Професионални серии за коса - 20

• 48 354
  • 664
  •   1
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
Мерси, a.l.e.n.aHug  Даже май се сещам къде е салона точно! Simple Smile

аз имах предвид този Вeauty Вoutique - http://beautyboutiquesofia.com/contact.php на Хайдушка гора 62  newsm78 не съм ползвала услугите на фризьори - ходя на лице - и за мен там са най-добрите условия за поддръжка на лице  Peace - но виждам, че зареждат Пол Мичел - можеш да попиташ по телефона  Hug

# 556
  • Пловдив
Ами косата ми е плътна, с по скоро дебел косъм, чуплива и боядисана в цвят близък до естествения, активно подложена на термична обработка  Mr. Green
А двете маски са страхотни, ползвала съм стария абсолют, но която и да избереш няма да сбъркаш
Благодаря, аз за шампоана повече се интересувах, но ще изчакам, за сега ще карам с изглаждащия на Редкен и противокосопадният на лакме, като попривършат ще му мисля пак.
А за маските..., аз форс вектор си я ползвам(харесва ми), новия абсолют не съм ползвала.....само ампулата, тя ми харесва повече от старата.
А се двоумя между интенс и абсолют, понеже хем ми се иска по-лечебна някак....това е интенс, от друга страна, моята коса има нужда от силикон, вакса или нещо друго приглаждащо в маската...., което пък е абсолют.
А не ми се иска да взимам и двете, че много ще ми станат вече... Rolling Eyes

# 557
Тази с ваксата ако я слагам след форс вектор маската, ще ми прикрие ли цъфнали косъмчета. Аз не виждам особен ефект срещу накъсване от тоя форс виктор, пак ми се къса, но косата става по-пригладена някак и подхранена.  Thinking

# 558
  • в 1001-та нощ
ще ти отнеме обема  newsm78

за тази цел - силиконов финиш - коприна, арганов продукт или друг подобен  Peace

абс. рипеър имат такива финиши - крем и серум  Peace

# 559
  • Пловдив

за тази цел - силиконов финиш - коприна, арганов продукт или друг подобен  Peace

На мен не ми отнема от обема(де да можеше), но зависи от косъма.....не знам мацката със какъв е. Ако и е по-тънък косъм...може да и дойде тежка newsm78.

# 560

На мен не ми отнема от обема(де да можеше), но зависи от косъма.....не знам мацката със какъв е. Ако и е по-тънък косъм...може да и дойде тежка newsm78.
Дам тънка е, значи серум.  Wink Преди малко си намерих косъм с около 20 разклонения, нз дали е нормално.  Shocked

# 561
  • Пловдив

Дам тънка е, значи серум.  Wink Преди малко си намерих косъм с около 20 разклонения, нз дали е нормално.  Shocked
Тогава е много вероятно да не ти допадне маската. Алена е права - някакъв финиш Peace
пп. Хич не е нормално да е толкова нацъфтяла косата, защо не я пострижеш малко Rolling Eyes?

# 562
@ddicted_to_, аз чак сега се включвам, но се радвам, че Алена ти е отговорила.   Hug   Аз взех спрея от сайта, който посочих - излезе ми изгодно, а и с безплатна доставка, дойде за 5 работни дни.   Peace

мамаден, ползвала съм и двете маски Абсолют и новата ми се хареса повече - една идея по-добра е и сякаш не толкова тежка, колкото оригиналната Абсолют.   Peace   Hug

# 563
Тази с ваксата ако я слагам след форс вектор маската, ще ми прикрие ли цъфнали косъмчета. Аз не виждам особен ефект срещу накъсване от тоя форс виктор, пак ми се къса, но косата става по-пригладена някак и подхранена.  Thinking

Е, няма да стане веднага, трябва й време на косата, за да се заздрави.   Peace  От колко време ползваш серията?
Аз ползвах концентрата ударно миналото лято, именно заради накъсване. Загрявах си със сешоар  косата, намазана с концентрата, в шапка, както е описано на първа страница. Повече от месец отне въпросната терапия, но резултатът си заслужаваше - косата укрепна.
   Peace

# 564
Около 2 седмици ползвам шампоан и маска, ами аз всеки месец я режа, то това е единичен косъм другите не са така фрапиращи.  Laughing Този месец като ходих на фризьор той каза, че значително се е подобрила и няма смисъл да режа щом искам дължина и така не подстрига.

# 565
Да се включа и аз с първите си впечатления от Minimizer-а на Philip Kingsley. Очаквах богат маслен, омекотяващ крем с анти-фриз ефект и много арганово масло, Оказа се продукт с фиксиращ фактор Shocked , а аз такива не обичам въобще-не ми харесва усещането за коса, през която не можеш свободно да прокараш пръстите си! Не мога да кажа също, че има някакъв уникален анти-фриз ефект, поне при мен (косата ми е дълга до средата на гърба, но е гъста, чуплива и попива всичко; определям я като такава с дебел косъм, въпреки че е по-тънка на тила и около ушите  Mr. Green ) Иначе кремът има полупрозрачна, леко лепнеща консистенция. Нанесох 2 помпи на мокра коса, разресах и я оставих да изсъхне сама, без да пипам много. Веднага след това косата ми стана хлъзгава, но като изсъхна се фиксира! Ползвала съм този продукт само веднъж до момента и не е това, което си представях...иначе аргановото масло е на 4-то място в състава му. Виждам, че е свършил бързо в ЗР и ще ми е интересно и други да споделят впечатленията си от него Grinning
Търся крем какъвто описах по-горе (но не държа на арганово масло точно). Ако някой е ползвал  Smooth Cream - http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=231_316& products_id=2717 , моля да сподели как е. bouquet Ако може пък и да го сравни с Kerastase Oleo Relax Nuit  http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=212&products_id=1362 ще бъде просто чудесно (за последния Люлякова, мисля, се беше изказала мн.ласкаво)
Що се отнася до останалите продукти на ФК, които съм пробвала до момента, еластисайзър екстрийм е наистина уникален - след малката кутийка веднага взех 0.5кг, няма да го коментирам въобще; протеиновите (все пак) шампоан и балсам от серията Moisture Balancing изпълняват перфектно предназначението си - втвърдяват косъма преди да свършиш опаковките, според мен са доста силна протеинова терапия.

# 566
  • в 1001-та нощ
....Преди малко си намерих косъм с около 20 разклонения, нз дали е нормално.  Shocked

Rolling Eyes Rolling Eyes ooooh! безобразно ненормлно  newsm78 можеш да го дариш в музей за грижи за косата - и до него един след година  - безобразно хубав  Mr. Green Hug

# 567
....Преди малко си намерих косъм с около 20 разклонения, нз дали е нормално.  Shocked

Rolling Eyes Rolling Eyes ooooh! безобразно ненормлно  newsm78 можеш да го дариш в музей за грижи за косата - и до него един след година  - безобразно хубав  Mr. Green Hug
Между другото гаджето ми днес каза, че никога не ме е виждал с толкова хубава коса, има напредък има, този с 20-те е останка, дано някога видя ефект и от форс вектор. При следваща поръчка от рибата ще взема и терапията.  Peace

# 568
Момичета коя е серията на Керастаз, която е най-подходяща за суха,изтощена,увредена коса, че искам да си я поръчам от интернет - шампоан, балсам и маска.
имам термично мляко,полиращ крем и някакъв спрей на хрома протект, вита цимент крем и още един спрей....тотално се обърках от 1000 модела шампоани,а искам да си поръчам големи разфасовки

# 569
Момичета, дайте идеи за протеинови маски. На Лакме си я знам. На Лореал- Интенс май е протеинова.
На CHI или Biosilk? Някой има ли поглед върху техните маски за коса? Rolling Eyes

Време е да си взема маска. Чудя им се вече месец и нещо, защото си имах още от старата.

http://zlatnaribka.com/product_info.php?products_id=2037
http://zlatnaribka.com/product_info.php?products_id=1995

Между тези се чудя.  newsm78

В интенс може и да има някакви протеини, но това въобще не е "протеинова" маска в понятието, което влагаме тук. Това е маска за суха коса, която супер разплита косата и премахва това усещане за суха коса видимо.

Имам оранжевия реконструктор на Чи, той е съвсем различен продукт, но е абсурдно да се ползва постоянно. Той е "много протеини" и го ползвам по-рядко, приемам го като "лекарство", но не и като разкрасяваща маска, която да ползвам постоянно.

tttanya, доколкото си спомням съм ползвала 3 нощни продукта - лис ултим нощнага грижа, спрея Ноктогенист, който и сега имам и посочената от теб маска. Спреят е мега икономичен, та чак втръсва  Mr. Green, но маската води няколко обиколки пред другите продукти, само че на мен ми пасва поради структурата на косата - никога не й е късно да й се вземе малко от обема и да се омекоти.

neutralna_, най-подходяща е серия Нутритив - шампоан Бейн сатин 2, 3 или термичния шампоан. Аз лично май предпочитам Бейн сатин 2 и го намирам за най-удачен за мен. Маска - Маскинтенс или термичната маска, как й беше името... ще я намериш  Grinning
Също така ампулите акуа олеум и олео фюжън са много добри и разбира се нектар термик. Това е серия, която няма цименти и протеини и е за много суха коса, не толкова за изтъняла от изрусяване и накъсана. Тоест тази серия не е реконструираща, а видимо премахва сухото усещане на косата.

Серията Хрома е доста по-слаба, тя е за скърцащия ефект и лъскавина, но може да дойде слаба, ако косата е по-жадна.

Общи условия

Активация на акаунт