ЮЛИ 2007 !!!

• 27 974
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Честит празник на Кая! Нека бъде все така умна и красива  bouquet
Честит празник и на Ивето! И на нея същото пожелание Wink
Ками, пътят е мн хубав и лек.
Буути Praynig

# 541
  • София
Айка да ти е жива и здрава  bouquet  bouquet
ЧРД Раян  bouquet
Бути с вас съм

# 542
  • USA
Честито на всички рожденици, които съм пропуснала в последните дни! Да са много здрави, успешни и щастливи!  newsm59

Този уикенд пак обикаляхме планините, беше страхотно. Сега не мога да се мръдна.  Laughing

Криси се е прибрал от морето. Много доволен беше, а на мен много ми се иска и аз да съм била там с него.

# 543
  • София,
Честито и на последните ни малки рожденици Кая и Раян! Да са весели, щастливи и много послешни, да носят радост в къщи!  Hug

Иве, Честит Рожден Ден и тук!  bouquet

Ето малко снимки и от нашия РД

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 08:38 от Семирамида

# 544
  • София
Буути, миличка,  HugPraynig

За съжаление не мога да ти помогна с повече от това, но се моля да помогнат бързо на Нелия лекарите, които и да са, и да са, да реагира добре на лечението и да стане добре...  Praynig Praynig Praynig

# 545
  • sf
Ние сме в синеморец, в турция не ни хареса. Тук е гот, ама много ходене до плажа и ме мързи.

# 546
  • София
Янче, къде беше РД на Никола? Снимките са страхотни, децата явно много са се забавлявали, харесва ми мястото. Гримът ти там много ти отива Simple Smile

# 547
  • USA
Ехоо. Къде изчезнахте? Разкажете за рождените дни.

Янче, много ми харесаха снимките от РД на Никола. Много весело е било. Laughing

Дани, много е сладка Вероничка. Много пораснала ми се видя.  Heart Eyes

# 548
  • София
Нашият РД беше малко лудница, организацията като че ли куцаше, Кая й стана нещо и не искаше да участва изобщо в анимацията. Изтощих се доста, накрая се чувствах изцедена, ама важното е, че тя все пак се отпусна в един момент, а и другите деца май се забавляваха. Тази сутрин беше паднала от леглото ни, за първи път се случва, нещо само я чух да бълнува, че ще закъснеем, и после каза "Някой да ме вземе" и като погледнах, си спеше на земята. Обаче изобщо не съм я чула да пада. Аз станах рано, събрах й багажа и докато спеше, й казах чао и тръгнах на работа, преди малко ми звъннаха, че са пристигнали в Разград, две седмици ще сме без нея.

# 549
  • USA
Айка, и Криси на някои РД не иска да участва в анимацията. Аз затова на неговия не виках клоун, ами ги оставихме да си играят. По-голямата сестричка на едно от децата много ги забавляваше. Ние вече 3 седмици сме разделени с Криси. Много ми липсва вече, но ще трябва да издържа още цял месец. Дано по-бързо да мине времето. Този уикенд ще сме вкъщи да си починем от обиколките и малко да си оправим къщата Simple Smile. Ще гледам да пусна снимки тези дни, на който му се гледа.
Всъщност, тук съм качила малко.

# 550
Велинче много красиви места,прекрасни снимки!Какви са тия скали,не съм виждала такива!
Аз пък ви завиждам че може да останете за малко без деца.Така се уморявам с мойте,с къщата че въздух не ми стига.Така ме дразнят,много вика особено Надина няма къде да се скрия,още немога да си оправя къщата от прибирането,постояно някой нещо иска.Мечтая си да отида на работа.Знам че ще дойде септември и ще дойде детската и това още повече ме притеснява защото аз не съм спокойна когато децата са на градината и все съм в някакво безпокойство.Незнам кога ще взема да се взема в ръце и някак да се откъсна.Всяко нещо си има и предимства и недостатъци.
Рождения ден на Никола се получи страхотно,най-хубавия който съм имала!Самия той още си повтаря колко му е било хубаво на партито.Щстлива съм,че той е щастлив.А Надина зверски ревнуваше,на нея й е трудно да не е в центъра на внимание,но много говорихме дано е разбрала че неможе така,че трябва да се радва за блзиките и за хората по принцип.
Клубчето е в Люлин Калпазани,била съм там на партита и вън и вътре.Но тази година за първи път донесоха водната пързалка.Предния ден знаете целия валя и цяла нощ.Просто късмет мой или на Никола но без да очаквам стана голяма веселба,наистина всички бяха в прекрасно настроение.Много съм доволна,че си събрах пари и се реших да го правя защото сега ми остана незабравим спомен.На Никола момчетата от тайфата бяха по море и села,само жените му остават верни и винаги са на линия хахха!

# 551
  • София,
Привет,
Велинче благодаря  - а Вероника наистина много е пораснала, чак аз се изумих вчера, пораснала е с цели шест сантиметра и то за три месеца, последно съм я мерила пролетта и беше 99см. а вчера я изкарах 105  newsm78, но три пъти я премерих зда по сигурно. На килограми обаче не е мръднала вече две години - 12,500 и то с дрехите и обувките Joy. Манекенка ще е тя Mr. Green.
Янче партито ви наистина е било страхотно, уви на нашето валя и басейна се провали, но пък имаше други забавления Hug.
Някой да ми препоръча Ивето във фейса за приятел, беше споменала че си е направила профил, но аз май я нямам. newsm78

# 552
  • София
 Joy Дани аз съм ти пратила покана,по точно от на мъжа ми профила. Laughing
Гледах снимките на всичики и много ми харесват,на Яна на Вероника на Бубето......
Само на Уинкс сега ще разгледам.Моляте питай твоя мъж,каква е разликата между сисетмите на ай фон и андроид на самсунг,за и против
Леле сега ги разгледах скалите,от Г каньон ли е това,да не се изложа Embarassed

# 553
Здравейте
Нямам време да стигна до тук .
Честито на всички който пропуснах да честитя рождения ден .  bouquet
Искам да ви кажа ,че може би ще бъдем в София на гости към 10 .08 .

# 554
  • София
Кирова, супер, значи трябва да стегнем среща, какво ще кажете? Аз съм без детенце и съм лесна...

Общи условия

Активация на акаунт