. След измиването усетих косата си твърда, но не и заплетена.  Peace
След изцеждане в хавлиена кърпа, нанесох доволно количество от маската Олео Релакс и действах с ултрасоник пресата.   Heart Eyes  След отмиването на маската, косата ми беше много по-гладка и жива от преди.   Heart Eyes

В момента търся информация за това какъв е оптималния интервал за ползване.   Peace

# 316
  • в 1001-та нощ
не случайно серията е позиционирана във възстановяващата грижа и според описанието от производителя, като концепция е предназначена да възстанови хидратацията (предполага се, че след излагане в летни условия косата се дехидратира)

Има и УВ филтри  Peace

Шампоанът цели да отмие всякавите пясък, сол, хлор и т.н. и моментално да хидратира и съживи косата  Peace

Маската също има функция да хидратира  Peace

Тъй като продуктите не са диференцирани спред косъма  плътен/фин - са предвидени да са удачни и за фин косъм и не са тежки и основно хидратират или поне аз така усетих маската.

Според мен няма проблем да ги ползваш на всяко измиване - ако си в такива условия  Peace но не пречи да ползваш и по-силни маски - ако използваш специален продукт за плажа и после отмиваш с този шампоан  Peace

Аз съм ползвала маската в няколко поредни измивания на мор еи утежняване не съм имала  Peace

# 317
Алена, благодаря много!   Hug

Аз имах предвид обаче интервала за  ползване на пресата.   Hug

# 318
  • в 1001-та нощ
о  Peace извинявай  Hug аз бих я ползвал аведнъж на 2 седмици - за себе си, но ако има нъжда и по-често - веднъж в седмицата - едва ли ще е проблем; тя до месец - косата ще се насити - каквото и да слагаш и повече ще безсмислено - ще разредиш приложенията  Peace

можеш да се водиш по косата, т.е тя ще те води  Peace  според нуждите си - ти вече предполагам ги усещаш - с толкова опит и продукти - не си прохождаща вече  Hug

той уред точно взе? (линк  Rolling Eyes Hug )

# 319
Алена   Hug

Така ще направя - ще се водя по косата.   Hug

Уреда е от тук:  http://www.davidpostalmarket.com/index.php?main_page=product_inf … p;products_id=273   Peace
Свързах се с хората по телефона и бяха така любезни да ми я изпратят. Има и гаранция от 12 месеца.  Simple Smile

Пише, че не загрява и затопля, но това не е точно така. Едната плоча свети ярко, но другата определено затопля - дотолкова, че да можеш да държиш пръстите си върху нея, но затопля.

# 320
Здравейте момичета, реших и аз да се включа с едно въпросче...Знае ли някой каква е разликата между маските за коса на Лакме "Deep Care" и "K-Therapy Repair".   Blush  Пише, че и двете са за суха коса, каквато е моята, може и някоя друга да ми препоръчате... Косата ми е много гъста, права, с не много тънък косъм, боядисвам я и използвам често преса, затова реших да си купя нещо професионално, за да я поглезя малко. Благодаря ви предварително  Hug

# 321
  • в 1001-та нощ
Feeling инфрачервената светлина топли - разбира се - не на 200 градуса - предполагам тя с излъчването си загрява другата плоча  newsm78

ако сложиш малка капчица на едната плоча и доближаваш другата - започва ли да се върти и подскача?  newsm78

пробва ли я вече?

# 322
Feeling инфрачервената светлина топли - разбира се - не на 200 градуса - предполагам тя с излъчването си загрява другата плоча  newsm78

ако сложиш малка капчица на едната плоча и доближаваш другата - започва ли да се върти и подскача?  newsm78

пробва ли я вече?

Не, не затопля плочата със светлина, а другата, която е като огледална. Градусите определено не са високи, но затопля. Предполагам, за да осигури по-ефективно поемане на продукта от косъма.
Пробвах с капчица - не цвърчи, не подскача, топи се много бавно, едва доловимо.

# 323
  • в 1001-та нощ
тази с която ме правиха - сложиха капчица продукт и при доближаване на двете плочи - започна да подскача - като капка вода на горещ котлон - и всъщност - тов е хидролизирането на продукта - да се разбие на малки частики - да се разпраши - за да проникне по-добре

може би не го обясних добре, но другия път, ако не забравя ще снимам с камерата  Peace

и аз мисля дали да не взема, но не съм решила Wink))

ще видя дали има марка или други отличителни знаци  newsm78

# 324
Добре го обясни, разбрах те отлично! Ще ми е много интересно да видя.   Hug

От своя страна, аз също ще се опитам да заснема нещо подобно. Така видяно, ще се разбере по-добре.   Peace

Ще повторя теста с капчицата, но ще изчакам пресата да загрее добре (може би е моя грешката, ако не съм я изчакала достатъчно.   Blush  )

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 01:10 от Feeling

# 325
Пробвах маската за боядисана коса на Лакме, но нещо не ме очарова.
Не мога да кажа същото обаче за маската за коса за защита от слънцето.  Heart Eyes

# 326
  • софия
Дами след серията цимент на Керастаз коя серия от тяхните беше с масла за подхранване?

# 327
  • в 1001-та нощ
нутритив - оранжевите - са по-маслени  newsm78

# 328
  • софия
a.l.e.n.a. благодаря ти   bouquet

# 329
  • Пловдив
Имам една питанка за София  Rolling Eyes  Може ли да ме ориентирате къде мога да си направя диагностика на косата и да ме ориентират кои проф. продукти да си взема за моята грива(т.е. те да работят с про продукти, че направо от там да си ги взема;) ... Може да е споменато, но търсих с търсачката, четох, четох, очите ми окапаха.. и се предадох накрая и питам(:  Аз за предния проблем май решение намерих, четох за сухите шампоани, може и те да ми свършат работа за цигарения дим. Гледам Batiste много го хвалят, но не открих към момента от къде да го закупя ... Общо взето преди да правя каквото и да е искам една консултацийка... и орязване Grinning Ще почвам наново да я пускам.. пък и лятото си е за къса коса Grinning

Общи условия

Активация на акаунт