ЮЛИ 2007 !!!

• 28 089
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Уинксче няма никой приятел на морето,пък даже и във варна Simple Smile
Приятели може и да нямаш, но познати имаш  Crossing Arms Аз също пия узо и въобще всичко пия  Mr. Green, та може и приятелки да станем . Ти само се грабни и ела , от мен излизането /нощно/  Flutter
Добър вечер!  bowuu
Честит рожден ден на Цвети   bouquet Да е жива и здрава, много сладка на снимките  Heart Eyes
Да ви кажа честно аз на всичко съм навита- ако ще и в гората по средата да ме оставят с деца. Толкова ми е писнало, от работа, проблеми в работата и с нетърпение си чакам отпуската и мъжа да се разкарам за седмица поне .

# 286
  • Sofia
ако ще и в гората по средата да ме оставят с деца. Толкова ми е писнало, от работа, проблеми в работата  ...........
Ей това е истината  Hug

Този форум стана като сайт за реклами - от долу мига, от страни - мига, изскачат филмчета - УЖАСТ! Забравям защо съм влязла Grinning

# 287
Честит рожден ден на Цвети. Много здраве и усмивки  Hug   bouquet Като видях 4г. и колко много ми се сториха, чудя се кога отлетяха....
Напоследък доста често излизаме на разходка само 4-мата. Ми доста ми е приятно, мисля, че и такава почивка ще ми хареса. Като сме с други все трябва да се съобразявам - едни им се спи, други им се пие кафе, трети друго... и така. А като е само мъжа ми овиквам го и готово  Laughing Тази събота мислим да ходим на някой язовир, ще му пращат въдици от Русе  Laughing Вики, я кажи някой на близо, в посока Лом  Grinning

# 288
  • София
ДУ
Днес времето не е слънчево.Ели пусни ми тел на лични ако решим да те видим

# 289
  • София
Ей, Уинкс, супер за водните пистолети. Аз обмислям да празнуваме в едно кафе в нашия парк и се чудех с какво мога да забавлявам децата, това е добра идея. Ще кажа на майките да носят резервни дрешки  Simple Smile

# 290
В това кафе съм виждала РД - забавлява ги аниматор, някакви дискотеки им организира  Grinning

Водните пистолети са на голяма почит и при нас в  момента

На предишното море останахме на няколко пъти сами четиримата и много добре се чувствахме. Та решихме септември да си отидем сами. Никола не го мисля, той се сприятелява лесно. Така и сега с баба си си е намерил две деца за игра (според свекърва ми от трите български семейства в хотела  Laughing). Иначе те си изкарват добре, подозирам, че Валери му липсва, защото сутринта се е събудил и е казал на баба си, че чува гласа на Валери, да ходела да проверява дали не е там. Сигурно много ще се зарадва като го види в петък, а и малчо на него, те са доста привързани и се търсят

Да ви кажа Сол Несебър е точно място в което няма как да скучаят децата. Отделно аниматорите са супер добри и някои от дечицата, с които бяхме пропускаха плаж, за да се забавляват с аниматорите. Никола специално го оставих веднъж, изрично ги предупредих да не го изпускат от очи, че много самостоятелен го раздава, а след 15 минути гледам от кафето, където си бях седнала Никола спринтира, а аниматорката след него и крещи "Никола върни се". Нашият решил, че му трябва Мариса за нещо и тръгнал да я търси.

# 291
ДУ
Аз от работа не мога да влезна в нета. 4естито на вси4ки рожденици,които съм пропуснала  Hug
За по4ивка аз предпо4итам да сме сами,защото Марти като е с други познати деца е ужасен,а там си намира винаги приятели дори 4ужден4ета. Иначе оби4ам компания,но от възрастни да си правим барбекюта и подобни забавления.

# 292
  • София
Леле ако знаете моите в момента са най пслушни на басеина Joy всичко е под 3години в пубертет,егати ревовете и пищенето.Руснаците са много по културни от българите селяндури,грозна гледка,да не пипне някой чужда играчка Sick едни кисели бащи и майки

# 293
 Laughing честито на майката на най-послушните деца  Laughing родителите ли не дават играчките?

Уинксче, много е хубаво, че Кристиан се чувства така добре с баба и дядо, въпреки рядкото виждане. По скайп ли си говорят често?

Да ви кажа, че ларош посей имат промоция на слънцезащитни - един за възрастни и един за деца са на цената на този за възрастни или казано иначе детският е безплатен Peace

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 13:06 от марисса

# 294
  • София
А лесно ли се разнася?

# 295
  • София
Лесно и не оставя следи.
Е похвалих ги и Радослав пил вода от басейна,натъпках го с лактофлор  Praynig Praynigдано се разминем.

# 296
много лесно - и детския и възрастния

# 297
привет
Ееее Иве разсмя ме, ама наистина българчетата са по възпитани и доста по самостоятелни , и аз го забелязах тази година  Grinning Спокойно ,Ева колко вода изпи и басейнска и морска, учеше се да се гмурка  Laughing  Hug
Голям мор е , а ще става още по топличко тези дни  Rolling Eyes
Искам да споделя нещо и да се опитате да ми помогнете със съвети  HugЕва много иска да си играе с едно момиченце от съседният блок, с неното братче са в една група в градината.Но това девойче е по голямо с почти 2 годинки от Еви и се държи малко гадничко.Когато няма други момиченца на нейната възраст само я търси и се заиграват, но като дойде някое по голямо веднага я гони и й казва че вече не й е приятелка.Еви постоянно плаче, дори започна да сънува и само ме пита ,защо Калина не иска да й е приятелка Rolling EyesАз веднага й предалгам алтернативи, да отидем ня разходка, да й купя сладолед, да си поиграе с друго детенце, но тя не иска.Седи на 5 крачки от Калина и приятелките й и ги гледа милно.Много ми е мъчно.Чудя се какво да й кажа ,как да я накарам да не страда толкова...........Мисля че не е редно да казвам аз на голямото момиче да не отбягва Еви.Вчера когато Калина я извика да си играят ,тя грейна и започна да вика- "виж мамо, тя ми е приятелка вече , много се радвам " и след половин час вече стоеше отстрани отритната Cry Дайте съвети Praynig

# 298
  • София
Ех, Ками, стана ми мъчно за Евичка. Не знам обаче какво да те посъветвам, те са така на тази възраст, даже и с Кая като излизаме с едно момиченце от нейната група, Кая по няколко пъти на вечер й казва, че не й е приятелка вече и после пак стават приятелки, мен много ме дразни, като прави такива изказвания. оня ден имахме гости с двегодишно, пак ги разправяше такива, май в градината се учат. Може би е най-добре да си намери Ева друга приятелка, ама иначе не знам какво може да се направи... Hug

# 299
Ками, много неприятно да гледаш детето си в такава ситуация. Според мен не трябва да пестиш думи и директно да кажеш на Ева какво мислиш за така наречената й приятелка. Кажи й, че е използвачка и това да си играе с нея само, когато няма други деца не е правилно и хубаво. Съветвай я да избягва такива деца, дай й пример с друго детенце за това как добре си играят. Аз не вярвам в това, че децата са чисти и невинни, а изведнъж като станат възрастни се превръщат в лицемери, подмолни, агресивни и т.н. Много от чертите на един възрастен той ги е имал и като е бил дете. Разбира се тук е ролята на родителя - ако той стои пасивно от страни и не учи и не възпитава детето си да не бъде "еди какво си", това дете ще затвърди това отрицателно качество и ще си го има и като възрастен. В случая майката на това дете следва да се намеси и да и обясни кое е нормално и кое не в общуването.На мен ми прави впечетление обаче, че има много пасивни родители. Наскоро например останах втрещена от това как според една майка това детето й да излъже, че друго дете го е ударило първо (в случая другото беше моето, но това няма значение) не е укоримо поведение. Ако Никола го хвана да клевети някого, ще си има много сериозни проблеми, както си имаше дълго време винаги когато посягаше пръв на някое дете. Също абсолютно му забранявам да се заяжда с деца и да ги дразни, което пък е ок за много родители...та така, говори с Ева, и дано осъзнае, че тази не й е приятелка Heart Eyes

Айка, тук не става въпрос за градинското "приятел си ми ,не си ми"

Общи условия

Активация на акаунт