Професионални серии за коса - 20

• 48 305
  • 664
  •   1
Отговори
# 525
Днес влязох в едно магазинче и имаше маски на UNA-три вида.Разфасовките бяха по 1кг. и това не ми хареса, но пък цената беше супер- 22лв.Интересува ме дали има някоя съфорумка доволна от тях като марка и по-точно от тази за изтощена коса с пшеничен зародиш

# 526
malvinka88  аз пробвах и двата на мостри,екстремния ми хареса повече,мисля че за руси коси,които е нормално да са по-изтощени и по-жадни за хидратация,той е подходящия  Peace

Вариант е да си вземеш мостри и да прецениш кой е за теб  Hug

# 527
  • Перник
Благодаря ви момичета....реших да взема мостри и на двата а после направо от feelunique да си взема 1кг от този който повече ми допадне Peace

# 528
  • Перник
А може ли някой ,който е ползвал и двата еластисайзера да сравни резултатите върху косата си  newsm78
Много ще ви бъда благодарна  bouquet

# 529
  • в 1001-та нощ
и аз мисля следващия път да пробвам и екстремния  Peace

# 530
Влизам в темата с един въпрос, ако някой е ползвал този балсам на Керастас  , може ли да сподели какво точно представлява като цвят, консистенция и аромат, понеже имам  съмнения, че бях измамена, купих го от продавалника и ми се струва, че е менте. newsm78

Аз отдавна съм го ползвала, но си спомням горе-долу. Цветът е бял, сатенено усещане, мирише на нещо подобно на плажно мляко, но не съвсем. Какво те притеснява?

# 531
  • в 1001-та нощ
Момичета  Hug днес дойде шведската маска - с богата бленда протеини и кератини и масла, вкл. от пореч, което много ме впечатли  Peace

нямам търпение да я пробвам  Hug идеята ми за скандинавските коси е, че са тънки  Hug и очаквам да ми хареса  Hug

# 532
  • Перник
Аз да споделя,че вчера си направих серумчето и запечатката на фиберсютик....и направо още от първо ползване усещам косата си по-плътна и като че ли малко по-тежка(точно това търся)
Доволна съм...още една успешна покупка,вдъхновена от вас момичета  Hug
Благодаря ви   bouquet
Сега е наред еластисайзера.Поръчах и двата вида и ще видим кой е "моят" Peace

# 533
  • в 1001-та нощ
Честито  Hug че очакваме да споделиш с нас  Hug

# 534
  • Перник
Обезателно  Peace

# 535
Благодаря ви момичета....реших да взема мостри и на двата а после направо от feelunique да си взема 1кг от този който повече ми допадне Peace
за съжаление, еластисайзер екстрийм не се предлага в разфасовки от 1кг, иначе цената във ФЮ е много изгодна   Cry  http://www.philipkingsley.co.uk/hair-treatment-products/philip-k … izer-extreme.html

# 536
  • Перник
Да,наистина,след това видях ,че само обикновения го има 1кг....  Thinking

# 537
  • в 1001-та нощ
 Mr. Green в кръга на шегата - вероятно половнката екстремен върши работа колкото литър обикновен  Hug

# 538
Аз да споделя,че вчера си направих серумчето и запечатката на фиберсютик....и направо още от първо ползване усещам косата си по-плътна и като че ли малко по-тежка(точно това търся)
Доволна съм...още една успешна покупка,вдъхновена от вас момичета  Hug
Благодаря ви   bouquet
Сега е наред еластисайзера.Поръчах и двата вида и ще видим кой е "моят" Peace
Wink Peace Hug

# 539
  • Перник
  bouquet Peace

Общи условия

Активация на акаунт