ЮЛИ 2007 !!!

• 27 972
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • USA
Иве, първата (с жълтата светлина) е на Гранд Кениън, останалите са от други места.

Разликите в системите на ай фон и андроид е голяма  Mr. Green. Ние имаме устройства и с двете системи. Ай фон е определено по-добрата. Много по-лесна за използване и с много развита инфраструктура (разбирай голям брой приложения). Откъм цена/стойност ай фонът също е по-добре. Абе, накратко, от това което е на пазара ай фонът е най-добър. Ако някой с андроид ти казва обратното, не му вярвай  Laughing.

# 556
  • Sofia
Друго в полза на iPhone - не само, че има повече приложения, но и има изградена мрежа за комуникации между собствениците и реално с други iPhone-исти си говориш за почти без пари.  (мисля се постига с някакви приложения, които не са много скъпи)
Въпреки това - носи се слух, че към края на годината андроид базирани телефони ще започнат да изместват iPhone (дали е истина - не мога да кажа). Това според мен ще значи много от популярните марки да минат на нея операционна система (факт е, че вече има НОКИЯ с Андроид).

# 557
  • USA
Не знам как са нещата в БГ с мрежите. Тук имаш фиксиран абонамент на месец за неограничен обмен на данни. Последно в БГ мисля, че не беше така. Но този проблем е валиден за всички смартфони. Аркси да каже.

# 558
  • На края на вселената!
Нямам време да чета и пиша. Поздравявам порасналите момичета и момчета и им пожелавам здраве, безгрижно детство и добри приятели!
Мернах нещо за среща. Ще се пробвам да дойда макар и за кратко.

# 559
Имате ли идея къде да потърся жена ,която да идва да чисти два пъти в седмицата???Ако нещо ви хрумне казвайте  Hug
Аз уви за срещата няма да успея  Rolling Eyes

# 560
  • София,
ХИ хи Иве, а аз се чудя от няколко дни какъв е този мъж със старнно име, ама си викам сигурно е мъж на някойя от вас Mr. Green, та го одобрих Joy, но хич не съм гледала профила и снимките Joy, сега ще поразгледам.
Ками извинявай, че не ти се обадих следобяда, сетих се за името на доктора - др. Борисов се казва, но друга инфо не съм търсила. Утре мисля да отида до поликлиниката, на УНГ и ще проверя дали въобще още работи там тоя лекар, и кога приема, телефон ако има нещо и тогава ще ти пиша.
А мен нещо от доста време така ми заглъхва едното ухо, че не чувам с часове и е много гадно. От днес обаче почва и да ме боли, преди години някакви гъбички ми се бяха развили, нищо чудно отново да са плъзнали, та ще ходя утре да се прегледам и аз Tired.
Кирова добре си ни дошла, ако съм тук може и аз да се включа в срещата, по принцип мислим в петък да пътуваме и аз май пак ще си остана с Вероника в провинцията, но да видим Thinking.

# 561
  • София
Аз съм на някакъв абонаментен план с по-висока такса и неограничен интернет, и сега от телефона ви пиша, връщам се от женско излизане.

Ками, имам нещо предвид, ще проуча и ще ти кажа.

Някой има ли новини от буути?

# 562
добро утро  Grinning
Айка ,чакам  HugИ не така с тези излизания, имай милост ,моля те  Mr. Green
Аз съм много умърлушена, иска ми се пак да се махна от София, но мъжа ми е много ангажиран и няма никакви свободни дни Rolling EyesОще се чудя дали да не тръгна с децата сама,ама това означава Ева да се съобразява с брат си  ThinkingМного го мисля.................

# 563
  • София
ДУ
Искам да вземем галакси 2 на мъж ми,разглеждах един повърхностно-иги и дисплей доближава се доста до АР4.Харесвами че е по отворена система,макар че тук с джейл и една програма,не плащам за приложения.Четох че в сащ сега има офанзива по продажба на 3дж с и четворката като първия бил около 20 долара,вярно ли е?но мога с две ръце да гласувам че 2 айфон е супер здрава имаме един който издържа на хвърляне и изпускане от децата.
Уинкс вие какъв андроид имате?
Аз в момента съм с някакъв план на глобул,250 интернет едиколкоси Embarassed и после 128 не ми е супер необходимо защото където и да ходя имам нет от рутера,даже и в целия двор на кооперацията.

# 564
  • София
Иве, постът ти ми е като на китайски  Laughing

Ками, нещо не ми звучиш много добре напоследък, сигурно ти е напрегнато с двете деца  Hug Ще трябва да се пробваме да дойдеш на среща, какво пък - може и с децата за малко.

# 565
И аз нищо не вдявам от приказките на Уинкс и Ивето за ай фони и нензма си какво.......... Laughing
Айка  Hug Не ми е кой знае колко трудно ,защото Ева слуша ,малкият и той си кротува ,но са си деца и си искат непрекъснато занимавки  GrinningПросто съм уморена физически иначе психически съм на шест  Laughing

# 566
  • София
 Joy скоро ще ме разберете,просто ме мързеше да ползвам латиница,ама Искра и Уинкс се сещат,а и те знаят повече от мен Embarassed

# 567
  • София
Иве, проблемът не е в кирилицата а в моятя "грамотност" в областта на новите технологии  Wink

# 568
Иве, проблемът не е в кирилицата а в моятя "грамотност" в областта на новите технологии  Wink

Laughing абсолютно

# 569
  • София
Това са прости термини за ай фон и андроид,телефони компютри,срашно полезни,като почнем от игри за децата-пъзели тн...та стигнем до проследяване на телефон точното му местонахождение.Най смешното което намерих сега е телефона може да ми прави масаж Joy Joy имам си и скенер на него.
Това за да ви зарибя Wink

Общи условия

Активация на акаунт